Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
πες να σου φτιάξουν πουρέ ή φρουτοκρεμα και μετάπες την για ύπνοπηγαινε να γαμησεις τον diablo
πες να σου φτιάξουν πουρέ ή φρουτοκρεμα και μετάπες την για ύπνοπηγαινε να γαμησεις τον diablo
εγω εχω συνηθίσει την πεινα εσυ να δουμε πως θα την βγαλεις καθαρη.μωρη αμα πτωχευσουμε θα βγαλεις στο σφυρι τα λουμπουτεν να φαμε κανα κομματι ψωμι?
θα ρχισω να δινω κωλοεγω εχω συνηθίσει την πεινα εσυ να δουμε πως θα την βγαλεις καθαρη.![]()
εσυ που συνηθισες τι επαθες;Και στην αγαμία κοίτα μη συνηθίσεις
θα ρχισω να δινω κωλο![]()
δε συνήθισα ακόμα γι αυτό συμμετέχω στο νήμα. Μαθαίνω απ τους καλύτερους.εσυ που συνηθισες τι επαθες;![]()
οχι απλα ηθελα να μαλακιστω λιγο με την λεξη "μαναρακι" χααχαχαχαχ....το λεει συνεχεια στο thread για αυτο....
δωσε βαση...ητανε χοντρουλα οταν ητανε στο γραφειο...αλλα τωρα με γυμναστικη εχει χασει γυρω στα 10 κιλα....εχει ακομα τα πιασιματα της....αλλα δεν ειναι πλεον χοντρη....νορμαλ...
τωρα στο προσωπο ειναι συμπαθητικη...δεν την λες ουτε ομορφη ουτε ασχημη...συμπαθητικο gfe γατακι....αλλα σου βγαζει μια καλοσυνη δεν μπορεις να πεις ασχημα λογια οσο και να θες....
ακριβως το αντιθετο απο την ερι δηλαδη...που θες να της ριχνεις καντηλια πρωι μεσημερι βραδυ
Αφού μαθαίνεις απο τους καλύτερους σημαίνει ότι το πας για συνήθεια. επομένως μια χαρα σε βρίσκω και δεν εχω κάτι να φοβηθώδε συνήθισα ακόμα γι αυτό συμμετέχω στο νήμα. Μαθαίνω απ τους καλύτερους.
θα πηγαινες και προσφορο?κακως δεν πηγα στην ολονυχτία. Θα έκανα και ευχή υπερ μπραμπ![]()
από μένα τι να φοβηθείς ?.Ούτε μου κάθεσαι ούτε σου κάθομαι.Αφού μαθαίνεις απο τους καλύτερους σημαίνει ότι το πας για συνήθεια. επομένως μια χαρα σε βρίσκω και δεν εχω κάτι να φοβηθώ![]()
θα σε τάξωθα πηγαινες και προσφορο?![]()
να φοβηθώ ότι θα πάθω κάτι απο αγαμίααπό μένα τι να φοβηθείς ?.Ούτε μου κάθεσαι ούτε σου κάθομαι.![]()
ουτε με ενα νταμπλα φανουροπιτα δεν εμφανιζομαι μπροστα σουθα σε τάξω![]()
αφού δεν έπαθες τόσα χρόνια δεν κινδυνεύεις πιανα φοβηθώ ότι θα πάθω κάτι απο αγαμία![]()