Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Σήμερα θέλω να φάγω πατάτες τηγανητές με κολοκυθάκια τηγανητά![]()
και εγω θελω να φαω αλλα δεν το βλεπω !!!!!!!!!!!
Είναι απροβλημάτιστη. Αν είσαι ωραία και μοιραία γιατι να προβληματιστείς;εμενα μ αρεσει το νο προμπλεμ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλημερα γιαννη
που την ειδες ?
Η μερα για μενα εξελισσεται σε τραγωδια....δεν εχω αποφασισει ποια θα γαμησω ακομα για το βραδυ....και δευτερον...η μανα μου εχει αρχισει το κουτσομπολιο στο τηλεφωνο και δεν εχει μαγειρεψει ακομα....
δεν μας βλεπω καλα σημερα !!!!!!!
μεσα απο αυτες τις δυσκολιες που περνας γιαννη θα δειξεις την δυναμη τηςψυχηςψωλης σου
θα σε σιχτιριζα αλλά σήμερα ειναι παρασκευή και τις παρασκευές αποφάσισα να μην βρίζωπου την ειδες ?
Η μερα για μενα εξελισσεται σε τραγωδια....δεν εχω αποφασισει ποια θα γαμησω ακομα για το βραδυ....και δευτερον...η μανα μου εχει αρχισει το κουτσομπολιο στο τηλεφωνο και δεν εχει μαγειρεψει ακομα....
δεν μας βλεπω καλα σημερα !!!!!!!
θα σε σιχτιριζα αλλά σήμερα ειναι παρασκευή και τις παρασκευές αποφάσισα να μην βρίζω..........
πολυ..![]()
μεσα απο αυτες τις δυσκολιες που περνας γιαννη θα δειξεις την δυναμη της ψυχης σου
Τώρα που το θυμήθηκα, ρε Γιάννη τηλεγράφημα να είχες γράψει για την Χριστιάννα μεγαλύτερο θα ήταν. Για πε, είναι χοντρούλα;
ακριβως το αντιθετο απο την ερι δηλαδη...που θες να της ριχνεις καντηλια πρωι μεσημερι βραδυ
πες να σου φτιάξουν πουρέ ή φρουτοκρεμα και μετά πες την για ύπνοκαι εγω θελω να φαω αλλα δεν το βλεπω !!!!!!!!!!!