blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ξυπνήσαμε;
Κυριολεκτικά ναι. Μεταφορικά δεν ξέρω.Ξυπνήσαμε;
Κυριολεκτικά ναι. Μεταφορικά δεν ξέρω.
Αλίμονο. Εσείς πως περάσατε σήμετα το πρωί; Συνουσιασθήκατε καλά;Δεν θα ρωτούσα βέβαια το ίδιο στον κ. Vlandis, ο οποίος ετοιμάζεται δια μίαν νέαν συνουσίαν εντός ολίγου ...
Αλίμονο. Εσείς πως περάσατε σήμετα το πρωί; Συνουσιασθήκατε καλά;
γαμαει το παιχνιδι.καλαθι και φαουλ απο τον κορυφαιο μπασκεμπολιστα...σπαν
που να ξερεις...γαμαει το παιχνιδι.
ρεαλ-ατλετικο βλεπω
Καλημέρα φίλτατε. Λαπαδάκι μόνο ως μου σύστησε ο εντερολόγος ...Καλημέρα στους μύστες της τρίτης ηλικίας. Έχω την εντύπωση ότι ο Βλαντής μας κοροιδεύει αποκαλώντας μας σεξουαλικά πεθαμένους την ώρα που ο ίδος το βράζει μια χαρά το ρύζι.
Κι εσύ παίζεις με την χοληστερίνη. Καλά το πας δεν λέω. Από τα λίπη με τις γκιόσες του πορνοθέτη καλύτερα είναιΚαλημέρα φίλτατε. Λαπαδάκι μόνο ως μου σύστησε ο εντερολόγος ...
Κιτρινισμένα ξύγκια από σάπιο κρέας μας πασάρει! Άσε να πιούμε ένα καφέ πρώτα, μην τον προκαλείς!Κι εσύ παίζεις με την χοληστερίνη. Καλά το πας δεν λέω. Από τα λίπη με τις γκιόσες του πορνοθέτη καλύτερα είναι
Εγώ πάντως δεν μπορείς να πεις, σε πάω στα γάλακτος. Απο χοληστερίνη θα σε στείλω.Κιτρινισμένα ξύγκια από σάπιο κρέας μας πασάρει! Άσε να πιούμε ένα καφέ πρώτα, μην τον προκαλείς!
Γλυκαίνει το μάτι μας!Εγώ πάντως δεν μπορείς να πεις, σε πάω στα γάλακτος. Απο χοληστερίνη θα σε στείλω.