Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Σε κανένα τρυφερούδι αναφερόμουν. Γράψε γρήγορα μόνο γιατί σε λίγο θα μπει ο πορνοθέτης. Αυτός θα πάει κατευθείαν στο Δεκέμβρη ...
Αν και σου τα έστειλα πεσκέσι Έλεος και πάλι... τα μεγάλα πνεύματα... Πάρε και ένα από τα άλλα.Σε κανένα τρυφερούδι αναφερόμουν. Γράψε γρήγορα μόνο γιατί σε λίγο θα μπει ο πορνοθέτης. Αυτός θα πάει κατευθείαν στο Δεκέμβρη ...
Είστε υγιέστατος.Παει, κωλο-γερασα. Εχθες καρφωνα μια πιτσιρικα (πιτσιρικα, τροπος του λεγειν- απο τριανταπεντε και κατω ολες πιτσιρικες φαινονται μπροστα μου) και οχι τη μιλφαρα τη μανα της.
Τι εχω παθει γιατρε μου :S
Μου αρέσουν τα πεσκέσια!Αν και σου τα έστειλα πεσκέσι Έλεος και πάλι... τα μεγάλα πνεύματα... Πάρε και ένα από τα άλλα.
Ανησυχεί ο άνθρωπος γιατί δε τις θέλει και τις δύο ...Είστε υγιέστατος.
Καλημέρα στο καυτό κορμί της παρέαςκαλημερα σας
Καλημέρα Καυτή 20χ2καλημερα σας
Όσο μεγαλώνει ο ανήρ, τόσο πιπινάκια ονειρεύεται.Ανησυχεί ο άνθρωπος γιατί δε τις θέλει και τις δύο ...
Στο πορνοθέτη να το πεις με τα ληγμένα...Όσο μεγαλώνει ο ανήρ, τόσο πιπινάκια ονειρεύεται.
Κουφού καμπάνα κι αν βαράς, νεκρό κι αν θυμιατίζεις και μεθυσμένο κι αν κερνάς, τον κόπο σου σκορπίζεις το ξέρεις;Στο πορνοθέτη να το πεις με τα ληγμένα...
Καλημέρα στο καυτό κορμί της παρέας
Κουφού καμπάνα κι αν βαράς, νεκρό κι αν θυμιατίζεις και μεθυσμένο κι αν κερνάς, τον κόπο σου σκορπίζεις το ξέρεις;
Τόσο αναλυτικά ομολογώ προς όχι!Κουφού καμπάνα κι αν βαράς, νεκρό κι αν θυμιατίζεις και μεθυσμένο κι αν κερνάς, τον κόπο σου σκορπίζεις το ξέρεις;
Δηλαδή σε εμένα δεν έχει "μου" Δεν πάμε καθόλου καλά... μα καθόλου καλά...καλημερα....πολυ μακαβριο πρωι πρωι.....αλλα αμα βαλει καμια μαλιαρω παλι...θα τον αφορισω...θα βαζω ολη μερα βαρια λαικα ασματα...
Δηλαδή σε εμένα δεν έχει "μου" Δεν πάμε καθόλου καλά... μα καθόλου καλά...
Τι θα μου στείλεις;αχαχαχα....θα στο στειλω με πμ..γιατι αν το γραψω εδω θα σε κοροιδευουν για κανα μηνα τα αλλα παιδακια
Τι θα μου στείλεις;