Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.018
- Πόντοι
- 28.246
Καλύτερα. Στις ψιλές έχω ακόμα θέμα όμως!καλησπερα σκανδαλιαρη ..πως ειναι ο λαιμος...επιασε η καταρα του νηματοθετη?
Καλύτερα. Στις ψιλές έχω ακόμα θέμα όμως!καλησπερα σκανδαλιαρη ..πως ειναι ο λαιμος...επιασε η καταρα του νηματοθετη?
Μόνο τις γυναίκες χαιρετάς εσύ;τι κανετε κοριτσια ολα καλα
ερειζερ κουμπαρε μου τι κάνεις
Όταν θα κάνεις την παράδοση στην Έρη να σε δω...Καλησπερα νομοταγεις και προδοτες!
Όταν θα κάνεις την παράδοση στην Έρη να σε δω...
Όταν θα κάνεις την παράδοση στην Έρη να σε δω...
Την έχω για δύσκολη στις διαπραγματεύσεις την Έρη. Δεν νομίζω να με διαψεύσει. Ακόμα και αν δεν πάρει τα κλειδιά, ο λόγος τής είμαι σίγουρος θα έχει βαρύτητα.
πιο πιθανό να πάρει την εξουσία ο γούντυ παρά η Έρη...
θα τα βρούνε στα λαδάδικα, σε καμιά μπυραρία και κάπου εκεί θα λήξει το θέμα!
Τα βουνα δεν παραδιδονται.
Τα βουνα κατακτωνται.
Θα τα κατακτήσουμε με την ψήφο του λαού!Τα βουνα δεν παραδιδονται.
Τα βουνα κατακτωνται.
Θ'ανέβω και θα κατουρήσωΤα βουνα δεν παραδιδονται.
Τα βουνα κατακτωνται.
Θα τα κατακτήσουμε με την ψήφο του λαού!
Βάλτε εδώ ψηφοφορία για τον αν επιθυμούμε να αλλάξει ο νηματοθέτης, τότε.Θα εμεσσω
Τη λεξη αυτη να την χρησιμοποιειτε στο αισχρο νημα σας μαζι με τον κ. troubakhs της.
Η προτασις σας συνεζητηθη σοβαρως εις την μονομελη εφορευτικη επιτροπη του νηματος και απερριφθη ομοφωνα με ψηφους 1 - 0!
Για αυτό και εμείς θα βάλουμε την Έρη μέσα, που θα φέρει και την Ρεγκίνα μαζί της, ή όποια/ες άλλη/ες επιθυμεί, για να πάψει να είναι μονομελής.Η προτασις σας συνεζητηθη σοβαρως εις την μονομελη εφορευτικη επιτροπη του νηματος και απερριφθη ομοφωνα με ψηφους 1 - 0!