colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
εγώ θα πάρω σύνταξη αποστρατείας από τον στεφφανακοΌλοι στο τέλος θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.
εγώ θα πάρω σύνταξη αποστρατείας από τον στεφφανακοΌλοι στο τέλος θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.
Τοσους κλωνους τρωτε στη μαπα. Σε εμενα θα κολλησετε;Δεν αγοραζουμε γενετικα τροποποιημενα προιοντα.
Επιπλεον σεις δεν υπηρξατε στασιαστης!
κοπροιΝα κάνουμε και ένα μάθημα κυνολογίας.
Τρουμπάκη έχεις κάποια επιθυμία σε ράτσα?
αληθεια ρε μαν ποιος ειναι αυτος και απο που ξεφυτρωσε?εγώ θα πάρω σύνταξη αποστρατείας από τον στεφφανακο
Οι προδότες τιμωρούντε όπως τους αρμόζει.κοπροι
Αλέξανδρος?αληθεια ρε μαν ποιος ειναι αυτος και απο που ξεφυτρωσε?
εμενα παντως αν με κανει εστω και πρασινο θα τα πουνε οι δικηγοροι μας
ραυπευ εγγυησηΑλέξανδρος?
ειναι ο νέος αντμιν που θα εκπαραθύρωσει τον αντιαληθεια ρε μαν ποιος ειναι αυτος και απο που ξεφυτρωσε?
εμενα παντως αν με κανει εστω και πρασινο θα τα πουνε οι δικηγοροι μας
Αυτός είναι κάφρος,μόνο για μπρόβος κάνει [size=1pt]λέμε τώρα και καλά[/size].ραυπευ εγγυηση
Για τον Λορενς της μαλακίας τι γνώμη έχεις?ειναι ο νέος αντμιν που θα εκπαραθύρωσει τον αντι
τον εχεις δει να γραφει δικηγοριστηκα?Αυτός είναι κάφρος,μόνο για μπρόβος κάνει [size=1pt]λέμε τώρα και καλά[/size].
Ο ενας Θεος (πλας)ραυπευ εγγυηση
when you have balls you don't need the words.τον εχεις δει να γραφει δικηγοριστηκα?
νομιζεις οτι εχει καταπιει τον ταουξη με τη γυναικα του μαζι :S
καλα τα λες αλλα υπαρχουν και φορες που δεκα κανταρια μπολς να εχεις,ενα καλο δικηγορο τον χρειαζεσαι.when you have balls you don't need the words.
baros 2017
Σήμερα τι θα μαγειρέψεις απο τον τηλεφωνικό κατόλογο?καλα τα λες αλλα υπαρχουν και φορες που δεκα κανταρια μπολς να εχεις,ενα καλο δικηγορο τον χρειαζεσαι.
εχω ταπερ απο μανα φιλου γιγαντες με χωριατικο λουκανικοΣήμερα τι θα μαγειρέψεις απο τον τηλεφωνικό κατόλογο?
ρε μαλακα πες αληθεια...τα ταπερ τα γυριζεις πισω?εχω ταπερ απο μανα φιλου γιγαντες με χωριατικο λουκανικο
εννοειται ρε και παντα πλυμενα.ρε μαλακα πες αληθεια...τα ταπερ τα γυριζεις πισω?
Κόλαση το σπίτι ούτε το αουσβιτς δεν θα ήταν έτσι.εχω ταπερ απο μανα φιλου γιγαντες με χωριατικο λουκανικο