erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ΘεσσαλονίκηΕριναλ εξαρχεια μενεις; ασχετο-flash![]()
ΘεσσαλονίκηΕριναλ εξαρχεια μενεις; ασχετο-flash![]()
Τι να κάνει ο κθλου
η γκομενα τελικά μυρίζει άναρχο απλυσιά απο 500 χιλιόμετρα μακρυάΕριναλ εξαρχεια μενεις; ασχετο-flash![]()
τα σέβη μου να του πειςΜε επισκέφθηκε προχθές στον οικο ευγηρίας. Μια χαρά είναι. Έχετε τους χαιρετισμούς του.![]()
πατησα το κουμπί της αναφοράς και το έστειλα Υπ όψιν κοκκινοτριχηΜπραμπ από το αρμόδιο τμήμα επιθεώρησης εργασίας μου ζητάνε το χαρτί της απόλυσης σιτιολογημενο. Έκανες καταγγελία κάθαρμα
Brabus γραψε λαθος. Φλασια δικη μου διαβαζοντας την ειχα την αισθηση οτι γνωριζομαστεη γκομενα τελικά μυρίζει άναρχο απλυσιά απο 500 χιλιόμετρα μακρυά![]()
τι λες ρε ζαμπλουτε γυφτουλα που λαδωσε το εντερακι σου και βρίζεις το φτωχοκοσμο.. Αληταμπουραη γκομενα τελικά μυρίζει άναρχο απλυσιά απο 500 χιλιόμετρα μακρυά![]()
η Αθήνα για εμένα είναι μαγική γιατί τη ζω σε διακοπές με φίλους. Σαν πάρτυ είναι.. Έχω πάει εξαρχεια.Brabus γραψε λαθος. Φλασια δικη μου διαβαζοντας την ειχα την αισθηση οτι γνωριζομαστε
τετοιο παρτάλι δεν θα το μπερδευες ειναι ουαν οφ ε καιντBrabus γραψε λαθος. Φλασια δικη μου διαβαζοντας την ειχα την αισθηση οτι γνωριζομαστε
Brab κι εσυ Σαλονικα;τετοιο παρτάλι δεν θα το μπερδευες ειναι ουαν οφ ε καιντ![]()
ω μονδιεπατησα το κουμπί της αναφοράς και το έστειλα Υπ όψιν κοκκινοτριχη![]()
εχει παει εξαρχεια το βλήμα και μας το λεει για κατόρθωμα λες και πήγε στην γκοα στην Ινδίαη Αθήνα για εμένα είναι μαγική γιατί τη ζω σε διακοπές με φίλους. Σαν πάρτυ είναι.. Έχω πάει εξαρχεια.
οχι απλά η κοπέλα μου μένει στο κορδελιοBrab κι εσυ Σαλονικα;
Αληθεια, γιατι ολοι την λενε στην Εριναλ;οχι απλά η κοπέλα μου μένει στο κορδελιο![]()
γιατι μπορούνΑληθεια, γιατι ολοι την λενε στην Εριναλ;![]()
βρε βούρλο ξέρω την περιοχή ενώ τα λιοσια δεν τα ξέρω που μένειςεχει παει εξαρχεια το βλήμα και μας το λεει για κατόρθωμα λες και πήγε στην γκοα στην Ινδία![]()
το βρισκουν διασκεδαστικο νομίζωΑληθεια, γιατι ολοι την λενε στην Εριναλ;![]()
εχει παει εξαρχεια το βλήμα και μας το λεει για κατόρθωμα λες και πήγε στην γκοα στην Ινδία![]()
Αληθεια, γιατι ολοι την λενε στην Εριναλ;![]()
βρε βούρλο ξέρω την περιοχή ενώ τα λιοσια δεν τα ξέρω που μένεις