erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εγγύς ε? Να του πεις ν. Κάνει διαδήλωση να μείνουμε στην ΕυρώπηΨηνεται..............Κοντοζυγωνει η ωρα....Ο καιροs γαργαρ εγγυs
εγγύς ε? Να του πεις ν. Κάνει διαδήλωση να μείνουμε στην ΕυρώπηΨηνεται..............Κοντοζυγωνει η ωρα....Ο καιροs γαργαρ εγγυs
που να το βρω δεν ξέρωΔεν θα διαφωνήσω, πιθανόν έχεις δίκιο.
Ναι πωs................θα σκασει απ την στεναχωρια του..Δεν θα φαει αλλο αστακοεγγύς ε? Να του πεις ν. Κάνει διαδήλωση να μείνουμε στην Ευρώπη
Γεια σας απο Ντουμπάϊ
Νιck Trive ο ανθρωπος που εσπασε το φραγμα του ηχου!Γεια σας απο Ντουμπάϊ
Καλησπερα στο club.
Και παλι ευχαριστω για τις ανθρωπινες πρωινες ευχες, τοσο αυτους που μιλαμε που και που οσο κι αυτους πιυ δεν ετυχε μεχρι σημερα.
Να στε καλα με υγεια
Deuka να σαι καλα. Τρελη υπερενταση αποψε. Δινω κατι ρεστα εδω στο φορουμ μπας και πεσω ξερος. 4 βραδια με 2 ωρες υπνο καθε βραδυ. Να ξεραθω και να συνεχισω απο αυριο. Πιστευω να το ξεπερασουμε οπως πολλα αλλαΚαλησπέρα, ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά με τον πατέρα σου, καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση.
Εριναλ εξαρχεια μενεις; ασχετο-flashαχ βρε ζαρου δεν υπάρχει χειροτερο από αυτό με τα νοσοκομεία. Πόσο δύσκολο.. Αν και δεν νοιώθεις συνήθως υπερτερεί η αδρεναλίνη. Ποιος ύπνος
Με τι καταπιανόμαστε απόψε το βράδυ να ξερω τι μου γίνεται ;![]()
αυτος εργαζοταν κρυφα στις επιχειρησεις του αγιου. εγω δεν το ηξερα τον εβλεπα τα πρβινα να κοιμαται πανω στις καρτελες και ουτε σηκωνε τηλεφωνα. απο τα απογευμα και μετα πιωμα μαζι με τον χαουζ . να τα γλεντια να οι χουροι να τα στριπτιζαδικα. κοντεψε να με φαληρισει και μια μερα του ειπα φυγε. επεσε στα ποδια μου εβαλε μητροπανο μου εδωσε ορκους οτι θα εργαζεται αλλα παπαρια. εβγαλε μια καρεκλα εξω και χαζευε τα γκομενακια. ε μου την εδωσε και τον εδιωξα. μετα μεγαλοπιαστηκε , του επεσε το τζοκερ και το παιζει τζοβενο και λεφτας![]()