Νέα

Οι ομορφότερες Γυναικες του πλανήτη σήμερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κριστίνα Αγκιλέρα

Συνημμένα

• e986c009184c35acb94b268dffb6f468.jpg
    e986c009184c35acb94b268dffb6f468.jpg
    123,4 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ευα Μέντες

Συνημμένα

• dc04c54d8b327457f93404eef150bead.jpg
    dc04c54d8b327457f93404eef150bead.jpg
    108,6 KB · Εμφανίσεις: 50
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ολιβια Γουαιλντ !!!

Συνημμένα

• b8e5b9af9b2d7e0546d8b2823badcf01.jpg
    b8e5b9af9b2d7e0546d8b2823badcf01.jpg
    96,6 KB · Εμφανίσεις: 173
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για τέλος άφησα μια γυναίκα που ναι μεν δεν είναι σύγχρονη αλλά το βλέμμα της απλά δεν πρόκειται να ξαναυπάρξει !!

Την έφτιαξε ο θεός μια νύχτα που είχε κέφια και έσπασε μετά το καλούπι !! :grin: :grin:

Προσωπικά αν ήθελα να αποδώσω τον όρο θηλυκότητα χωρίς να φαίνεται γυναικείο σώμα θα χρησιμοποιούσα αυτη τη φωτογραφία !!

Απλά θεική !!!

Συνημμένα

• hbz-sophia-loren-1968-gettyimages-93674297.jpg
    hbz-sophia-loren-1968-gettyimages-93674297.jpg
    53 KB · Εμφανίσεις: 28

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Το γυναικείο όμως πρόσωπο πιστεύω ιντριγκάρει τον άντρα με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο. Τον ιντριγκάρει λιγότερο σεξουαλικά και περισσότερο εγκεφαλικά. Τον αναστατώνει τον κινητοποιεί, και καμμιά φορά τον καθηλώνει.

Το όμορφο γυναικείο πρόσωπο πρέπει να συνοδεύεται όμως απαραίτητα από ένα αξιοπρεπές (το λιγότερο) σώμα...
Γιατί κάτι ατσουμπαλα σώματα/ημιχοντρελες με όμορφη φάτσα ούτε καν ...

Παρόλα αυτά θα έσκιζα πολύ άνετα μια σκυλόφατσα (μέτρια ή και προς άσχημη φάτσα) αλλά με κωλαρακι ωραίο, ποδάρες και βυζάρες.

Τώρα το ποια κερδίζει τη μάχη, εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, αλλά συμφωνώ ότι το όμορφο πρόσωπο σε διεγείρει ΚΑΙ εγκεφαλικά αρκεί να ισχύει αυτό που έγραψα.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το όμορφο γυναικείο πρόσωπο πρέπει να συνοδεύεται όμως απαραίτητα από ένα αξιοπρεπές (το λιγότερο) σώμα...
Γιατί κάτι ατσουμπαλα σώματα/ημιχοντρελες με όμορφη φάτσα ούτε καν ...

Παρόλα αυτά θα έσκιζα πολύ άνετα μια σκυλόφατσα (μέτρια ή και προς άσχημη φάτσα) αλλά με κωλαρακι ωραίο, ποδάρες και βυζάρες.

Τώρα το ποια κερδίζει τη μάχη, εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, αλλά συμφωνώ ότι το όμορφο πρόσωπο σε διεγείρει ΚΑΙ εγκεφαλικά αρκεί να ισχύει αυτό που έγραψα.

Συμφωνούμε !!! :hi: :hi:

Εδώ όμως ποστάρουμε θεές και όχι ''σκυλιά του σέξ'' που σε μια κοινή τσόντα μπορεις να βρείς!!!

Εχει και η εγκεφαλική διέγερση την απόλαυσή της πιστεύω  !!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγώ εδώ τελειώνω.

Ο φίλος Διομήδης πήρε αμπάριζα, και η αξία του στο site στο θέμα των φτογραφιών είναι εγνωσμένη  !! :hi: :hi:

Ας το συνεχίσει !!!  :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
οι παλιες ηταν πιο ωραιες κ πιο θηλυκες
γνωμη μου
cindy crawford :cum:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
προσωπικα τη σοφια λορεν την εχω πρωτη στη λιστα μου!!
ΑΛΛΑ δεν μπορω να παραβλεψω οτι η γυαικα συμβολο του 20 αιωνα ηταν αυτη μου αρεσει δε μου αρσει

Συνημμένα

• marilyn-monroe-nude-05.jpg
    marilyn-monroe-nude-05.jpg
    14,6 KB · Εμφανίσεις: 20

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Mind  σε είχα για πιο γάτα ρε φίλε...!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ψαρώνεις από καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις μου φαίνεται...

Νικολ Κίντμαν και Τζένιφερ Άνιστον τις έχω δει ζωντανα...Μιλάμε για σαυροειδή άνευ προηγουμένου...Στη συμπατριώτισσα μόνο το ταγαρι λείπει για να είναι τελείως εναλλακτικιά...Η δε Αυστραλοπίθηκίνα πραγματικά όσο πάει και μοιάζει της Ντονατέλας Βερσάτσε από τις παραβιάσεις της φύσης!!!!!!

Αν θες με πιστεύεις...Έχουμε γαμήσει στη Φυλής και τη Λιοσίων πολύ καλύτερες γυναίκες που εκπέμπουν περισσότερη θυληκότητα- και σεξουαλικότητα - από αυτές.

Μετά από αυτά έχασα πάσα ιδέα για το στάρ σύστεμ!!!

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Mind  σε είχα για πιο γάτα ρε φίλε...!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Νικολ Κίντμαν και Τζένιφερ Άνιστον τις έχω δει ζωντανα...Μιλάμε για σαυροειδή άνευ προηγουμένου...Στη συμπατριώτισσα μόνο το ταγαρι λείπει για να είναι τελείως εναλλακτικιά...Η δε Αυστραλοπίθηκίνα πραγματικά όσο πάει και μοιάζει της Ντονατέλας Βερσάτσε από τις παραβιάσεις της φύσης!!!!!!

Αν θες με πιστεύεις...Έχουμε γαμήσει στη Φυλής και τη Λιοσίων πολύ καλύτερες γυναίκες που εκπέμπουν περισσότερη θυληκότητα- και σεξουαλικότητα - από αυτές.

ρε μιντ οντας κι εγω φαν σου,με το τελευταιο ποστ σου μου τακνες μανταρα
οι επιλογες ειναι πολλες τελειως σμπαρα ,απορω δηλαδη που τις διαλεξες ..πχ  :helpplea: πηνελοπη κρουζ ξοανο με την μυτη πινοκιο η κατι ταπες σαλμα χαγιεκ σακιρα κλπ 1,50 με αναταση κ κατι κωλους ξεχειλωμενους... :helpplea:...
με μπαρντο κ μπελουτσι τοσωσες ,αλλα γενικα ... :headbang:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ρε μιντ οντας κι εγω φαν σου,με το τελευταιο ποστ σου μου τακνες μανταρα
οι επιλογες ειναι πολλες τελειως σμπαρα ,απορω δηλαδη που τις διαλεξες ..πχ  :helpplea: πηνελοπη κρουζ ξοανο με την μυτη πινοκιο η κατι ταπες σαλμα χαγιεκ σακιρα κλπ 1,50 με αναταση κ κατι κωλους ξεχειλωμενους... :helpplea:...
με μπαρντο κ μπελουτσι τοσωσες ,αλλα γενικα ... :headbang:

Mind  σε είχα για πιο γάτα ρε φίλε...!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Μάλλον δεν προσέξατε το εισαγωγικό post μου.

Εγραψα ότι οι περισσότερες απο τις κοπέλες είναι επιλογή του vanity fair.
Και δεν έχω αυταπάτες ξερω τι σημαίνει star system.

Συμπλήρωσα και κάποιες δικές μου επιλογές όπως η Megan Fox η η Wilde για παράδειγμα.

Απο τις φωτογραφίες και το σινεμά κρίνουμε, δεν τις έχουμε απο κοντά γνωρίσει τις περισσότερες απο  αυτές τις γυναίκες.

Οποιος τυχαίνει να  έχει δει απο κοντά κάποιες απο αυτές και έχει ίδια άποψη ( οπως ο φίλος Αlths ενημερωσε παραπάνω  ) ας μας δώσει την άποψη του. Αυτός είναι ένας απο τους λόγους που ποστάρουμε. Για να μαθαίνουμε δηλαδή.

Να σημειώσουμε επίσης ότι μια γυναίκα δεν ειναι δυνατόν να είναι ίδια στα 20 και στα 40 της.

Ολες οι γνώμες και ιδίως όλα τα γουστα είναι σεβαστά !!  :hi::hi: :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Елена Лотова (γ. 1988). Ρωσίδα ηθοποιός και κασκαντέρ.

:smitten:   :grin: :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.kino-teatr.ru/acter/album/305151/610652.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.kino-teatr.ru/acter/album/305151/256995.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.kino-teatr.ru/acter/album/305151/441003.jpg[/img[/URL]]

[img]http://ruskino.ru/artist/11434/photo/30744.jpg

56835.jpg
56837.jpg

URL]]

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Μάλλον δεν προσέξατε το εισαγωγικό post μου.

Εγραψα ότι οι περισσότερες απο τις κοπέλες είναι επιλογή του vanity fair.
Και δεν έχω αυταπάτες ξερω τι σημαίνει star system.

Συμπλήρωσα και κάποιες δικές μου επιλογές όπως η Megan Fox η η Wilde για παράδειγμα.

Απο τις φωτογραφίες και το σινεμά κρίνουμε, δεν τις έχουμε απο κοντά γνωρίσει τις περισσότερες απο  αυτές τις γυναίκες.

Οποιος τυχαίνει να  έχει δει απο κοντά κάποιες απο αυτές και έχει ίδια άποψη ( οπως ο φίλος Αlths ενημερωσε παραπάνω  ) ας μας δώσει την άποψη του. Αυτός είναι ένας απο τους λόγους που ποστάρουμε. Για να μαθαίνουμε δηλαδή.

Να σημειώσουμε επίσης ότι μια γυναίκα δεν ειναι δυνατόν να είναι ίδια στα 20 και στα 40 της.

Ολες οι γνώμες και ιδίως όλα τα γουστα είναι σεβαστά !!  :hi::hi: :hi:

Άμα είναι mindreader ο τύπος φωνάζει από μακρυά!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αν και καθήμενος ορθώς εμίλησες!!! :kneel: :kneel: :kneel:

Απλά παρενέβην για να μην παραμυθιαζόμαστε με τις δήθεν υπερμουνάρες...Καλή Πρωτοχρονιά σου εύχομαι!!!Και το καλή αφήνω εσένα να το μεταφράσεις!!!! :hi: :hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom