Επισκέπτης
Αν σε παίρνει συναγωνίστη στειλε μου και εμένα με π.μ το τηλ και το όνομα της σε παρακαλώ
Αν σε παίρνει συναγωνίστη στειλε μου και εμένα με π.μ το τηλ και το όνομα της σε παρακαλώ
της έφεξε της μαυρούλας....
οποιος την δοκιμασε την ενλογω κυρια παρακαλω ας μας πει κριτικη.ευχαριστω
Παρακαλω και σ'εμενα.Θελω πολυ να ξερω αν δεχεται να ερθει σπιτι να μεινει για ενα βραδυ και με ποσο.
Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα
Μαγκες όσοι μου στείλατε πμ για την μαυρούλα έχετε απάντηση
Αν εχεις την καλοσυνη στειλε μου και μενα το τηλεφωνο της παρακαλω στο ebirikos@otenet.gr, θελω να την ρωτησω αν δεχεται να ερθει σπιτι για μια νυχτα. Θα σου ειμαι πολυ ευγνωμων. Αν δεχεται υποσχομαι να σας ενημερωσω.
Ευχαριστω προκαταβολικα
100 oooooooo !!!!!με ενα 100αρι ολες δεχονται.........
για όλη τη νύχτα καλά είναι, το ίδιο σε άσπρο θες κανένα 300άρι ;)100 oooooooo !!!!!
Τρελοι θα ειστε !!!
για όλη τη νύχτα καλά είναι, το ίδιο σε άσπρο θες κανένα 300άρι ;)
Ετσι μαγκες, "απλωστε" χρημα.
Ε για αυτο και εγω που περασα μια βολτα προχθες, ακουγα κατι 100, 70, κτλπ
Στην αρχη νομιζα οτι δεν ακουγα καλα, αλλα με αυτα που διαβαζω εδω μαλλον εκανα λαθος.
Και που? Στις "θεωρητικα" πιο φθηνες, αλλα και επιφοβες τανες της πολης.Ευγε καμαρια μου.
Ετσι μαγκες, "απλωστε" χρημα.
Ε για αυτο και εγω που περασα μια βολτα προχθες, ακουγα κατι 100, 70, κτλπ
Στην αρχη νομιζα οτι δεν ακουγα καλα, αλλα με αυτα που διαβαζω εδω μαλλον εκανα λαθος.
Και που? Στις "θεωρητικα" πιο φθηνες, αλλα και επιφοβες τανες της πολης.Ευγε καμαρια μου.
μαυρουλα μου ζήταγε 150 για ολο το βράδυ αλλα τελικά με 100 περάσαμε πολύ ωραία.....
οντως για πες..........Φίλε τι περιελάμβανε το μενού και πόσες φορές το τίμησες
Ρε αυτή δέχεται
Εσύ το πρωϊ είσαι σίγουρος ότι θα είσαι ακόμα σουρωμένος ?