pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ τα βάλω πιπέριΚαλά όλα τ' άλλα, στο συγκεκριμένο όμως μου φαίνεται ότι μας δουλεύεις κανονικά...
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ τα βάλω πιπέριΚαλά όλα τ' άλλα, στο συγκεκριμένο όμως μου φαίνεται ότι μας δουλεύεις κανονικά...
Οχι φίλε δεν σε παρεξήγησα, μπορεί να μην γράφω πολύ αλλά διαβάζω αρκετά ποστ και αυτό που γράφεις το επιβεβαιώνω. Αν θυμάμαι καλά είχες πάρει μια σοκολατίτσα από αμνέζια ;)Δεν είπα όχι
Αναφέρω όμως δικές μου εμπειρίες
Κατηγοριοποιώ
Και μου αρέσουνε πάρα πολύ οι μαυρούλες , το ξέρουν άπαντες εδώ μέσα
Οχι φίλε δεν σε παρεξήγησα, μπορεί να μην γράφω πολύ αλλά διαβάζω αρκετά ποστ και αυτό που γράφεις το επιβεβαιώνω. Αν θυμάμαι καλά είχες πάρει μια σοκολατίτσα από αμνέζια ;)
τι να σου πώ δεν έχω τρόπο να σε πείσωΚαλά όλα τ' άλλα, στο συγκεκριμένο όμως μου φαίνεται ότι μας δουλεύεις κανονικά...
δεν μας δουλευει το κανουν και φιλος μου πιπωσε τσαμπα μαυρη επειδη τον γουσταρεΚαλά όλα τ' άλλα, στο συγκεκριμένο όμως μου φαίνεται ότι μας δουλεύεις κανονικά...
χαλασε η κενονοια τυπεδεν μας δουλευει το κανουν και φιλος μου πιπωσε τσαμπα μαυρη επειδη τον γουσταρε
δεν μας δουλευει το κανουν και φιλος μου πιπωσε τσαμπα μαυρη επειδη τον γουσταρε
φυλε για στειλε μου εμενα πμ το τηλτι να σου πώ δεν έχω τρόπο να σε πείσω
την συγεκριμένη την πηδάω πάνω από χρόνο και αρκετές φορές της σκάω και φιλοδώρημα.
Ειναι καλό κοριτσάκι, ευγενικό και πάντα μοσχομυριστό (σπάνιο σε μαύρη αλλα ναι) απο εμφάνιση γλυκούλα αλλά σίγουρα όχι και κορυφή.
Αν θες σου στέλνω με πμ το τηλέφωνο την πηδάς και αμα θές την ψαρεύεις κιολας ;)
Αν σε παίρνει συναγωνίστη στειλε μου και εμένα με π.μ το τηλ και το όνομα της σε παρακαλώ
Μαλλον να το ξεκολιασει !!!Ρε Τεό άσε και καμιά θηλυκή γάτα στην ησυχία της, ό,τι κυκλοφορεί θες να το χτυπήσεις
Ρε αφήστε να στείλει ο άνθρωπος το τηλ της μαυρούλας εχω να γαμησω μαύρη πάνω από 3 χρόνια.
τυποι μου βρεθηκε μαυρη που πιπωνει στο τζαμπα?
Αντε παλι, φλεβα χρυσου κτυπησες !!!δεν κάνει για σένα άστη έχει 38 δόντια!
32 δικά της και 6 χρυσά!
χρυσα?τυπε με ενδιαφερει το θεμαδεν κάνει για σένα άστη έχει 38 δόντια!
32 δικά της και 6 χρυσά!
δεν κάνει για σένα άστη έχει 38 δόντια!
32 δικά της και 6 χρυσά!