Χαιρετώ τους συναγωνιστές! Ταρζάν, φίλε μου, χαθήκαμε, κανόνισε τίποτα με τα άλλα παιδιά από εδώ! Περιμένω τηλέφωνο.Στο προκείμενο τώρα...Δεν ξέρω τι άποψη έχουν οι περισσότεροι για τις μαύρες αλλά εγώ προσωπικά έχω ανάμεικτα συναισθήματα...μου έχει τύχει να ξενερώσω απίστευτα αλλά και να κάνω και από τα καλύτερα γαμήσια... Τον τελευταίο καιρό μάλιστα παίρνω ένα μωράκι 23 ετών το οποίο είναι σκέτη φωτιά! Δεν λέω περισσότερα μιας και τελευταία έχουμε πολλά "παρεδώσε" με το εν λόγω μωράκι, πάντως αν τα προσεγγίσεις με καλό τρόπο τα πιο ήσυχα απο αυτά, τα πιο "σεμνά"...(ο νοών νοείτο) τότε μπορείς να βγάλεις πολλά γούστα. Μάλιστα τώρα τελευταία έχουν σκάσει μύτη μερικά εξαιρετικά κορμιά! Πάντως, τα ξενοδοχεία εκεί πίσω από το δημαρχείο είναι χάλια..οπότε εγώ προτιμώ άλλα πέριξ της Ομονοίας....Τα μαυράκια σηκώνουν πολύ παζάρι και δίνουν τηλεφωνάκι εύκολα ώστε να μη χρειάζεται καν να πας την επόμενη φορά στην Αθηνάς.... Περιμένω τους ευγενείς συναγωνιστές να αξιολογήσουν την πληροφορία μου...