Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 434K
  • Ετικέτες
    μαύρες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εχω παρει αρκετες μαυρες απο Σωκρατους και περιξ.Εχω κανει και παρτουζες εκει με φιλους(3 με 3,2 με 2) και νομιζω οτι εχω καποια παραπανω εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα απο τους περισσοτερους εδω μεσα.Το θεμα ειναι καθαρη τυχη.Εχω περασει σουπερ και εχω κλαψει και τα λεφτα μου.Οι μαυρες (αρκετες οχι ολλες) αν τους αρχισεις τις μαλακιες γουσταρουν και σε περιποιουνται πολυ καλα.Μην πιαστειτε κοροιδα και δωσετε +10 για ξενοδοχειο.Καντε οτι φευγετε και θα τρεχουν πισω σας σαν σκυλακια.Απο καθαριοτητα μετρια πραγματα.Τελος για τις αρρωστιες πιστευω οτι ισχυει οτι για τις περισσοτερες πουτανες,Αν δεν παρεις μετρα μονος σου δεν σου φταιει κανενας

Επισκέπτης
Όλες οι πουτάνες του δρόμου είναι επικίνδυνες... είτε είναι μαύρες, είτε άσπρες, είτε κίτρινες! Ένας λόγος παραπάνω για τις μαύρες γιατί, ασχέτως που λένε ότι είναι από Βραζιλία-Τζαμάικα-Κούβα κτλ, ουσιαστικά το 99% είναι από την Αφρική! Κι όπως ξέρουμε όλοι... το ποσοστό AIDS στην Αφρική είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
εμ ναι, δε θέλει πολύ σκέψη, πάνω στη σούρα από Ψυρρή κ σία, καλλίτερα να το κάνεις κόμπο.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Εχω παρει αρκετες μαυρες απο Σωκρατους και περιξ.Εχω κανει και παρτουζες εκει με φιλους(3 με 3,2 με 2) και νομιζω οτι εχω καποια παραπανω εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα απο τους περισσοτερους εδω μεσα.Το θεμα ειναι καθαρη τυχη.Εχω περασει σουπερ και εχω κλαψει και τα λεφτα μου.Οι μαυρες (αρκετες οχι ολλες) αν τους αρχισεις τις μαλακιες γουσταρουν και σε περιποιουνται πολυ καλα.Μην πιαστειτε κοροιδα και δωσετε +10 για ξενοδοχειο.Καντε οτι φευγετε και θα τρεχουν πισω σας σαν σκυλακια.Απο καθαριοτητα μετρια πραγματα.Τελος για τις αρρωστιες πιστευω οτι ισχυει οτι για τις περισσοτερες πουτανες,Αν δεν παρεις μετρα μονος σου δεν σου φταιει κανενας
Σωστος,εγω δινω βασικα προτεραιοτητα Αθηνας λογω του οτι ειμαι fun των μαυρων τσιμπουκοχειλων!
Τα καλυτερα γαμησια ταχω κανει εκει.Στα συν ειναι οτι οποτε εχω παει(μεταμεσονυκτιες ωρες)παντα καθομαι πανω απο μισαωρο στο δωματιο και ποτε δε φευγω παραπονεμενος!
Βεβαια δε μετρανε ολες απο εμφανιση,αλλα εχω κανα δυο υποψιν που εκτος απο τα κλασικα σου κανουν και κανονικο..μασαζ πριν την πιπα αλλο πραγμα!
Σαν εμπειρια την προτινω ανεπιφυλακτα και οσο για αρρωστειες,παντου υπαρχουν και παντα πρεπει να προσεχεις στον αγοραιο ερωτα.
Πολλες ζητανε 30 και οταν πας πανω σου ζητανε για το δωματιο κανα 10ρικο ακομα,εγω παντα τους δινω κανα 10ρικο μετα εξτρα στο δωματιο για καλυτερη "υπηρεσια".
Ποτε δε τοχω μετανοιωσει!
Τελος μεγαλο ατου ειναι οι κωλαρες οι πεταχτες που δε βλεπεις σε λευκη και το γραμμωμενο τους σωμα γενικως,στα πλην η ελλειψη μεγαλου στηθους.
Η ατακα μολις αρχιζουν οι τελικες που ξεφωνιζουν κατα 80% ειναι:
o shit!!!
Συνισταται και για καλη εξασκηση στα αγγλικα καθως μιλανε αρκετα καλα θα λεγα.
Το μονο ξενερωμα ειναι κανα δυο ξανθα τραβελια πουχω δει στην αρχη της Αθηνας που κανουν πιατσα μετα τις 11.Ουστ!

Επισκέπτης
εκει στις μαυρουλες κανει πιατσα και ενα ορεο τρελιαρικο ξανθο μουνακι!!!δε θιμαμαι το δρομο γαμοτο..τιν ιδια τιν ειχα πετιχι μαλιστα παλιοτερα σε μπουρδελο στιν φοκεας!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
εκει στις μαυρουλες κανει πιατσα και ενα ορεο τρελιαρικο ξανθο μουνακι!!!δε θιμαμαι το δρομο γαμοτο..τιν ιδια τιν ειχα πετιχι μαλιστα παλιοτερα σε μπουρδελο στιν φοκεας!!!
Ρε τιτανοτεράστιε πιτσιλιστή,μεγάλε χύστη,που τα μαθαίνεις όλα??Φαντάζομαι όλη μέρα στο δρόμο θα'σαι ε?η μάλλον στο πεζοδρόμιο...χεχε

Επισκέπτης
axaxxaxaxaxa!!!!ι ενιμεροσι ειναι διναμη!!!!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Λοιπόν και εγω ειχα τους ενδοιασμους μου για αρρωστιες κτλ... και εκανα το εξης: Πηγα με εναν κολλητο μου συναγωνιστη... πηραμε 2 απο αυτες που μας φαινονταν οκ. Τις πηγαμε σε ξενοδοχειο στην Αχαρνων.
Πιασαμε το δωματιο για 2 ωρες. Βαλαμε τα κοριτσια να κανουν μπανιο μαζι και εμεις βλεπαμε. Μετα τις βαλαμε στο κρεββατι αυτες επαιζαν λεσβιακα μεταξυ τους ( ειχαμε και παιχνιδια απο sexshop δονητες και το κλου της υποθεσης διπλο δονητη) εμεις καπνιζαμε πουρα και βλεπαμε! Αφου φτιαχτηκαμε καλα... η μια εριξε ενα τσιμπουκι super σε μενα και η αλλη μια φραπεδια στον φιλο μου... Οποτε ουτε γατα ουτε ζημια κοστος 50Ε ο καθενας + το ξενοδοχειο! Το συστηνω ανεπιφυλακτα το σπορ :jerking:

Επισκέπτης
εννοεις μια μερα πριν γραψετε στα αρχιδια σας τον γουορ??καλα να παθεις ρεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
παλι πιτσιλισες σαβαλακο?χεχε!!!! ;) ;) ;) ;)

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
πεζει πολυ βρωμια εκει τον νου σασ(και οχι μαλακιεσ και πιπα με καποτα)

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Εμενα με χαλαει και το πως ορμανε πανω σου οταν περνας. Μπορει και να πατησεις καμμια ςτσι που πεταγονται...

Mariosthmk

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
παμε μωρό μου τσριαντα! καλή περιποίηση! Πάμε;

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
φανταζεσται ολες αυτες να ηταν ασιατισες?  ε ρε γλεντια

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
φανταζεσται ολες αυτες να ηταν ασιατισες?  ε ρε γλεντια
Παιζεις με τον πονο μας.....
εδω το μονο που υπαρχει καμμια μογγολα που αν ζητας ρωσσιδα σου λεει ρωσσιδα και αν ζητας asian σου λεει ασιατισσα.... φτου

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Παιζεις με τον πονο μας.....
εδω το μονο που υπαρχει καμμια μογγολα που αν ζητας ρωσσιδα σου λεει ρωσσιδα και αν ζητας asian σου λεει ασιατισσα.... φτου

Και η μογγόλα, ασσιάτισα είναι!!!

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκεs καλα εινε τα μαυρουλια αλλα.θελουνε ιδιαιτερη προσοχη και παντα με προφηλαξειs....τετοιεσ κωλαρεs και μουνοχειλα δεν βρισκειs ευκολα σε μπουρδελα με ξενεs...η ελληνιδεs...κακα τα ψεματα.αν και εγο δεν τηs πολυ προτιμαο γιτι ολο ταζουνε οτι κανουν το καλητερο γαμησει και μεσα οι περισοτερεs εινε μουφα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom