pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Ἡ νεολαία διακατέχεται ὑπὸ μηδενιστικῶν τάσεων...
μήπως είναι κομμουνισταί ?
Ἡ νεολαία διακατέχεται ὑπὸ μηδενιστικῶν τάσεων...
μήπως είναι κομμουνισταί ?
Να.....αυτα γινονται αμα αφηνουμε τα συνορα ανοιχτα!!!!!!!!!!!!μήπως είναι κομμουνισταί ?
ΕΑΜοβούλγαροι ίσως;
ακριβως οπως τα λεει ο συναθλητης μας, μην μας πιανουν και κοροιδα οι μαυρες γαζελες.γεια λοιπον αποψε περασα απο εκει η κατασταση ειναι τραγικη ,δεν τολμας να εμφανισατης σε κυνηγουν κινδυνευης να βαλεις καμια απο κατω εαν εισαι αποροσεχτος οδηγος σε κυνηγουν σα λυσαρες μ α κ ρ υ α και το ενοω το λεω ξανα μ α κ ρ υ α ειναι ψοφιεσς κοιταζουν πως θα σου τα παρουν και τιποτε αλλο ασε που τα θελουν και μπροστα λοιπον το ξκανα λεω μ α κ ρ υ α
Όποιος θέλει να τρέχει στα νοσοκομεία με κίνδυνο να μην γίνει ποτέ καλά ας πάει με τις μαύρες απο Αθηνάς και σε αλλους δρόμους.Σκεφτείτε το βρε παιδιά τι θα γίνει αν χτύπα ξύλο σας κολλήσουν καμιά Ηπατίτιδα Β ή πολύ χειρότερα HIV και καταστραφεί η ζωή σας!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΙΡΙ ΜΟΥ . ΛΙΓΑ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…. ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!!χαιρετο τουσ εκλεκτουσ και λαγνουσ σινοδοιπορουσ!
ι χθεσινι νιχτα στιν εροτικι αφρικανικι σαβανα τισ βαρβακιου αγορασ ιταν ακροσ γοιτευτικι!
ι προτι στασι οποσ ειπε και ο σιναγονιστισ και λατρισ τον μαυρον γαζελον γκανκ ιταν γονια ευριπιδου και αθινασ!!!
εκει καυλαντισαμε με μερικεσ γαζελεσ και τισ κερασαμε παγοτακι!
ι γαζελα επελεξε ασπρο παγοτο και το κατασπαραξε σαν πινασμενι ιενα μεσα σε λιγα λεπτα!
προχορισαμε λοιπον και φτασαμε εξο απο το χοτελ κοσμικο οπου κοπαδι απο μαυρεσ γαζελεσ εκδιδονταν και παρακαλουσαν τουσ περαστικουσ να 'πακαουν' για να τουσ τιλιξουν και να τουσ πορνοξεναγισουν στα αφρικανικα τουσ λιμερια...στο χοτελ κοσμικο!ενα απο τα πιο καλτ πορνοχοτελ τισ πουτανιαρασ αθινασ!
ι μεγιστι μορφι τισ βραδιασ ιταν ενασ χιστισ ο οπιοσ βρισκοταν ιπο τιν επιρια μιασ βαθιασ νιρβανασ
και ο οιποσ χορευε στουσ ριθμουσ του orange fm!
ειχε 'πακαρι' το αμαξι του εχοντασ τισ πορτεσ ολεσ ανιχτεσ οστε ι μουσικι να δια-χιετε σε ολο τα σοκακια τισ αφρικανικισ αγορασ!
καθομασταν με ιπεριφανια και αγονια και παρακολουθουσαμε το χορευτικο του ταλεντο καθοσ οι μαυρεσ γαζελεσ κουναγαν τα κολαρακια τουσ αισθιασιακα πανο του ενο εκινοσ παραλιλα επινε τιν μπιριτσα του ενο χορευε με τα γαζελονια!
λιγο πιο κατο ενασ πορνοπακισ πανο σε ενα σαπιο σκουτερ!
τεραστια μορφι και αυτοσ!ακουστε περιγραφι!
μουστακι,γιαλακια...
ι ενδιμασια του ομοσ ιταν ι πιο καλτ τισ βραδιασ!απορο πιοσ οικοσ μοδασ τον σπονσοραρι!
ειχε βγαλι τιν μπλουζα του και οι γαζελεσ χαιδεβαν το φιδισιο και τριχοφιεσ κορμι του...
απο κατο φορουσε βερμουδιτσα με τιν καλτσα περιπου οσ το γονατο!
προσκινισαμε μπροστα σε αυτον τον ιροα του ιρακ!!!!!
μετα απο καμποσι ορα βλεπουμε ενα παχουλο χιστι ιπερμαχο πολεμιστι τισ μαυρισ ιδονισ!
διο γαζελεσ διπλα του τον ειχαν αρπαξει και τον κατεθιναν προσ το χοτελ κοσμικο!!!!!
εγο σιγκλονισμενοσ απο τι φασι αρχισα να του φοναζο....
μπραβο χιστι μου!!!τιμορισε τεσ τισ γαζελεσ ψολοβροντι μου!!!
τιμορισε τεσ τιτανοκαυλε μου!!!
και αυτοσ ο χιστισ καμαρονε και γουσταρε με τα επιφονιματα και τισ φορτοσε στο χοτελ και τισ διο!!!!!
αν μασ διαβαζει αυτοι ι ιπερτατι και τεραστια μορφι ασ κανι τιν παρουσια του να τον προσκινισουμε!!!ειναι θεοσ!!!!
ι κλασικι καραφλι πορνοφατσα με τα γιαλακια!!!!!!!
ιπεργαλαξιακι μορφι!δεν εχο λογια να περιγραψο αυτον τον ομιρικο μαχιτι τισ μαυρισ ιδονισ!!!
[Εχει παρει καποια βραδυα τωρα τελευταια το ματι μου, στη Λιοσιων κοντα στις τρεις γεφυρες καποιες που σουλατσαρουν στο πεζοδρομιο και απο τη μια και απο την αλλη κατευθηνση. Το μπουρδελοενστικτο μου λεει πως δεν περιμενουν ταξι. Δεν μπορεσα να σταματησω και να διαπιστωσω γιατι ημουν με γκομενα. Ξερει κανενας