Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
Καθε βραδυ μετα τη 1-1.30 στη Πατησίων στο υψος της Πλ. Κολιατσου και περιξ των ξενοδοχειων ATHENS CITY  και ΠΑΤΗΣΣΙΑ , υπαρχουν πολλες μαύρες που σε ρατανε αν θες να γαμησεις με 30 περιπου ευρω. Εγω αφήνω το αμαξι στο παρκινγκ διπλα στο ATHENS CITY, και με εχουν ρωτησει αρκετες φορες αλλα μονο κουβέντα έχω κανει για την ωρα, καποια στιγμη θα δοκιμασω καμμια μαυρούλα :-)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μαλλον εχεις τασεις αυτοκτονιας......

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Από περσινό πορνορεπορταζ του περιοδικού EXODOS...  :sunglasses:
...για τους κινδυνους...κουβέντα..  :rolleyes:

black1s.jpg

black2q.jpg

pyrosvesths22

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις πέρασα παιδιά απο εκεί
και ήταν τίγκα στα στρουμφ.
Παίζει κίνδυνος να σε μπαγλαρώσουνε κι εσένα μαζί αμα πας να πάρεις καμία?

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
γεια  λοιπον αποψε περασα απο εκει η κατασταση ειναι τραγικη ,δεν τολμας να εμφανισατης σε κυνηγουν κινδυνευης να βαλεις καμια απο κατω εαν εισαι αποροσεχτος οδηγος σε κυνηγουν σα λυσαρες μ α κ ρ υ α και το ενοω το λεω ξανα μ α κ ρ υ α  ειναι ψοφιεσς κοιταζουν πως θα σου τα παρουν και τιποτε αλλο ασε που τα θελουν και μπροστα λοιπον το ξκανα λεω  μ α κ ρ υ α

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
γεια  λοιπον αποψε περασα απο εκει η κατασταση ειναι τραγικη ,δεν τολμας να εμφανισατης σε κυνηγουν κινδυνευης να βαλεις καμια απο κατω εαν εισαι αποροσεχτος οδηγος σε κυνηγουν σα λυσαρες μ α κ ρ υ α και το ενοω το λεω ξανα μ α κ ρ υ α  ειναι ψοφιεσς κοιταζουν πως θα σου τα παρουν και τιποτε αλλο ασε που τα θελουν και μπροστα λοιπον το ξκανα λεω  μ α κ ρ υ α
ακριβως οπως τα λεει ο συναθλητης μας, μην μας πιανουν και κοροιδα οι μαυρες γαζελες.
κοιτουν μονο πως θα παρουν τα χρηματα και απο εκει και περα το τιποτα.
μην τους δινουμε την δυνατοτητα αυτη, γιατι εμεις θα ειμαστε οι αιτια εαν αυτη η σταση παραμεινει και ακομα χειροτερα να παρασει και στις αλλες πουτανοπιατσες της αθηνας.

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Πέρασαν οι καλές εποχές για την περιοχή.
Μακρυά από τις μαύρες ... 

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
[Εχει παρει καποια βραδυα τωρα τελευταια το ματι μου, στη Λιοσιων κοντα στις τρεις γεφυρες καποιες που σουλατσαρουν στο πεζοδρομιο και απο τη μια και απο την αλλη κατευθηνση. Το μπουρδελοενστικτο μου λεει πως δεν περιμενουν ταξι. Δεν μπορεσα να σταματησω και να διαπιστωσω γιατι ημουν με γκομενα. Ξερει κανενας

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Όποιος θέλει να τρέχει στα νοσοκομεία με κίνδυνο να μην γίνει ποτέ καλά ας πάει με τις μαύρες απο Αθηνάς και σε αλλους δρόμους.Σκεφτείτε το βρε παιδιά τι θα γίνει αν χτύπα ξύλο σας κολλήσουν καμιά Ηπατίτιδα Β ή πολύ χειρότερα HIV και καταστραφεί η ζωή σας!!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μακριά από τις μαύρες!!!
Είναι κίνδυνος-Θάνατος για να κολλήσετε τα πάντα!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Όποιος θέλει να τρέχει στα νοσοκομεία με κίνδυνο να μην γίνει ποτέ καλά ας πάει με τις μαύρες απο Αθηνάς και σε αλλους δρόμους.Σκεφτείτε το βρε παιδιά τι θα γίνει αν χτύπα ξύλο σας κολλήσουν καμιά Ηπατίτιδα Β ή πολύ χειρότερα HIV και καταστραφεί η ζωή σας!!

Η  αν  το μεταδώσεις  σε  προσφιλή  σου  πρόσωπα !

Επισκέπτης
χαιρετο τουσ εκλεκτουσ και λαγνουσ σινοδοιπορουσ!
ι χθεσινι νιχτα στιν εροτικι αφρικανικι σαβανα τισ βαρβακιου αγορασ ιταν ακροσ γοιτευτικι!

ι προτι στασι οποσ ειπε και ο σιναγονιστισ και λατρισ τον μαυρον γαζελον γκανκ ιταν γονια ευριπιδου και αθινασ!!!
εκει καυλαντισαμε με μερικεσ γαζελεσ και τισ κερασαμε παγοτακι!
ι γαζελα επελεξε ασπρο παγοτο και το κατασπαραξε σαν πινασμενι ιενα μεσα σε λιγα λεπτα!

προχορισαμε λοιπον και φτασαμε εξο απο το χοτελ κοσμικο οπου  κοπαδι απο μαυρεσ γαζελεσ εκδιδονταν και παρακαλουσαν τουσ περαστικουσ να 'πακαουν' για να τουσ τιλιξουν και να τουσ πορνοξεναγισουν στα αφρικανικα τουσ λιμερια...στο χοτελ κοσμικο!ενα απο τα πιο καλτ πορνοχοτελ τισ πουτανιαρασ αθινασ!

ι μεγιστι μορφι τισ βραδιασ ιταν ενασ χιστισ ο οπιοσ βρισκοταν ιπο  τιν επιρια  μιασ βαθιασ νιρβανασ
και ο οιποσ χορευε στουσ ριθμουσ του orange fm!
ειχε 'πακαρι' το αμαξι του εχοντασ τισ πορτεσ ολεσ ανιχτεσ οστε ι μουσικι να δια-χιετε σε ολο τα σοκακια τισ αφρικανικισ αγορασ!
καθομασταν με ιπεριφανια και αγονια και παρακολουθουσαμε το χορευτικο του ταλεντο καθοσ οι μαυρεσ γαζελεσ κουναγαν τα κολαρακια τουσ αισθιασιακα πανο του ενο εκινοσ παραλιλα επινε τιν μπιριτσα του ενο χορευε με τα γαζελονια!

λιγο πιο κατο ενασ πορνοπακισ πανο σε ενα σαπιο σκουτερ!
τεραστια μορφι και αυτοσ!ακουστε περιγραφι!
μουστακι,γιαλακια...
ι ενδιμασια του ομοσ ιταν ι πιο καλτ τισ βραδιασ!απορο πιοσ οικοσ μοδασ τον σπονσοραρι!
ειχε βγαλι  τιν μπλουζα του και οι γαζελεσ χαιδεβαν το φιδισιο και τριχοφιεσ κορμι του...
απο κατο φορουσε βερμουδιτσα με τιν καλτσα περιπου οσ το γονατο!
προσκινισαμε μπροστα σε αυτον τον ιροα του ιρακ!!!!!

μετα απο καμποσι ορα βλεπουμε ενα παχουλο χιστι ιπερμαχο πολεμιστι τισ μαυρισ ιδονισ!
διο γαζελεσ διπλα του τον ειχαν αρπαξει και τον κατεθιναν προσ το χοτελ κοσμικο!!!!!

εγο σιγκλονισμενοσ απο τι φασι αρχισα να του φοναζο....
μπραβο χιστι μου!!!τιμορισε τεσ τισ γαζελεσ ψολοβροντι μου!!!
τιμορισε τεσ τιτανοκαυλε μου!!!
και αυτοσ ο χιστισ καμαρονε και γουσταρε με τα επιφονιματα και τισ φορτοσε στο χοτελ και τισ διο!!!!!

αν μασ διαβαζει αυτοι ι ιπερτατι και τεραστια μορφι ασ κανι τιν παρουσια του να τον προσκινισουμε!!!ειναι θεοσ!!!!
ι κλασικι καραφλι πορνοφατσα με τα γιαλακια!!!!!!!
ιπεργαλαξιακι μορφι!δεν εχο λογια να περιγραψο αυτον τον ομιρικο μαχιτι τισ μαυρισ ιδονισ!!!

REBELL

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετο τουσ εκλεκτουσ και λαγνουσ σινοδοιπορουσ!
ι χθεσινι νιχτα στιν εροτικι αφρικανικι σαβανα τισ βαρβακιου αγορασ ιταν ακροσ γοιτευτικι!

ι προτι στασι οποσ ειπε και ο σιναγονιστισ και λατρισ τον μαυρον γαζελον γκανκ ιταν γονια ευριπιδου και αθινασ!!!
εκει καυλαντισαμε με μερικεσ γαζελεσ και τισ κερασαμε παγοτακι!
ι γαζελα επελεξε ασπρο παγοτο και το κατασπαραξε σαν πινασμενι ιενα μεσα σε λιγα λεπτα!

προχορισαμε λοιπον και φτασαμε εξο απο το χοτελ κοσμικο οπου  κοπαδι απο μαυρεσ γαζελεσ εκδιδονταν και παρακαλουσαν τουσ περαστικουσ να 'πακαουν' για να τουσ τιλιξουν και να τουσ πορνοξεναγισουν στα αφρικανικα τουσ λιμερια...στο χοτελ κοσμικο!ενα απο τα πιο καλτ πορνοχοτελ τισ πουτανιαρασ αθινασ!

ι μεγιστι μορφι τισ βραδιασ ιταν ενασ χιστισ ο οπιοσ βρισκοταν ιπο  τιν επιρια  μιασ βαθιασ νιρβανασ
και ο οιποσ χορευε στουσ ριθμουσ του orange fm!
ειχε 'πακαρι' το αμαξι του εχοντασ τισ πορτεσ ολεσ ανιχτεσ οστε ι μουσικι να δια-χιετε σε ολο τα σοκακια τισ αφρικανικισ αγορασ!
καθομασταν με ιπεριφανια και αγονια και παρακολουθουσαμε το χορευτικο του ταλεντο καθοσ οι μαυρεσ γαζελεσ κουναγαν τα κολαρακια τουσ αισθιασιακα πανο του ενο εκινοσ παραλιλα επινε τιν μπιριτσα του ενο χορευε με τα γαζελονια!

λιγο πιο κατο ενασ πορνοπακισ πανο σε ενα σαπιο σκουτερ!
τεραστια μορφι και αυτοσ!ακουστε περιγραφι!
μουστακι,γιαλακια...
ι ενδιμασια του ομοσ ιταν ι πιο καλτ τισ βραδιασ!απορο πιοσ οικοσ μοδασ τον σπονσοραρι!
ειχε βγαλι  τιν μπλουζα του και οι γαζελεσ χαιδεβαν το φιδισιο και τριχοφιεσ κορμι του...
απο κατο φορουσε βερμουδιτσα με τιν καλτσα περιπου οσ το γονατο!
προσκινισαμε μπροστα σε αυτον τον ιροα του ιρακ!!!!!

μετα απο καμποσι ορα βλεπουμε ενα παχουλο χιστι ιπερμαχο πολεμιστι τισ μαυρισ ιδονισ!
διο γαζελεσ διπλα του τον ειχαν αρπαξει και τον κατεθιναν προσ το χοτελ κοσμικο!!!!!

εγο σιγκλονισμενοσ απο τι φασι αρχισα να του φοναζο....
μπραβο χιστι μου!!!τιμορισε τεσ τισ γαζελεσ ψολοβροντι μου!!!
τιμορισε τεσ τιτανοκαυλε μου!!!
και αυτοσ ο χιστισ καμαρονε και γουσταρε με τα επιφονιματα και τισ φορτοσε στο χοτελ και τισ διο!!!!!

αν μασ διαβαζει αυτοι ι ιπερτατι και τεραστια μορφι ασ κανι τιν παρουσια του να τον προσκινισουμε!!!ειναι θεοσ!!!!
ι κλασικι καραφλι πορνοφατσα με τα γιαλακια!!!!!!!
ιπεργαλαξιακι μορφι!δεν εχο λογια να περιγραψο αυτον τον ομιρικο μαχιτι τισ μαυρισ ιδονισ!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΙΡΙ ΜΟΥ . ΛΙΓΑ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…. ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!!

SmallDick

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ναι ρε μαγκες λιιιιγο προσοχη στα ελληνικα !!!!!! μην τα  :fuck1: και αυτα !!!!

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
[Εχει παρει καποια βραδυα τωρα τελευταια το ματι μου, στη Λιοσιων κοντα στις τρεις γεφυρες καποιες που σουλατσαρουν στο πεζοδρομιο και απο τη μια και απο την αλλη κατευθηνση. Το μπουρδελοενστικτο μου λεει πως δεν περιμενουν ταξι. Δεν μπορεσα να σταματησω και να διαπιστωσω γιατι ημουν με γκομενα. Ξερει κανενας

Λιοσιων και Πατησιων κανουν πλεον πιατσα και παιζει καμια φορα καμια ξεμπαρκη σε Αχαρνων.. Επιβεβαιωνω 100%...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Είναι λογικό να βρίσκονται μαύρες παντού, γιατί τις κυνήγησαν από Σωκράτους/Σοφοκλέους και εκεί πέριξ, και κάπου πρέπει να πάνε να βγάλουν μεροκάματο.
Θα πεινάσει ο νταβατζής?  Τη στέλνει αλλού.
Οπότε όπου γη πατρις.

Εγώ είδα μαύρες στην Καβάλας, κατεβαίνοντας από Σπύρου Πάτση πρός ποτάμι δεξιά, εκεί που για καιρό μαζευόντουσαν μόνο τράβελοι (με αναμμένα αλαρμ στα αυτοκίνητα).

Προχθές μάλιστα (ήμουν με μοτο) ήταν μια πολύ καλή, σταμάτησα, είπε "τριαντα ευρώ" και της είπα "ανέβα να πάμε σε ξενοδοχείο".

"Ξενοδοχείο πολλά λεφτά" είπε.
"Δηλαδή πόσα?"
Δεν είπε.
Μου έκανε εντύπωση ότι συνεχώς κάτι κοίταζε (πίσω μου στο δρόμο).
Μού μίλαγε και κοίταγε πίσω.

Φοβήθηκε και δεν ανέβηκε τελικά.

Ε, την έγραψα στ' αρχίδια μου κι εγώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom