Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 430K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1

Και μετα επρεπε να δεις τις φατσες τους οταν καταλαβαν οτι δεν οδηγαω μπατσικο...
Με κοιταζαν που περνουσα απο μπροστα τους οπως η αγελαδα το τρενο...αχαχααχα

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Και μετα επρεπε να δεις τις φατσες τους οταν καταλαβαν οτι δεν οδηγαω μπατσικο...
Με κοιταζαν που περνουσα απο μπροστα τους οπως η αγελαδα το τρενο...αχαχααχα

:2funny: :2funny: :2funny: . κανένα γαλατάκι έχουμε σήμερα ?

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
ρε της φουκαριάρισες τι κλανίδι θα έριξαν  :2funny: .

Αλλα τις παραδεχομαι,μολις καταλαβαν οτι δεν ειμαι μπατσος σταματησαν να κοιτανε σαν αγελαδες και κανανε δευτερο 100αρι αυτη τη φορα πισω απο το αμαξι για να με προλαβουν και να με ψησουν...επαγγελματιες!

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα πέρασα  παρασκευή βράδυ κατά της 3:00 και δεν υπήρχε τίποτα από μαύρη γαζέλα …
Από εδώ μέσα διάβασα ότι και την προηγούμενη παρασκευή δεν υπήρχε τίποτα αλλά το Σάββατο τα κορίτσια εμφανιστήκαν και πάλι ..
Οπότε σήμερα το βράδυ μπορεί να είναι στην  θέση τους ..
Αν πάει κάποιος σήμερα το βράδυ ας μας ενημερώσει .

Έχω και κάποια τηλέφωνα από μερικές καλές .. λες αν η αστυνομία τελικά κάνει την δουλειά της και πεινάσουν οι μαυρουκες … να τις κλείνω ολονυχτίες  για ένα πιάτο φασολάδα .. ?  :S

Αν ναι .. ζήτω τα στρουμφακια ..  :rockon:

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
παιδια τι γινετε με τις μαυρες?χθες το βραδυ περασα κατα τις 1.30 και δεν υπηρχε κανενας!!και προχθες περασα το βραδυ και παλι τιποτα.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
εγω περασα χθες στις 11 και ειχε καμποσες
το αν ειναι στο ποστο τους επηρρεαζεται απο τα ντου της αστυνομιας

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
αντως κατι πρεπει να παιζεται.μαλλον θελουν να τισ εξαφανησουν απο εκει.καμια αλλη καλη σε καμια πιατσα?ελειπα 6 μηνες απο αθηνα και δεν ξερω τι παιζεται..

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Mε ενημερωσε κολλητος οτι χθες το πρωι κατα τις 12 στην 3ης Σεπτεμβριου μετα την Πλατεια παιζαν μαυρες σαν να χαν βγει απο videoclip του QTIP!!

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.566
Πόντοι
15.775
Χθεσινοβραδυνη επισκεψη στην εν λογω περιοχη με μεγαλη παρεα..Πρεπει να ειχε γυρω στις 20 μαυρες οι οποιες την επεφταν σε οποιοδηποτε αρσενικο εβλεπαν μπροστα τους..Ωραια σωματα αλλα εγω δεν υπαρχει περιπτωση να ψωνισω απο εκει..Πλακα ειχε ο ηχος των τακουνιων οταν ανα 5λεπτα περνουσε αστυνομια και ολες το εβαζαν στα ποδια..Μαλιστα σε καποια φαση μια ηθελε να κρυφτει πισω μου οταν περνουσε το μπατσικο..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
παντως πεμπτη προς παρασκευη ξημερωματα ενω δυο μπατσικα τζιπακια ηταν στην αρχη της Σωκρατους απο πειραιως καμια 30αρια μαυρουλες "δουλευαν" κανονικοτατα στα 100 μετρα απ αυτους,δηλ στο παρκινγκ της βαρβακειου..

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
παιδια τελικα απο οτι εμαθα οι πιατσα με τισ μαυρες θα γινει πεζοδρομος σε λιγο καιρο,και το οτι εχουν ελλατωθει οι μαυρες ωφειλεται στην μεγαλη φασαρια που εγεινε μεταξυ τον νταβατζιδων που ελεγχουν τις μαυρες.βρικαν μαυρους καρφομενους με σπαθια στην πλατη.και γενικα εγεινε χαμος.γι αυτο κι ολας και τα τοσα πολλα περιπολικα

toni2

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
78
Πόντοι
1
Περασα τις προαλες απο το γνωστο σημειο για να παιξω με καμια μαυρουλα με τα φιλαρακια μου με το αμαξι του πατερα μου(γιατι το δικο μου το εκανα βιδες) ενα ασπρο Xsara...πρεπει να ειχε περασει αστυνομια πριν λιγο γιατι με το που σκαω μυτη με το αμαξι,ειχα μπει και αναποδα σε μονοδρομο σφαιρατος,αρχιζουν και τρεχουν ολες 100αρι στα 4 σημεια του οριζοντα!!!!Πολυ γελιο,αμα το ηξερα θα το τραβαγα με το κινητο!!!
Καντο ρε φίλε αυτά ειναι  :rockon: :rockon: :rockon:
Θες να πάμε μαζί ?

Vromostomos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί μπουρδελιάρηδες, πουτανιάρηδες, μουρντάρηδες κτλ...  :grin: :grin:
ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μου αρέσουν τα πρόστυχα μαυράκια, αλλά δεν έχω πάει
ποτέ. Και δεν ξέρω αν θα πάω μετά από όσα διάβασα εδώ μέσα. Αλλωστε δεν μου αρέσει
να χώνω τον πούτσο μου εκεί που τον έχουν χώσει κι άλλοι.

Απλά παραθέτω και το σχετικό link για να είμαστε στο θέμά:

Καμμιά Ινδή δεν παίζει, ή θα μείνει και αυτό άλλη μια φαντασίωση;

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
. Αλλωστε δεν μου αρέσει
να χώνω τον πούτσο μου εκεί που τον έχουν χώσει κι άλλοι.

Καμμιά Ινδή δεν παίζει, ή θα μείνει και αυτό άλλη μια φαντασίωση;
Ρε φιλε δεν φτανει που ψαχνεις για παρθενες στο Μπουρδελα .... Θελεις και Ινδη?
:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom