Νέα

Οι μασωνοι του ΛΑΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alsomas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όμως εδώ μιλάμε για το ΛΑΟΣ, το κόμμα :jerking: της ορθοδοξίας, με αρχηγό-ΦΙΡΕΡ τον περιστεροκουτσουλιμένο Καρά- Τζαφέρ ( κυκλοφορεί η φήμη ότι αυτός ήταν ο ΜΕΓΑΣ ΜΠΕΡΤΟ :boobies:) :2funny: :2funny: :2funny:
Έχεις καταλάβει τι κάνει ο Καρα-τζαφέρης και τι είναι???

Αν είναι ο ΜΕΓΑΣ ΜΠΕΡΤΟ μόλις κέρδισε ψήφο από εμένα.

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος είναι τόσο γάτα (έχω αναρτήσει τις δηλώσεις του και το άρθρο του για τον Φιντέλ Κάστρο) που είχε κατορθώσει να ήταν και ΥΠΕΡ του γάμου των ομοφυλοφίλων (ή για την ακρίβεια κάποιας μορφής συμφώνου συμβίωσης):

www.10percent.gr/old/issues/200506/03.html]Συνέντευξη[/url]

Γιώργος Καρατζαφέρης

[size=12pt]«Κουσούρια έχουμε όλοι μας…»[/size]

του Θοδωρή Αντωνόπουλου

Δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Ούτε σας γελούν τα μάτια σας. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατάφερε να μας ρίξει όλους από τα σύννεφα…

Ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ενός συντηρητικού κόμματος με σαφείς ακροδεξιές αποκλίσεις (που ο ίδιος αρνείται), τοποθετήθηκε προσφάτως υπέρ της συμβίωσης ανθρώπων του ίδιου φύλου, αιφνιδιάζοντας φίλους και αντιπάλους.

Πολιτικός ελιγμός; Ψηφοθηρία; Βεβιασμένος εκσυγχρονισμός; Για τα κίνητρα του Γιώργου Καρατζαφέρη, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Οι δηλώσεις του πάντως προκαλούν πολιτικό ενδιαφέρον και ακόμα μεγαλύτερο σάστισμα, ειδικά όταν άλλοι πολιτικοί, πατεντάτοι προοδευτικοί, παραχώνουν αμήχανα κάτω από το χαλί το θέμα "ομοφυλόφιλοι & Πολιτεία", δίνοντας ρεσιτάλ αοριστολογίας.

Βεβαίως, κανείς δεν καθαγιάζεται επειδή δηλώνει πως «συμπαθεί» εκείνη ή την άλλη κοινωνική ομάδα. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι λοταρία από όπου τραβά κανείς ό,τι θέλει. Τα υιοθετείς πακέτο είτε πρόκειται για ομοφυλόφιλους, είτε για μετανάστες, είτε για κρατούμενους συνείδησης, είτε για γυναίκες που καταφεύγουν στην άμβλωση. Και το «πακέτο» αυτό είναι μάλλον στενόχωρο για την όλη ιδεολογία του ΛΑΟΣ.

Γεγονός παραμένει ότι ο λόγος του Γιώργου Καρατζαφέρη επί του προκειμένου μας προβληματίζει. Και πρέπει να προκαλέσει τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα να αναμετρηθούν με τη συνείδησή τους.

Κύριε πρόεδρε, ποια ακριβώς ήταν η επίμαχη τοποθέτησή σας όσον αφορά τους ομοφυλόφιλους;

Αυτό που είπα εγώ είναι ότι ναι, δύο ενήλικες πρέπει να μπορούν να συμβιώνουν ελεύθερα μαζί και η σχέση τους αυτή να ενέχει κάποια νομική αναγνώριση. Γιατί να αρνηθούμε κάτι τέτοιο σε δύο ανθρώπους που διατηρούν μια σχέση δέκα, είκοσι, τριάντα χρόνια; Γιατί π.χ. αν ένας από τους δύο εκλείψει, αντί να τον κληρονομεί ο σύντροφός του να τα παίρνει όλα ένας μπατζανάκης του από την Αυστραλία που πιθανότατα δεν θα ήθελε καν να τον ξέρει όσο ζούσε; Εκεί που διαφωνώ είναι ο γάμος – πρόκειται για μια τελείως διαφορετική υπόθεση.

Να υποθέσουμε δηλαδή ότι θα υπερψηφίζατε κάποιο σχετικό νομοσχέδιο;

Ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία του ατόμου είναι από τις θεμελιώδεις αρχές του ΛΑΟΣ. Στα πλαίσια αυτά θα κάναμε οτιδήποτε εξυπηρετούσε την καλύτερη δυνατή εφαρμογή τους. Χρειάζεται όμως προσοχή στο πώς τίθενται τέτοια ζητήματα στην κοινωνία. Αν της τεθούν ωμά, προκλητικά, το πιθανότερο είναι πώς θα αντιδράσει αρνητικά.

Δεν αντιφάσκουν αυτά με την ιδεολογία ενός κόμματος που εμφορείται από τα λεγόμενα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη;

Κοιτάξτε. Ο ΛΑΟΣ πράγματι θεωρεί την Εκκλησία τον παραδοσιακό θεματοφύλακα αρχών και αξιών. Και αυτή δεν ζητά ποτέ πιστοποιητικό από κάποιον που έρχεται να προσευχηθεί ή να ανάψει ένα κερί αν είναι ομοφυλόφιλος ή ό,τι άλλο. Ούτε π.χ. απαιτεί από τον νονό ενός παιδιού που βαπτίζεται να δηλώσει τις ερωτικές του προτιμήσεις – το «να αποτάξει τον Σατανά» αρκεί. Αλλά και αν ψωνίσεις σε κάποιο μαγαζί ή απευθυνθείς σε κάποια υπηρεσία, μήπως θα σε ρωτήσουν πριν τι κάνεις στο κρεβάτι σου; Βεβαίως όχι. Τα προβλήματα ανακύπτουν όταν κοινωνία και ομοφυλόφιλοι αρχίζουν να υπερβαίνουν τα εκατέρωθεν όρια

Αυτό ακούγεται σαν γκέι και κοινωνία να αποτελούν διαφορετικές οντότητες.

Όχι, κάθε άλλο. Οι ομοφυλόφιλοι σήμερα δεν είναι η ελάχιστη εξαίρεση. Βρίσκονται μέσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι και αποτελούν ένα δραστήριο κομμάτι του. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί. Έχουν άλλωστε περάσει πολλοί αιώνες από την εποχή του Καιάδα. Έπειτα, πρωτεύουσα ιδιότητα κάποιου πρέπει να είναι η κοινωνική του προσφορά και όχι η γενετήσια ορμή. Ποιος θα ήθελε να είναι πατέρας ενός «άντρακλα» μεν αλλά εγκληματία και όχι π.χ. ενός Τσαρούχη; Και αν κάποιος επιστήμονας ανακάλυπτε ένα θαυματουργό φάρμακο για τον καρκίνο, θα μας εμπόδιζε μήπως να το αναζητήσουμε η πληροφορία ότι ο εφευρέτης του κυκλοφορεί τα βράδια ως τραβεστί; Αστεία πράγματα.

Μάλιστα… Να υποθέσουμε ότι αυτές οι απόψεις θα αποτελέσουν και επίσημες θέσεις του κόμματός σας;

Όχι, διότι δεν πιστεύουμε στις διακρίσεις. Οι θέσεις μας αναφέρονται σε όλους τους   Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως σεξουαλικού ή άλλου προσανατολισμού. Όταν αρχίζεις να συντάσσεις ειδικά κεφάλαια δημιουργείς γκέτο.

Ακούσαμε πάντως ότι υπήρξαν πολλές αντιδράσεις στον ΛΑΟΣ για τα όσα ειπώθηκαν.

Δεν είναι αλήθεια. Ουσιαστικά διαφώνησε μόνο ο κ. Δρούλιας, που άλλωστε προέρχεται από το ΚΚΕ. Στις προηγούμενες εκλογές είχαμε και γκέι υποψήφιο, άσχετα αν δεν βγήκε να το πει επώνυμα. Ομοφυλόφιλους εργαζόμενους έχουμε και στο κανάλι μας, κάνουν μάλιστα πολύ καλή δουλειά. Δεν μου αρέσει να κρύβονται οι άνθρωποι. Όταν μένει κάτι στο σκοτάδι δαιμονοποιείται, όταν βγαίνει στο φως απαλύνεται. Απορρίπτω όμως την πρόκληση για την πρόκληση.

Είστε εξίσου θετικός όσο αφορά τα δικαιώματα και άλλων πολιτών που εντάσσονται σε κατηγορίες «υψηλού κινδύνου» όπως οι Τσιγγάνοι, οι μετανάστες κ.λπ.;

Σας είπα και πριν ότι οι θέσεις του ΛΑΟΣ πέφτουν συχνά θύμα εσκεμμένης παραπληροφόρησης. Λένε ότι είμαστε φασίστες, ρατσιστές και ένα σωρό άλλα, όμως η πραγματικότητα διαφέρει. Και τα δικαιώματα των Τσιγγάνων που άλλωστε είναι Έλληνες πολίτες στηρίζουμε και αυτά των νόμιμων μεταναστών. Με τους παράνομους έχουμε αντιρρήσεις. Δεν είναι προτιμότερο ένας ξένος να μπαίνει σπίτι σου από την πόρτα και όχι από το φεγγίτη; Και βεβαίως είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε μορφής σκοπιμότητες και «δήθεν».

Πώς θα κρίνατε τη ρήση του Αρχιεπισκόπου περί «κουσουριών»;

Δεν θα κρίνω τον Μακαριότατο, όμως «κουσούρια» έχουμε νομίζω όλοι μας. Για αυτό άλλωστε ο Ιησούς επιτίμησε τους διώκτες της μοιχαλίδας λέγοντας «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω».

Από το 10%......

OP
OP
alsomas

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Δεν κατάλαβα :think: εσύ θα τον ψηφίσεις γιατι ειναι ο Μπερτό ή γιατι εισαι ντιγκινταγκας :uglystupid:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν κατάλαβα :think: εσύ θα τον ψηφίσεις γιατι ειναι ο Μπερτό ή γιατι εισαι ντιγκινταγκας :uglystupid:
και από εμένα πιθανόν να πάρει ψήφο.
αυτό θα συμβεί διότι δεν βλέπω το λόγο να το ρίξω σε άλλους χιλιοδοκιμασμένους και άχρηστους.
εσύ ψηφίζεις ανάλογα με την χρήση του κώλου που κάνει ο κάθε ένας;

άλλοστε όταν ξεμένεις από επιλογές, προσανατολίζεσαι σε άλλες λύσεις.

OP
OP
alsomas

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
To καλύτερο που ακούγεται ειναι να πάει στο ΛΑΟΣ στο Μάνος με το μόρφωμά του.

ΕΕΕΕ ρε γέλια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"άλλοστε όταν ξεμένεις από επιλογές, προσανατολίζεσαι σε άλλες λύσεις."

Αν θεωρείς ΛΥΣΗ τον Καρα-τζαφερ τι να πω :uglystupid: :dunno:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αν θεωρείς ΛΥΣΗ τον Καρα-τζαφερ τι να πω :uglystupid: :dunno:
εσύ δηλαδή ποιον θα πρότεινες;
γιατί ούτε ταγμένος είμαι πουθενά απλά σκέφτομαι με το φτωχό μυαλό μου ποιον θα μπορούσα να υποστηρίξω σε κάποιοες εκλογές.
εσύ έχεις ψύχωση με τον καρατζαφύρερ μόνο ή και με κάποιον άλλον;

OP
OP
alsomas

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Δεν είμαι μετρ για να προτείνω κάποιον.
Απλός προσπαθώ να πω αυτό που βλέπω.
Αν εσύ πάλι λες ότι:
"απλά σκέφτομαι με το φτωχό μυαλό μου ποιον θα μπορούσα να υποστηρίξω σε κάποιοες εκλογές"

Τι να σου πω ότι σε φωτήσει ο ΘΕΟΣ ή ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

υ.γ. δεν νομίζω οτι είμαι πλούσιος στο μυαλό από εσένα

OP
OP
alsomas

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Αλλά όταν κάποιον πολιτικός λογαρίαζει σαν απλός μπακάλης από που θα πάρει ψήφους, τι να πω :dunno:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
νομίζω ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιος με περίεργες δυνάμεις για να δεις τι ακριβώς θα ψηφίσεις.. ή έστω τι σου έμεινε να ψηφίσεις.
με την μέθοδο της απαγωγής λέω τα εξής:
χασοκ: αυτοί περάσαν 1000 φορές, φάγανε και με τα χέρια και πολλά από αυτά τα πληρώνουμε μέχρι σήμερα.
νουδου: αυτοί πέρασαν είναι και ακόμα πάνω, αλλά τι να σου κάνουν όταν η διαφθορά τούς κάνει να πουλάνε ακόμα και το όπιο του λαού(θρησκεία-εκκλησία), που είναι το τελευταίο ψεύτικο πράγμα που έμεινε στον μικρούλη λαό να παρηγορείται.
κουκουεεεεε:τι 30 τι 40 τι 50 χρόνια πριν και μετά αυτοί τα ίδια θα λένε, η ρωσσία  μπορεί να "βγάλει" χούντα εδώ όμως τα ζώα μου αργά θα είναι.
τσύριζα: γενικώς τους αναρχο-αριστεριστές δεν τους πολύ πάω, όπως επίσης και παιδάκια που νομίζουν ότι πιάσαν τον παπά από τα αρχίδια.
δικκι: θα ψήφιζα τσοβόλα, ήταν η μόνη επιλογή μου, αλλά την 4ετία που απέκτησα το δικαίωμα ψήφου είχε μόλις παραιτηθεί.
λάος: δεν με νοιάζει αν είναι χουντικός. η χούντα είναι η μόνη που πέφτει εύκολα πλέον, αν σκεφτείς ότι το έλλειμα κάθε χρόνο είναι αδύνατο να εξαλειφθεί.
και στο κάτω κάτω της γραφής πόσο κακο μπορεί να κάνει; εγώ ούτε γραμμένος είμαι πουθενά και δεν έχω τίποτα να φοβάμαι, ούτε για ξύλο ούτε για τίποτα.
ούτε σε πορείες πάω, ούτε σπάω δημόσια περιουσία ούτε βρίζω μπάτσους και έχω μέχρι στιγμής το κέφάλι μου ύσηχο. οι εργατικοί αγώνες του κκε δεν με αγγίζουν γιατί δεν βλέπω να έχουν κάποια αποτελεσματικότητα όταν βγαίνει η Ε.Ε. και αποφασίζει το αντίθετο και το εφαρμόζει.
ξέρω ότι είναι η έσχατη λύση, η ακραία λύση αλλά νομίζω όλοι έχουν δικαίωμα στην πολιτική από την στιγμή που πολιτεύεται μέχρι και ο κάθε τυχαίος και μας δουλεύει ψιλό γαζί , είτε χουντικός είτε σοσιαλιστής είναι.

OP
OP
alsomas

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
λάος: δεν με νοιάζει αν είναι χουντικός. η χούντα είναι η μόνη που πέφτει εύκολα πλέον, αν σκεφτείς ότι το έλλειμα κάθε χρόνο είναι αδύνατο να εξαλειφθεί.
και στο κάτω κάτω της γραφής πόσο κακο μπορεί να κάνει; εγώ ούτε γραμμένος είμαι πουθενά και δεν έχω τίποτα να φοβάμαι, ούτε για ξύλο ούτε για τίποτα.
ούτε σε πορείες πάω, ούτε σπάω δημόσια περιουσία ούτε βρίζω μπάτσους και έχω μέχρι στιγμής το κέφάλι μου ύσηχο. οι εργατικοί αγώνες του κκε δεν με αγγίζουν γιατί δεν βλέπω να έχουν κάποια αποτελεσματικότητα όταν βγαίνει η Ε.Ε. και αποφασίζει το αντίθετο και το εφαρμόζει.
ξέρω ότι είναι η έσχατη λύση, η ακραία λύση αλλά νομίζω όλοι έχουν δικαίωμα στην πολιτική από την στιγμή που πολιτεύεται μέχρι και ο κάθε τυχαίος και μας δουλεύει ψιλό γαζί , είτε χουντικός είτε σοσιαλιστής είναι.

Και μένα το ίδιο, δεν με νοιάζει αν ειναι χουντικός αλλα αν δηλώνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ και ειναι χουντικός με ενοχλεί, ειναι σαν να με κοροιδευει.

Το πόσο κακό μπορεί να κάνει ειναι σχετικό. Εγώ πχ. δεν θα δοκιμάσω ηρωινη για να πάθω κάτι κακό και να συμπεράνω ότι όντως κάνει κακό.
Και φυσικά δεν εχω ούτε και γω να φοβηθώ μην με κανουνε νταντά.
Φοβάμε όμως τον πονηρό καιροσκόπο πολιτικό οποιασδήποτε παράταξης.
Θα μου πεις όλοι ιδιοι ειναι. Εχεις δίκαιο, αλλα ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ-ΜΑΣΩΝΟΣ κλπ είναι κάπως

OP
OP
alsomas

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Καλά τώρα μιλάμε για τους μασώνους του ΛΑΟΣ

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΖΗΤΩ ΤΑ SS ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΤΕ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ ΖΗΤΩ ΟΙ ΛΑΙΟΝΣ ΖΗΤΩ ΟΙ G20 ΖΗΤΩ Ο ΜΠΟΥΣ ΖΗΤΩ Ο ΚΩΚΚΟΣ(ΒΑΣΙΛΙΑΣ)

Επισκέπτης
[img=http://img522.imageshack.us/img522/2774/0001f.th.jpg]

Όποιος βρει το βιβλίο του Οθ.Μπότσαρη "Επτά χρόνια παγκόσμιος κυβέρνησις" ας του ρίξει μια ματιά.
Μπορεί να είναι ιδεολογικά εντελώς αντίθετος από εμένα όμως γράφει "χοντρές" αλήθειες
όσον αφορά τη μασωνία παγκοσμίως.

OP
OP
alsomas

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΖΗΤΩ ΤΑ SS ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΤΕ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ ΖΗΤΩ ΟΙ ΛΑΙΟΝΣ ΖΗΤΩ ΟΙ G20 ΖΗΤΩ Ο ΜΠΟΥΣ ΖΗΤΩ Ο ΚΩΚΚΟΣ(ΒΑΣΙΛΙΑΣ)

Δεν κατάλαβα καλά, τι ζητάς;;;;;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Yπενθυμιζω οτι ο ιδιος ο Kαρα Τζαφερ που παριστανει το χριστιανοπουλο και τον ηθικο....ειναι μασωνος υψηλοτατου βαθμου και παιρνει κατευθειαν εντολες απο την μασωνικη στοα του λονδινου.......για αυτο αλλωστε ταξιδευει ενιοτε προς την γηραια αλβιονα....

Τα λεω για να μην νομιζουν τα ζωα οι ψηφοφοροι του οτι πιστευει αυτα που λεει περι πατριδας και θρησκειας...........
ο πρωτος που ειναι ετοιμος να "σκοτωσει τη μανα του" ειναι αυτος........ :tickedoff:
Εδω ειναι οι Αρχιερεις μας Μασωνοι που διευθυνουν τον  "ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" στα κομματα δεν θα εχει η τωρα θα το μαθουμε???? Γενικα οι πολιτικοι δηλαδοι απο που περνουν Εντολες ξερετε??? Και ο Ομπαμα ακομα...... Ολοι δημοσια υπαλληλακια ειναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ ειναι αλλος....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
H "εταιρεια".

2lv1ruc.jpg

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αυτος που διευθυνη την Παγκοσμια Τραπεζα τι ειναι???

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σύγουρα Μασόνος ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οι Τραπεζες δεν χανουν ποτε ουτε μια δραχμη ας φαληρησουν ολοι.... γιαυτο αυτοι κρατανε τα κομματα στο χερι... Χωρις λεφτα κομματα δεν εχει... ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ που τις διευθυνη ποιοςςςς?????

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Από αυτά που διαβάζω, οι τέκτονες είναι γαμώ τα παιδιά τελικά!

Γαμούν και δέρνουν κανονικά και με τον νόμο.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αυτη την οικονομικη κριση την χειριζετε ποιος???  Ο  Λ.Α.Ο.Σ.??????
Ο Κωνσταντινος Καραμανλης τι ηταν??? Υπηρξε ηγετης?? Υπηρξε
Ο Γεωργιος Ραλλης??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom