Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Εμαθα ότι έρχεται Αθήνα η Αριάδνη από τη Θεσσαλονίκη. Πριν χρόνια που την είχα επισκεφτεί δεν είχα εντυπωσιαστεί.
Πιο πολύ μου θύμιζε τις γκόμενες που προσπαθούν να κάνουν μια εύκολη αρπακτή απο κορόϊδα , δεν έκανε το ένα , δεν έκανε το άλλο σε γενικές γραμμές έκανε ελάχιστα έως τίποτα ιδίως για αυτά που ζήταγε. Γνωρίζει κανείς εάν έχει βελτιωθει ; Εάν καποιος έχει πρόσφατη εμπειρία και δε βαριέται ας μου στειλει pm

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Με Λόλα έχει κάνει κανείς sessionνα μου πει εμπειρία; Από εμφάνιση; αυταρχικότητα είναι καλή;
Αν δεν θέλει κάποιος να απαντήσει εδώ και σε pm να μου στείλει κανένα θέμα

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
Με Λόλα έχει κάνει κανείς sessionνα μου πει εμπειρία; Από εμφάνιση; αυταρχικότητα είναι καλή;
Αν δεν θέλει κάποιος να απαντήσει εδώ και σε pm να μου στείλει κανένα θέμα
ρε φιλε διαβασε δυο μηνυματα παραπανω. ελεος!

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.009
Πόντοι
1.056
Εμαθα ότι έρχεται Αθήνα η Αριάδνη από τη Θεσσαλονίκη. Πριν χρόνια που την είχα επισκεφτεί δεν είχα εντυπωσιαστεί.
Πιο πολύ μου θύμιζε τις γκόμενες που προσπαθούν να κάνουν μια εύκολη αρπακτή απο κορόϊδα , δεν έκανε το ένα , δεν έκανε το άλλο σε γενικές γραμμές έκανε ελάχιστα έως τίποτα ιδίως για αυτά που ζήταγε. Γνωρίζει κανείς εάν έχει βελτιωθει ; Εάν καποιος έχει πρόσφατη εμπειρία και δε βαριέται ας μου στειλει pm

Μίλησα πριν λίγες μέρες για να βρεθούμε Θεσσαλονίκη. Συνεχίζει να μην κάνει αρκετά πράγματα

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Μίλησα πριν λίγες μέρες για να βρεθούμε Θεσσαλονίκη. Συνεχίζει να μην κάνει αρκετά πράγματα
Κοιτα δεν κανει στραπ αλλα εντάξει το προσπερνάμε με το εγκεφαλικο το εχει καθολου η απλά απλώνει ενα πόδι σου λεει γλύψε αντε και καμια ξυλια και αυτό ειναι γιατι παλιά αυτό ητανε δεν εκανε κατι αλλο

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.009
Πόντοι
1.056
Κοιτα δεν κανει στραπ αλλα εντάξει το προσπερνάμε με το εγκεφαλικο το εχει καθολου η απλά απλώνει ενα πόδι σου λεει γλύψε αντε και καμια ξυλια και αυτό ειναι γιατι παλιά αυτό ητανε δεν εκανε κατι αλλο
Κάνει facesit και footjob καλό σε γενικές γραμμές. Εγκεφαλικά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Για την Θεσσαλονίκη που δεν υπάρχει ανταγωνισμός είναι απλά μια υποφερτή επιλογή. Αν και στην Αθήνα κινείται στα ίδια επίπεδα δεν νομίζω να έχει επιτυχία.

kulte

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
0
γι αυτη τελικά ξέρει κανενας τιποτα ;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
γι αυτη τελικά ξέρει κανενας τιποτα ;
Πολλά δεν ζητάει;;

kulte

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
0
Σχετικο ειναι
Δε βλεπω απαγορευτικο το ποσο ,αρκει να αξιζει η υπηρεσια
το θεμα ειναι αν ξερουμε κατι

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
802
Πόντοι
86
H Πανδωρα σταματησε και απο εκει που ηταν παλι για αλλη μια φορα.

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
καλημερα εχω αρνητικο ραπιντ κ εμβολιο θενκς

nikos5151

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
6
Πόντοι
0
ψαχνω καμια 40αρα-50αρα που να εχει στυλ διευθυντριας γραφειου αυστηρη και να δεχεται να την γαμησεις να την ξεσκισεις βασικα..υπαρχει καμια να προτεινετε...οι mistress στο εξωτερικο σε αφηνουν να τις γαμησεις..εδω πως την ειδαν, ευκολο χρημα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom