panosathina1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2024
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Ένας ωραίος χώρος που συμμετέχουν αρκετές γνωστες κυρίες ( όπως είπε και ο Tony Corleone ) καθαρός και με εύκολή πρόσβαση .Έχει κανείς εμπειρία από dom secrets?
Ένας ωραίος χώρος που συμμετέχουν αρκετές γνωστες κυρίες ( όπως είπε και ο Tony Corleone ) καθαρός και με εύκολή πρόσβαση .Έχει κανείς εμπειρία από dom secrets?
Μισέλ ποια είναι; τηλ? λινκ?
Συμφωνω ερικα ,λολα, μισελ ,θεανω έχουν την πελατεία τους τις ξερουν όλοιΜη μασάς ρε . Παπαριές λένε Εχει αναγκη η Ερικα που όταν έρχεται Σαλονίκη ξεχνάει να φύγει γιατι δε μας προλαβαινει να κάτσει να ασχοληθεί με το τι εγραψες εσυ και ο τάδε στα bourdela ? Και οχι μονο αυτό αλλά να κατσει να ζητησει τη γνωμη του α καιτου β για το πως θα κουμανταρει τη φάση ;;;; Χεσμένα τα έχει τα bourdela και δεν ειναι η μονη να εισαι σιγουρος Ειναι ζήτημα αν τα διαβαζουν πια 30 νοματαίοι. Και εγω καποτε εμπαινα πιο συχνά αλλά βαρεθηκα μονο καυγαδες και μαλακιες εχει εδω μέσα.
Το ανακοινωσε ήδη αν και δεν μου αρεσει σαν γυναίκαΑυτό που η ίδια μου έχει επιτρέψει να πω είναι ότι σκοπεύει να γυρίσει. Ούτως ή άλλως πριν κάποιες βδομάδες είχε έρθει για να παρευρεθεί στα δικαστήρια που έγιναν για το θέμα με τον συνεργάτη της. Δεν είχε έρθει για να κάνει σεσσιονς. Ξέρω κάποιο χρονοδιάγραμμα που υπολογίζει η ίδια να είναι σε θέση να γυρίσει αλλά επειδή δεν είναι σίγουρη για αυτό δεν θέλει να βγει τίποτα προς τα έξω, όταν έρθει η ώρα θα το ανακοινώσει από μόνη της
Μισέλ ποια είναι; τηλ? λινκ?
Τιμές ; Είναι όλες ίδιες;
Από περιέργεια ρωτάω.
Τιμές ; Είναι όλες ίδιες;
Από περιέργεια ρωτάω.
Πάρε τηλεφωνο και θα στα εξηγησει η κυρία ,όλες οι αφέντρες εχουν το ιδιο τηλεφωνο στο domsecretsΤιμές ; Είναι όλες ίδιες;
Από περιέργεια ρωτάω.
Για την miss enfer ξέρουμε κάτι?MICHELLE - DOMSECRETS.GR ❤️ - No1 BDSM ATHENS
MICHELLE - DOMSECRETS.GR ❤️ - BONDAGE - BDSM | BDSM ATHENS | BDSM GREECE | | FETISH | MISTRESS | DOMINA | SESSIONS | MISTRESS ATHENS +306944141870domsecrets.gr
οχι δεν την ξέρωΓια την miss enfer ξέρουμε κάτι?
Συμφωνώ και με εσένα και με τον notoriousΤην ξαναείδα προχτες την ερικα για δημόσιο session ,βόλτα στο παρκο με το λουρακι μου ,φορωντας μάσκα και μία ταπα πισω μου, προχωρημενη ώρα για ευνόητους λόγους μετα με πηγε στο dungeon της και με απογείωσε ,στο πυλωρι στην αρχη για στραπ και μασάζ προστάτη και ξυλιες στο κωλαράκι μου μετα,στο άλλο δωμάτο για δεσιμο και έλεγχο οργασμου και ενω ημουν δεμενος σηκωθηκε ορθια και μου εβαζε εναλλάξ τα πόδια της στο στομα μου μετά γυρισε αναποδα μου τον εφτυνε και εγω την λάτρευα με την γλώσσα μου μπρος και πισω ,υπεροχη μυρωδια ολο της το σωμα ακομα και η χρυσή της βροχη υπεροχη γευση
οντως δεν χρεωνει με την ώρα αρκεί να περνάει καλά και στο dungeon της και στο τζακούζι που είχαμε πάει η γυναίκα είναι topΗ Έρικα είναι από τις αφεντρες που γουστάρει να περνάει καλά. Αφήνει γλυφομούνι αλλά θα πρέπει να "δώσεις" κάτι όμως. Face sitting, ίσως το καλύτερο που μου έχει κάνει γυναίκα ποτέ. Μαστόρισα, μερακλού, Κυρία, μα πολύ ανθρώπινη πάνω απ όλα. Ευγενική με ταμπεραμέντο και φιλική. Παρ' όλα αυτά ενδείκνυται για πολύ σκληρές καταστάσεις.
Ρολόι δεν υπάρχει στη συνεδρία και γι αυτό δεν χρεώνει με την ώρα. Την πρώτη φορά, σε μένα τουλάχιστον η συνεδρία διήρκεσε μιάμιση ώρα και την δεύτερη ένα δίωρο. Σχετικά με την χρέωση επειδή δεν θα κοιτάξει ποτέ εναν άνθρωπο στο πορτοφόλι και λόγω των δύσκολων καιρών που ζούμε είναι πολύ συζητήσιμη και σίγουρα θα βρείτε μια λύση αρκεί να είσαι ειλικρινής.
Από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ.
για στειλε λινκΚαλησπέρα σε όλους. Μία Sonya που δέχεται ποδολαγνεια στο χώρο της, την έχει δοκιμάσει κανείς;
Δυστυχώς δεν τη βρίσκω τώρα στην αναζήτηση. Στο kane sex ανεβάζει συχνά, αλλά πολλές αγγελίες διαγράφονται μετά εκεί. Ψάξε στην κατηγορία φετίχ.για στειλε λινκ
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Γράψε μας και τιμούλα ! για να δούμε πόσο πήγε η μεζούρα !
Πραγματικα ο χωρος ειναι κοσμημα. Ενα πεντακαθαρο παλατακι φτιαγμενο απο μερακι γουστο και διαστροφη. Εγω ομως παλι θα επαναλαβω οτι αυτο που ξεπερναει καθε προσδοκια ειναι οι υπηρεσιες που προσφερονται. Και δεν μιλαω μονο για το επιπεδο του σεσσιον.Δωρεαν παρκιγκ και πακεταρισμενα ειδη καθαριοτητας μιας χρησης μονο σε πενταστερο μπορεις να συναντησειςΚαλησπέρα και χρόνια πολλά.
Δεν έχει αλλάξει τίποτα με τις τιμές... 100 παραμένει
Έξτρα χρέωση είναι μόνο για το σεσσιον της κοπρολαγνειας.