Επειδή ακούγονται πολλά θέλω να παραθέσω την σχετικά πρόσφατη εμπειρία μου με την Domina Olga . Αρχικά ήταν αρκετά εξυπηρετική στο τηλέφωνο και με βοήθησε με τις οποιες απόρροιες , όσον αφορά για τον χώρο ήταν ιδιαίτερα βοηθητική και δεν μου πέταξε απλά μια διεύθυνση , μου εξήγησε πως να πάω , μου έδωσε σαφής οδηγίες για όταν φτάσω και με ενημέρωσε ότι υπάρχει προσβασιμότητα με ΜΜΜ αλλά και πάρκινγκ . Στην συζήτηση πριν το session ήταν ευγενική αλλά σοβαρή . Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν ζήτησε κατευθείαν τα λεφτά και όταν της το είπα μου ειπε για μετά το session ωστόσο επέμενα και τα δέχτηκε . Διάφοροι λένε ότι είναι χοντρή , διαφωνώ κάθετα , είναι τέλεια δομημένη για τον σωματότυπο της , το μόνο που δεν με ξετρέλανε εμφανισιακά είναι τα χείλη της αλλά δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία . Γενικά την θεωρώ πολύ ωραία γυναίκα και έχει και πολύ όμορφα πόδια . Δυστυχώς ενώ είχα ξεκαθαρίσει ότι για την ποδοκαγνεία θέλω καθαρά πόδια τα πόδια της μύριζαν , δεν βρωμουσαν ωστόσο δεν ήταν όσο όμορφη εμπειρία θα μπορούσε να είναι (αν και πολύ καλή ). Στο ballbusting/cbt είναι αρκετά έμπειρη και καλή και έχει δυνατή κλωτσιά , σε βαθμολογία στα 10 θα της έβαζα 8.5/10 , θεωρώ ότι στο ζούληγμα θα μπορούσε να βάζει περισσότερη δύναμη και οι υπόλοιποι πόντοι χάνονται από την εκλείψη πιο εξειδικευμένων παιχνιδιών, θα ήθελα να την δω να χρησιμοποιεί khalis teeth bracelet, ball crusher , ball stretcher , e stim και κάποιου είδους magic wand . Κατά την διάρκεια του session πήρε το μάτι μου κάποια dilators για sounding , πιάσαμε την κουβέντα και μου είπε ότι έχει μάθει από υποτακτικό της ουρολόγο πως να βάζει καθετήρα και πως να χρησιμοποιεί τα dilators , κώλωσα να της ζητήσω να δοκιμάσουμε sounding αλλά στην επόμενη επίσκεψη είναι must . Όσον αφορά το orgasm control είναι εξαιρετική, ήταν λες και ήξερε ακριβώς τι να κάνει με εμένα , και παρόλο το άγχος που είχα ότι δεν ξέρει τι ακριβώς είναι ruined orgasm ήξερε και με το παραπάνω . Γενικά ήταν μια απίστευτη εμπειρία και αυτό νομίζω το κατάλαβα προς το τέλος που συνειδητοποίησα ότι ήμουν καυλωμενος από την στιγμή που μπήκα στο χώρο μέχρι και αφού έχυσα . Σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω και chastity μαζί της σε κάποια φάση . Γενικά την συστήνω ανεπιφύλακτα τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους .