E
Εχω την εντυπωση ότι πρεπει να ειμαι ο μονος που κανει session εδω μέσα
Παραπάνω απο τους μισους ειναι εδω και κανουν τον γκομενοφύλακα μην τυχόν και γραφτεί κατι για την αφεντρα της καρδιας τους και οι αλλοι κανουν συλλογη πληροφοριών απλά
Λοιπόν τελευται φορά που δινω δωρεάν πληροφορίες άλλη φορά θα μου στελνετε paysafe για να δωσω τα φωτα μου !!!!
Λοιπον η κυρία Victoria ειναι οντως 38 , ο χωρος της δεν ειναι μεσα στην πολυτελεια οπως γράφει μαλλον ειχε περασει δυσκολα παιδικά χρόνια στην Σοβιετικη Ενωση για να το θεωρεί πολυτελή, ενα απλό διαμερισμα ειναι , δεν υπάρχει καποιος ιδιαιτερος εξοπλισμος σε επιπλα εννοοω, ενταξει εχει μαστιγο, στραπον παπουτσια και εχει ρίξει την τιμολογιακη της πολιτική αφου με 60 Ευρω περνας μια ωρα με ολα τα υπολοιπα πλην strap . Ο σωματοτυπος αυτος που βλεπετε στις φωτό ,μπαμπάτσικη , στη φάτσα τίποτα το ιδιαιτερο . Καποιος που ειχε γραψει ότι ειναι Β.Π δεν συντρεχει σοβαρός λόγος να κατηφορήσει. Οσοι μενετε απο κεντρο και κάτω για το 60αρι που ζηταει το λες μια τιμια επιλογή παρακάτω πόσο να πέσει ; Ο χωρος ειναι κοντα στην παραλιακη, δυσκολο παρκινγκ προτιμήστε τραμ ή δίκυκλο.
Υ.Γ Δε θα απαντησω σε P.M που θα μου ζητάνε εξτρα πληροφορίες εάν ΔΕΝ συνοδευονται απο κωδικό PAYSAFE
Σας καλόμαθα στο τσαμπα και με εχετε ζαλισει .