Νέα

Οι καλύτερες Καφετέριες στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
δικιο εχεις αλλα οταν θελω να παω καπου με γκομενα προτιμω το vive mar  ;)
Την φορτωνεις στο μπαλουξ και την πας λιγο πιο κατω  :grin:
Ωραιο ηταν και το μουρινγκς αλλα παει αυτο. Και το νοτος κατι λεει αλλα δε μαρεσει ο κοσμος του. Το sea n city υπαρχει ακομα?

Επισκέπτης
Την φορτωνεις στο μπαλουξ και την πας λιγο πιο κατω  :grin:
Ωραιο ηταν και το μουρινγκς αλλα παει αυτο. Και το νοτος κατι λεει αλλα δε μαρεσει ο κοσμος του. Το sea n city υπαρχει ακομα?
λογικα θα υπαρχει δεν το εχω τσεκαρει γιατι πηγαινω μονο για vive mar

RAMBO11

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Κριτικές
17
Like
51
Πόντοι
11
Τι Μίκελ και σκατα λέτε ότι εχει καλό καφε!!
Εγώ δοκίμασα στο ΑΙΓΑΛΕΩ το αντίστοιχο από Λάρισα  μαγαζί με το όνομα BRUNO και έπαθα πλάκα!
Δεν έχω δοκιμάσει καλητερο καφε αυτή τη στιγμή!!

OP
OP
Pradadevil

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
[quote author=Γιώργος Μάνος  link=topic=214140.msg5988156#msg5988156 date=1419920414]
Τι Μίκελ και σκατα λέτε ότι εχει καλό καφε!!
Εγώ δοκίμασα στο ΑΙΓΑΛΕΩ το αντίστοιχο από Λάρισα  μαγαζί με το όνομα BRUNO και έπαθα πλάκα!
Δεν έχω δοκιμάσει καλητερο καφε αυτή τη στιγμή!!

[/quote]

Η αλήθεια είναι ότι ο illy είναι εξαιρετικός καφές!!Θα το καταλάβει κάποιος αν πάει σουπερμάρκετ κ συγκρίνει τιμές illy με τους άλλους καφέδες (πχ lavazza που παίζει στις περισσότερες καφετέριες) διπλή τιμή ο κόκος!!!Βέβαια ενα freddo espresso illy για να το πάρεις στο χέρι θα τον βρεις πολυ χαμηλότερα απο τα 2 ευρώ του Μικέλ,όμως είναι εξαιρετικό το αποτέλεσμα που παίρνεις στα Μικελ!!!Οι μηχανές τους πρέπει να σπέρνουν...Παρόλα αυτά το να κάτσω να πιώ εκεί τον καφέ μου δε μου βγαίνει...Πάντα στο χέρι θα τον πάρω αν πάω Μικέλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom