You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
κορυφαια επικη ατακα
Επισκέπτης
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
1.Gladiator Το αριστουργημα του Ριντλει Σκοττ , με τον ανεπαναληπτο Ρασελ Κροου . Η πρωτη σκηνη με την μαχη ειναι απιστευτη! Επισης ειναι πολυ ωραιες οι σκηνες στο κολοσαιο με τις τιγρεις!
2.Spartacus Το αριστουργημα του Κιουμπρικ , με τον ασυναγωνιστο Κερκ Νταγκλας!
3.Ben-Hur Πολυ καλη ταινια , με τον Charlton Cheston στον πρωταγωνιστικο ρολο.Πολυ ωραια η σκηνη απο του αγωνες με τα αλογα!
4.Braveheart Πολυ ωραιες σκηνες μαχων απο την Μεσαιωνικη Σκωτια
5. 300 Αξιολογη ταινια με τον καταπληκτικο Τζεραλν Μπατλερ! You will burn in Sparta!!!
6. Red Sonja Καταπληκτικη ταινια με τον εναν και μοναδικο Αρνολντ Σβαρτσζενεγγερ!!! Αυτη η ταινια μου αρεσει πιο πολυ απο το Κοναν 1 και 2 . Επισης παιζει η πολυ ομορφη Μπριγκιτα Νιλσεν.Μου αρεσει πολυ και το σαουντρακ της ταινιας , πολυ ωραια μελωδια!
3.Ben-Hur Πολυ καλη ταινια , με τον Charlton Cheston στον πρωταγωνιστικο ρολο.Πολυ ωραια η σκηνη απο του αγωνες με τα αλογα!
5. 300 Αξιολογη ταινια με τον καταπληκτικο Τζεραλν Μπατλερ! You will burn in Sparta!!!
6. Red Sonja Καταπληκτικη ταινια με τον εναν και μοναδικο Αρνολντ Σβαρτσζενεγγερ!!! Αυτη η ταινια μου αρεσει πιο πολυ απο το Κοναν 1 και 2 . Επισης παιζει η πολυ ομορφη Μπριγκιτα Νιλσεν.Μου αρεσει πολυ και το σαουντρακ της ταινιας , πολυ ωραια μελωδια!
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
1.Gladiator Το αριστουργημα του Ριντλει Σκοττ , με τον ανεπαναληπτο Ρασελ Κροου . Η πρωτη σκηνη με την μαχη ειναι απιστευτη! Επισης ειναι πολυ ωραιες οι σκηνες στο κολοσαιο με τις τιγρεις!
Ε, TOMMY, Charlton Heston τον έλεγαν τον μακαρίτη, όχι Charlton Cheston.
Βέβαια αυτό ήταν το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο: το πραγματικό του όνομα ήταν John Charles Carter.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
εχεις δικιο δεν θυμομουν πως γραφετε στα αγγλικα το επιθετο του ,δεν ειμαι και ο Θοδωρης ΚουτσογιανοπουλοςΕ, TOMMY, Charlton Heston τον έλεγαν τον μακαρίτη, όχι Charlton Cheston.
Βέβαια αυτό ήταν το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο: το πραγματικό του όνομα ήταν John Charles Carter.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Γράψτον Χέστον να είσαι μέσα(κυριολεκτικά)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αν γυριζαν και το σιλμαριλιον θα ηταν ολα τα λεφτα.....η τριλογία LOTR νομίζω είναι η επιτομή του έπους
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Χιστον προφερεται.Γράψτον Χέστον να είσαι μέσα(κυριολεκτικά)
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
1. hobbit (ειδικά το δεύτερο μέρος) όποιος καταλαβαίνει από tolkien η μάχη του gandalf με το Sauron είναι ότι καλύτερο έχω δει στη ζωή μου.
2. Lord Of the Rings
3. 13th Warrior (λόγω μουσικής περισσότερο)
4. timeline
5.Conan the barbarian
6. Galidor
7. Red Sonja
Για τα ευχάριστα νέα από το 2020 μέχρι το 2026 έχει ακουστεί για δεκαλογία στο Silmarillion ψάξτε το Αϊνουντάλη στο πρώτο μέρος
2. Lord Of the Rings
4. timeline
5.Conan the barbarian
6. Galidor
7. Red Sonja
Για τα ευχάριστα νέα από το 2020 μέχρι το 2026 έχει ακουστεί για δεκαλογία στο Silmarillion ψάξτε το Αϊνουντάλη στο πρώτο μέρος
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
A!αλλά και Barabba λόγω Silvana Mangano επειδή έχουμε γεννηθεί την ίδια ημερομηνία αν και 37 χρόνια πρίν από μένα κι είναι νεκρή από το 1989
Επισκέπτης
Επισκέπτης
το hobbit αρεσει στην ανηψια μου που ειναι 7 χρονων...1. hobbit (ειδικά το δεύτερο μέρος) όποιος καταλαβαίνει από tolkien η μάχη του gandalf με το Sauron είναι ότι καλύτερο έχω δει στη ζωή μου.
2. Lord Of the Rings
4. timeline
5.Conan the barbarian
6. Galidor
7. Red Sonja
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
το hobbit αρεσει στην ανηψια μου που ειναι 7 χρονων...
έχει γούστο η μικρή εγώ στην ηλικία της μέχρι θάντερκατς ήμουν
Επισκέπτης
Καθε μερα βλεπει μπρουσκο και αν τολμησεις να το αλλαξεις τον ηπιεςέχει γούστο η μικρή εγώ στην ηλικία της μέχρι θάντερκατς ήμουν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις