Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο, πως αλλάξαν οι συμπεριφορές σε 20 - 30 χρόνια . Από εκεί που οι γυναίκες ήταν σήκω- σήκω, κάτσε - κάτσε σε πολλών τις οικογένειες - τώρα στην Ελλάδα οι νέοι(?) κάτω των 30 θυμίζουν περισσότερο πλαστικούς Jon-Jon υποχείρια και έρμαια γυναικών αμφιβόλου και μη χαρακτήρα. Οι συμπεριφορές των μεγάλυτέρων παραμένον ως έχει. Οι σημερινοί νέοι είναι οι πρώτοι που μεγάλωσαν με το χάδι της μάνας και οι γυναίκες είναι οι πρώτες που βγαίναν ξέκωλα, από τα 15
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι γενιές της μαλακίας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Οι συμπεριφορές των μεγάλυτέρων παραμένον ως έχει.
αυτο το λες με σιγουρια?γιατι τα 15 χρονα ναι γινονται ξεκωλλα κ τα χαλανε οι μαναδες αλλα οι νεοι κατω τον 30 τις συντηρουνε?οι νεοι καταρχας δεν γαμανε...πως θα συντηρησουν τετοιες καταστασεις που οι περισσοτερες θελουν απο τα 20 να κεκλοφορουν με το πορσικο...
Επισκέπτης
σημεια των καιρων,εκφυλισμος,ανασφαλειες,τηλεοπτικα προτυπα,ολα αυτα κι αλλα πολλα.κυριως ομως ελλειψη προτυπων πιστευω και γονικης καθοδηγησης.συν το οτι πλεον οι νεοι ειναι πιο ηλιθιοι απ οτι ηταν οι πατεραδες μας πχ η οι παπουδες μας που μεγαλωσαν αλλιως και εκτιμουσαν καποια πραγματα.τωρα εχουμε κριση στα τροφιμα και ρωτανε κατι ηλιθιους και λενε δεν εχουμε να παρουμε τσιγαρα και να πιουμε καφε...ηλιθιοι...
Επισκέπτης
κι εγω ειμαι 20 χρονων και συναναστρεφομαι με πολλους εικοσαχρονους και εικοσαχρονες και ναι μεν υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα πιστεψε με υπαρχει πολλη βλακεια και ανασφαλεια.και κυριως ελλειψη επικοινωνιας,δε μιλανε ανοιχτα ρε παιδια,ουτε γελανε ανοιχτα οι γκομενες,πχ γελανε και κρυβουν το χαμογελο τους μη τις παρεξηγησουμε.το παιζουν μοιραιες ας πουμε και τα αγορια κομπλαρουν αντι να τις δουλεψουν ,πολυς φοβοςΠαιδιά που έχω γνωρίσει αγόρια και κορίτσια 20-23 ετών είναι πολύ πιο έξυπνα, με κάποιο τρόπο από άλλες γενίες
Επισκέπτης
οχι παντα εξαρταται αλλα γενικα ισχυει...κι εγω ειμαι 20 χρονων και συναναστρεφομαι με πολλους εικοσαχρονους και εικοσαχρονες και ναι μεν υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα πιστεψε με υπαρχει πολλη βλακεια και ανασφαλεια.
.και κυριως ελλειψη επικοινωνιας,δε μιλανε ανοιχτα ρε παιδια,ουτε γελανε ανοιχτα οι γκομενες,πχ γελανε και κρυβουν το χαμογελο τους μη τις παρεξηγησουμε.το παιζουν μοιραιες ας πουμε και τα αγορια κομπλαρουν αντι να τις δουλεψουν ,πολυς φοβος
η γελανε χωρις να το πιστευουν ετσι για να γελασουν...μπα μοιραιες το παιζουν εκει που τις περνει φιλαρακι απλα ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΖΩΗ....
Επισκέπτης
ειναι κι αυτο...αφου ξημεροβραδιαζονται στα τσατ ρε συ ολη μερα,καλο το τσατ αλλα οχι ολη μερα.εξω ειναι η ζωηοχι παντα εξαρταται αλλα γενικα ισχυει...
η γελανε χωρις να το πιστευουν ετσι για να γελασουν...μπα μοιραιες το παιζουν εκει που τις περνει φιλαρακι απλα ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΖΩΗ....
Επισκέπτης
ετσι ειναι αλλα εαν εγω εσυ ο χ περναγε ωραια κ γελαγε κ διασκεδαζε εξω πιστευεις θα ηταν εδω?
Επισκέπτης
πολυ σωστο και αυτο,στο χερι μας ειναι ομως να περναμε καλα εξω.αν πας στο κλαμπ που ειναι ολοι σα σαρδελες με ενα ηλιθιο υφος ε δε θα περασεις καλα.ετσι ειναι αλλα εαν εγω εσυ ο χ περναγε ωραια κ γελαγε κ διασκεδαζε εξω πιστευεις θα ηταν εδω?
Επισκέπτης
πολυ σωστο και αυτο,στο χερι μας ειναι ομως να περναμε καλα εξω.αν πας στο κλαμπ που ειναι ολοι σα σαρδελες με ενα ηλιθιο υφος ε δε θα περασεις καλα.
θα σου πω ενα παραδειγμα
πριν κανα 3 βδομαδο ειχα καμακωσει μια μουναρα μεγαλυτερη μου κ μου ειχε δωσει τηλ κλπ κ βγηκαμε μια φορα κ ολα ωραια κ καλα..
κ μετα απο καμια βδομαδα αφοτου βγηκαμε μου λεει θελω να ειμαι μονη....φαντασου ποσο ανασφαλης ειναι που για να μην την πατησουν κ ερωτευτουν εναν αγνωστο προτμουν να ειναι μονες κ μου το εχουν πει ουκ ο λιγες φορες...κ αυτο παει στην ορεξη για ζωη...δεν θελει κανενας πλεον να ζοριζεται ολα τα θελει ευκολα...
Επισκέπτης
γι αυτο εμεις δινουμε το φωτεινο παραδειγμα ...κι οποιος θελει ας ακολουθησει αλλιως αστους στη μιζερια τουςθα σου πω ενα παραδειγμα
πριν κανα 3 βδομαδο ειχα καμακωσει μια μουναρα μεγαλυτερη μου κ μου ειχε δωσει τηλ κλπ κ βγηκαμε μια φορα κ ολα ωραια κ καλα..
κ μετα απο καμια βδομαδα αφοτου βγηκαμε μου λεει θελω να ειμαι μονη....φαντασου ποσο ανασφαλης ειναι που για να μην την πατησουν κ ερωτευτουν εναν αγνωστο προτμουν να ειναι μονες κ μου το εχουν πει ουκ ο λιγες φορες...κ αυτο παει στην ορεξη για ζωη...δεν θελει κανενας πλεον να ζοριζεται ολα τα θελει ευκολα...
Επισκέπτης
πρεπει να αγωνιζεσαι στην ζωη για τα παντα κ να μην επαναπαυεσαι σε τιποτα να ψαχνεις παντα για το καλυτερο
υσ--->παω γυμναστηριο τα λεμε μετα ;)
υσ--->παω γυμναστηριο τα λεμε μετα ;)
Επισκέπτης
ειναι ολα θεμα ατομου παντως...υπαρχουν και παιδια που ειναι ευχαριστα και περνας καλα μαζι τους απλως στις μερες μας ειναι πολυ πιο δυσκολο να τους βρεις
Επισκέπτης
αν ομως οι ελληνες ειμαστε πιο αντρες και ναι,εννοω να μην ειμαστε μουνοδουλοι οι γκομενες δε θα χαν πατηματα να λενε δεν υπαρχουν αντρες και μαλακιες και θα μας καθοταν για την πλακα.βλεπε ρωσους κι αλβανους που τους φερονται σα νταβαδες πως τις τρεχουν.το χω δει με τα ματια μου να τη βαραει και να τον παρακαλαειΔεν είναι έτσι ακριβώς μουν. Αλλά δε νομίζω ότι η συμπεριφορα των ελληνίδων είναι για πρότυπο
Επισκέπτης
Δεν είναι έτσι ακριβώς μουν. Αλλά δε νομίζω ότι η συμπεριφορα των ελληνίδων είναι για πρότυπο
το αγνωστο παντα φοβιζει τους ανθρωπους κ δει οταν εισαι 22 23 χρονων κοπελα κ δεν εχεις πολυ εμπειρια στην ζωη σου....εγω δεν κατακρινω την ελληνιδα που μου λεει θελω να μεινω μονη ,ξερω για τον εαυτο μου εαν μετραω εαν συμπεριφερομαι σωστα κλπ κλπ κ μου εχουν πει αρκετες φορες οτι δεν θελω να μπλεξω μαζι σου γιατι μπορει να με γαμισεις κ να με παρατησεις....υπαρχει τεραστια ανασφαλεια κ εχει τοσο εγωισμο η γυναικα πλεον που την ηττα δεν την δεχεται με τιποτα...
Ass_Intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τον κομπλεξισμό μας τον έχουν δημιουργήσει οι γκόμενες γιατί όταν προσφέρεις σε μια γκόμενα κάτι απλό εκείνη θα σου ζητήσει και το κάτι παραπάνω και κάτι ακόμα και και.. ε φυσικό και επακόλουθο δεν είναι αυτές να έχουν καβαλημένο το καλάμι αφου υπάρχουν οι μουνόδουλοι?? και κάτι άλλο η γκόμενα θέλει αδιαφορία και όχι παρακάλια.. τότε μόνο στρώνει και βάζει μυαλό!!!! και μιλάω για γυναίκες όχι κοριτσάκια τύπου φοιτήτριες την Νομικής που ήρθαν από επαρχία με τα λεφτά του μπαμπά και νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα καλαμπαλίκια και ότι θα τις προσκυνούν όλοι.. αυτές είναι εκτός ανταγωνισμού.
Επισκέπτης
τωρα θα το γυρισουμε σε τι τρεχει με τις ελλεινιδες μου φαινεται...
Επισκέπτης
απλως σημερα ειναι χειροτερα τα πραγματα σε πολλους τομεις.το βλεπουμε αυτο ολοι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 23K