Επισκέπτης
τέλος ένα επιχείρημα πού διάβασα η σύγκριση μέ τό bbc είναι γελοίο...
[size=15pt]Το BBC έχει λιγότερο προσωπικό από την ΕΡΤ !!!!!!!!!!![/size]
και οι 2 σταθμοί δέν πουλιουντε με τά χάλια πού έχουν..
μεγάλυτερος φασισμός από τό νά υποχρεονόμαστε στό λογαριασμό τής δεη σάν μαλάκες νά τούς πληρώνουμε υποχρεωτικά δέν υπάρχει...
άλλωστε η ακροαματικοτητά τους σέ σύγκριση μέ τούς ιδιωτικούς σταθμούς είναι γιά γέλια...
άς εξετάσουμε τους ισολογισμούς τών ιδιωτικών σταθμων μεγα αντενα αλτερ κλπ καί άς εξετάσουμε καί της ερτ καί μετά ξανασυζητάμε...
φυσικά μέ τους μεγάλους σταθμούς τής αμερικής καί τής ευρώπης η σύγκριση έτσι καί γίνει θά πρέπει νά πηδήξουμε από τά μπαλκόνια...
έπρεπε η ερτ και η νετ νά είχαν κλεισει μετά τήν πτώση τής δικτατορίας...
αυτός 'ηταν καί ο ρόλος τους η προπαγάντα υπέρ τής χούντας...
καί νά υπαρχει ένας σταθμος μόνο για κυβερνητικές ανακοινώσεις όπως η εφημεριδα τής κυβέρνησης...
μέ 10 τό πολύ άτομα προσωπικό...
μόνο άτομα πού έχουν ταχθεί υπέρ τής δικτατοριας τού προλεταριάτου κανονικά θά έπρεπε νά συμφωνουν γιά τήν διατήρηση τών 2 φασιστοκάναλων...
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να τους πληρώνουμε δέν υπάρχει...
καί δέν έφταναν οι 2 σταθμοί καί αποφάσισαν νά φτιάξουν και 3ον τής βουλής....γιά νά ταίσουν μερικά επιπλέον κοπρόσκυλα και κομματόσκυλα...
αυτά τά βλέπουν οι ξένοι καί φυσικά δέν θά αγοράσουν τά ελληνικά λουκουμάκια δηλαδή ομόλογα
εκτός καί άν κλέισουν καί τά κοπρόσκυλα πού δουλεύουν πάνε νά κάνουν καμμιά λάντζα νά δούν πώς βγαίνει τό μεροκάματο...
δεν ισχυει πια ,δεν μπορει ν αγινει εχει περαστει σχετικη διαταξηΠαρεμπιπτοντως, υπαρχει τροπος να μην πληρωνεις την ΕΡΤ. Επειδη στα ταμεια της ΔΕΗ δεν μπορεις να αφαιρεσεις το σχετικο ποσό, μπορεις να πας στο Ταμειο Παρακαταθηκων και Δανειων, και να καταβάλεις υπερ της ΔΕΗ μονο το ποσο που αναλογεί στο ρεύμα (και στα δημοτικά τέλη εννοειται), αφαιρώντας το ποσό της ΕΡΤ. Δεν δικαιουται τοτε η ΔΕΗ να σου κοψει το ρεύμα. Εξακριβωμενο. Ψαξτε το.
δεν ισχυει πια ,δεν μπορει ν αγινει εχει περαστει σχετικη διαταξη
Μόλις είδα τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού.
Το όνομα αυτού: Νίκος Χασομέρης.
Δεν μπορω να καταλαβω μερικους εδω μεσα ποσο ευκολα βριζουν καποιον χωρις να τον ξερουν...''φιλε'' ηρεμησε λιγο που θα μου πεις οτι λεω μαλακιες.Εσυ απο που βρηκες αυτη την πληροφορηση?Στο εστειλε με φαξ το bbc?Λοιπον τα στατιστικα του περι ποσοι ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι στην Ελλαδα ειναι ανεκδοτο σε ολη την Ευρωπη οπως κι οταν ακουγαν για το ελλειμα μας.καθείς με τη μαλακία του!
παρε κι αυτό βιολιτζή κι ανέβα στη στέγη !!!!
εγω εχω να πω το εξης ποτε θα γαμησουμε αυτους που εκαναν τις ΔΕΚΟ προβληματικες?
το συγκεκριμενο κοπροσκυλο παιρνει 2750 μηναιως...με μηδενικο αγχος..σημερα 17/10/10 σε πρωινη ενημεροτικη εκπ. μηλουσαν για της ζιμιογωνες δεκο και για τους υπερογκους μισθους και σε μια φαση βγαινει ενας που ηταν εργαζομενος στο ησαπ ή κατι τετοι και τι λεει ρε σεις καροιδα ιδιοτικοι υπαληλοι??? (εργαζομαι 15 χρονια σε αυτη τη δουλεια ειμαι παντρεμενος και το εκαθαριστικο μου ειναι 33000ευρω και μας λετε οτι πρεπει να πασουν οι μισθοι μας?) καταλαβατε τωρα για η χωρα παει για φαλιμεντο?ειπε κατι και ο μανος που δεν συμπαθω καθολου.αφου λεει οι δ.υπαλληλοι ειναι περιπου 1 εκετ. και οι ιδιοτ. υπαλληλοι ειναι περιπου 2 εκετ. Για καθε 2 απολυσεις στον ιδ.τομεα να γινεται 1 στον δ.τομεα. σοφο ε