Νέα

Οι έντεκα πιο ζημιογόνες ΔΕΚΟ για το έτος 2009

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pescatore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
και οι 2 σταθμοί δέν πουλιουντε με τά χάλια πού έχουν..
μεγάλυτερος φασισμός από τό νά υποχρεονόμαστε στό λογαριασμό τής δεη σάν μαλάκες νά τούς πληρώνουμε υποχρεωτικά δέν υπάρχει...
άλλωστε η ακροαματικοτητά τους σέ σύγκριση μέ τούς ιδιωτικούς σταθμούς είναι γιά γέλια...
τέλος ένα επιχείρημα πού διάβασα  η  σύγκριση μέ τό bbc είναι γελοίο...
άς εξετάσουμε τους ισολογισμούς τών ιδιωτικών σταθμων μεγα αντενα αλτερ κλπ καί άς εξετάσουμε καί της ερτ καί μετά ξανασυζητάμε...
φυσικά μέ τους μεγάλους σταθμούς τής αμερικής καί τής ευρώπης η σύγκριση έτσι καί γίνει θά πρέπει νά πηδήξουμε από τά μπαλκόνια...
έπρεπε η ερτ και η νετ νά είχαν κλεισει  μετά τήν πτώση τής δικτατορίας...
αυτός 'ηταν καί ο ρόλος τους η προπαγάντα υπέρ τής χούντας...
καί νά υπαρχει ένας σταθμος μόνο για κυβερνητικές ανακοινώσεις όπως η εφημεριδα τής κυβέρνησης...
μέ 10 τό πολύ άτομα προσωπικό...
μόνο άτομα πού έχουν ταχθεί υπέρ τής δικτατοριας τού προλεταριάτου κανονικά θά έπρεπε νά συμφωνουν γιά τήν διατήρηση τών 2 φασιστοκάναλων...
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να τους πληρώνουμε δέν υπάρχει...
καί δέν έφταναν οι 2 σταθμοί καί αποφάσισαν νά φτιάξουν και 3ον  τής βουλής....γιά νά ταίσουν μερικά επιπλέον κοπρόσκυλα και κομματόσκυλα...
αυτά τά βλέπουν οι ξένοι καί φυσικά δέν θά αγοράσουν τά ελληνικά λουκουμάκια δηλαδή ομόλογα
εκτός καί άν κλέισουν καί τά κοπρόσκυλα πού δουλεύουν πάνε νά κάνουν καμμιά λάντζα νά δούν πώς βγαίνει τό μεροκάματο...

Παρεμπιπτοντως, υπαρχει τροπος να μην πληρωνεις την ΕΡΤ. Επειδη στα ταμεια της ΔΕΗ δεν μπορεις να αφαιρεσεις το σχετικο ποσό, μπορεις να πας στο Ταμειο Παρακαταθηκων και Δανειων, και να καταβάλεις υπερ της ΔΕΗ μονο το ποσο που αναλογεί στο ρεύμα (και στα δημοτικά τέλη εννοειται), αφαιρώντας το ποσό της ΕΡΤ. Δεν δικαιουται τοτε η ΔΕΗ να σου κοψει το ρεύμα. Εξακριβωμενο. Ψαξτε το.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παρεμπιπτοντως, υπαρχει τροπος να μην πληρωνεις την ΕΡΤ. Επειδη στα ταμεια της ΔΕΗ δεν μπορεις να αφαιρεσεις το σχετικο ποσό, μπορεις να πας στο Ταμειο Παρακαταθηκων και Δανειων, και να καταβάλεις υπερ της ΔΕΗ μονο το ποσο που αναλογεί στο ρεύμα (και στα δημοτικά τέλη εννοειται), αφαιρώντας το ποσό της ΕΡΤ. Δεν δικαιουται τοτε η ΔΕΗ να σου κοψει το ρεύμα. Εξακριβωμενο. Ψαξτε το.
δεν ισχυει πια ,δεν μπορει ν αγινει εχει περαστει σχετικη διαταξη

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.305
Πόντοι
506
Μόλις είδα τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού.
Το όνομα αυτού: Νίκος Χασομέρης.

:2funny:

...Αστείο ε?? ΠΑΣΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ σαν εσένα είναι ΒΛΑΞ...

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
καθείς με τη μαλακία του!

παρε κι αυτό βιολιτζή κι ανέβα στη στέγη !!!!

Δεν μπορω να καταλαβω μερικους εδω μεσα ποσο ευκολα βριζουν καποιον χωρις να τον ξερουν...''φιλε'' ηρεμησε λιγο που θα μου πεις οτι λεω μαλακιες.Εσυ απο που βρηκες αυτη την πληροφορηση?Στο εστειλε με φαξ το bbc?Λοιπον τα στατιστικα του περι ποσοι ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι στην Ελλαδα ειναι ανεκδοτο σε ολη την Ευρωπη οπως κι οταν ακουγαν για το ελλειμα μας.
Οι συγκρισεις ειναι σε αναλογια με τις παρεχομενες υπηρεσιες του δημοσιου.Οποτε η δυσαναλογια που προκυπτει στην ελλαδα σε σχεση με αλλες χωρες ειναι κατι παραπανω απο εμφανης.ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
Οσο για την ΕΡΤ συγκεκριμενα λογω επαγγελματος μου επετρεψε μου να ξερω πολλα παραπανω με την σπαταλη που γινεται εκει μεσα οσον αφορα και το ανθρωπινο δυναμικο και το υλικο αλλα και των Χρηματων που εισπρατουν γενικως απο εμας.
Ασυρματα μικροφωνα-ψειρες τελευταιας γενιας-ψηφιακες κονσολες και υλικο τελευταιας τεχνολογιας σαπιζουν μεσα στις κουτες.
Οσο για τους υπαλληλους?ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ.30 κτιρια που μεσα οι περισσοτεροι απλα περιμενουν ποτε θα παει 1(ουτε καν 3) για να φυγουν.
Ειδικοτητα υπαλληλου της ερτ:βιντεοκομιστης..Δεν ξερετε τι ειναι αυτο?Παει σε ΕΝΑ(ΜΟΝΟ) εξωτερικο ρεπορταζ παιρνει το υλικο το παει στην αγ.παρασκευη(βοηθεια μας)και μετα παει σπιτι του.μισθος?1400 ευρω στο χερι.(ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ Δ.Υ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ..)
Καληνυχτα..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
1 εκατομυριο κοπροσκυλα καθημερινα τρωνε σαν κατσαριδακια..αυτα τα δυσκολα χρονια...

διαβασα καπου σημερα οτι ενας νομπελιστας οικονομολογος ειπε πως 400 χιλιαδες δημοσιοι υπαλληλοι σε δεκο και δημοσιο γενικως ειναι περιττοι..

επισης, βάσιμες υπόνοιες ότι οι περικοπές μισθών δημοσίων υπαλλήλων επεστράφησαν με άλλο τρόπο, διατυπώνονται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όπως τονίζει η Καθημερινή της Κυριακής...

σιγα μην δεν επεστραφοντουσαν..τα κοπροσκυλα δεν αλλαζουν συνηθειες..παλι το 2000αρο θα το βαλουν στην τσεπη..(παιρνω το μεσο ορο)..

η σιχαμαρα μου γι αυτο το κρατος ειναι απυθμενη..

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
εγω εχω να πω το εξης ποτε θα γαμησουμε αυτους που εκαναν τις ΔΕΚΟ προβληματικες?

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
εγω εχω να πω το εξης ποτε θα γαμησουμε αυτους που εκαναν τις ΔΕΚΟ προβληματικες?

ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!
Τσεκουρι στο  στο ενα χερι και βουρδουλα στο αλλο.
Εγω παντως εχω ψωνισει τα απαταιτητα εργαλεια και περιμενω και τους υπολοιπους
Τοσα χρονια μου πινουν το αιμα, αμα γινει το μαρς ποιος με μαζευει

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
σημερα 17/10/10 σε πρωινη ενημεροτικη εκπ. μηλουσαν για της ζιμιογωνες δεκο και για τους υπερογκους μισθους και σε μια φαση βγαινει ενας που ηταν εργαζομενος στο ησαπ ή κατι τετοι και τι λεει ρε σεις καροιδα ιδιοτικοι υπαληλοι???  (εργαζομαι 15 χρονια σε αυτη τη δουλεια ειμαι παντρεμενος και το εκαθαριστικο μου ειναι 33000ευρω και μας λετε οτι πρεπει να πασουν οι μισθοι μας?)  καταλαβατε τωρα για η χωρα παει για φαλιμεντο?ειπε κατι και ο μανος που δεν συμπαθω καθολου.αφου λεει οι δ.υπαλληλοι ειναι περιπου 1 εκετ.  και οι ιδιοτ. υπαλληλοι ειναι περιπου 2 εκετ.  Για καθε 2 απολυσεις στον ιδ.τομεα να γινεται 1 στον δ.τομεα.    σοφο ε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
σημερα 17/10/10 σε πρωινη ενημεροτικη εκπ. μηλουσαν για της ζιμιογωνες δεκο και για τους υπερογκους μισθους και σε μια φαση βγαινει ενας που ηταν εργαζομενος στο ησαπ ή κατι τετοι και τι λεει ρε σεις καροιδα ιδιοτικοι υπαληλοι???   (εργαζομαι 15 χρονια σε αυτη τη δουλεια ειμαι παντρεμενος και το εκαθαριστικο μου ειναι 33000ευρω και μας λετε οτι πρεπει να πασουν οι μισθοι μας?)  καταλαβατε τωρα για η χωρα παει για φαλιμεντο?ειπε κατι και ο μανος που δεν συμπαθω καθολου.αφου λεει οι δ.υπαλληλοι ειναι περιπου 1 εκετ.  και οι ιδιοτ. υπαλληλοι ειναι περιπου 2 εκετ.   Για καθε 2 απολυσεις στον ιδ.τομεα να γινεται 1 στον δ.τομεα.    σοφο ε
το συγκεκριμενο κοπροσκυλο παιρνει 2750 μηναιως...με μηδενικο αγχος..

αντε βγαλε στον ιδιωτικο τομεα τοσα με μηδενικο αγχος..

tigani

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο τους!!
λεω μπραβο τους γιατι καταφερανε για μια ακομη φορα να μας αποπροσανατολισουν, να μας στρεψουν εναντιον μας! και οχι εναντιον τους!
ασχολουμαστε με το ποσα παιρνει ο αλλος και γιατι αυτος να παιρνει τοσα και εγω οχι.. κτλ..

1ον -  ολα αυτα περι 56000 μεσο ορο σε δεκο ειναι ενα ακομη μεαγλο ψεμα για τον αποπροσανατολισμο... (ο πατερας μου δουλευει οδηγος σε δεκο και για να φτασει να παρει 1700Ε μετα απο 30 χρονια στην εταιρια , πρεπει να δουλευει 31 μερες τον μηνα με αργειες, κυριακες, νυχτερινα και να ξυπναει 03:30 το πρωι για να ειναι στην ωρα του.)

2ον - οριστε ποιοι φταινε για την κατασταση της Ελλαδας μας! 

OP
OP
P

pescatore

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
0
Άσε ρε φίλε με το μπαμπά σου..Χιλιάδες άλλοι κοπρόσκυλοι ξύνουν τα αρχίδια τους στις ΔΕΚΟ και παίρνουν μισθό καθηγητή Πανεπιστημίου.
Για να μην πω και για τους τελωνειακούς που δουλεύουν μία μέρα και παίρνουν 3 μέρες ρεπό (και ως υπάλληλοι του υπουργείου των οικονομικών παίρνουν και κάτι παραπάνω οι άνθρωποι ..χώρια τα extra

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Όταν ο Μητσοτακης πούλησε τα λεωφορεία σε ιδιώτες τρέχαν να τους ξεβρακώσουν και να τα πάρουν πίσω λέγοντας οτι είναι εθνική περιουσια και αλλες τέτοιες παπαριες.
Πόσα δις πληρώσαμε όλα αυτά τα χρόνια στα λεωφορεία?
Και αν είχαμε συγκοινωνίες της προκοπής να έλεγα χαλάλι
Αλλα τσάμπα πήγαν όπως και σε άλλες δεκο.
Πουλήστε τα όλα να σωθούμε !!!!!!!!

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν στον έντυπο και  ηλεκτρονικό τύπο δημοσιεύματα που μιλούν για την υπογραφή νέου επικαιροποιημένου μνημονίου από  την Κυβέρνηση ,που προβλέπει μεταξύ άλλων , την μείωση του προσωπικού κατά 50% στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ την εκχώρηση του 49 %  του management σε ιδιώτη , το κλείσιμο μεγάλου μέρους του υφιστάμενου δικτύου την αύξηση έως και 60 % των τιμών των εισιτηρίων των τρένων ,  καθώς και την  κατάργηση όλων των συλλογικών συμβάσεων με ταυτόχρονη επιπλέον μείωση των βασικών μισθών των εργαζομένων κατά 20 και πλέον τοις εκατό .
Όλα αυτά αποσκοπούν στο να γίνει πιο ελκυστική  , περσότερο ευέλικτη , αλλά κυρίως κερδοφόρα όπως ευαγγελίζονται οι νεοφιλελεύθεροι ταλιμπάν  , η εταιρεία που εργαζόμαστε , προκειμένου -πολύ απλά- να εκχωρηθεί στο ιδιωτικό κεφάλαιο  . Στο βωμό αυτής της λογικής που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ιστορία τον πολιτικό λόγο , την φυσιογνωμία , την ιδρυτική διακήρυξη της 3Ης Σεπτέμβρη , αλλά και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ , οι σημερινοί κυβερνώντες εμπιστεύονται τις προτάσεις αυτών που ευθύνονται για την κρίση και την κακοδιαχείριση του σιδηροδρόμου .
Δυστυχώς  έχουν επιλέξει τον  ίδιο δρόμο με αυτόν  που κατήγγειλαν  μέχρι χτες . Και μάλιστα πολύ χειρότερο καθώς με τις πολιτικές που σχεδιάζουν για τον σιδηρόδρομο , οι περαστικοί από τα ρετιρέ της εξουσίας , στοχοποιούν αποκλειστικά και μόνο τους εργαζόμενους , αυτούς  που ακόμα και ο ίδιος ο εκπρόσωπος της Τρόικας δήλωσε ότι πληρώνουν για την επίπλαστη κρίση δανεισμού της χώρας , δυσανάλογο μερίδιο. Και απαιτούν από  το επιβατικό κοινό με την αύξηση των κομίστρων ,  να πληρώσει για  τις μίζες που εδώ και 20 χρόνια εκτόξευσαν το έλλειμμα σε δυσθεώρητα και δυσανάλογα ύψη.
Δηλώνουμε ότι αυτές οι πολιτικές αποφάσεις από όπου και αν προέρχονται , όποιος και αν είναι ο εμπνευστής τους , είναι καταδικαστέες στο σύνολο του κόσμου της εργασίας , ενώ καθιστούμε σαφές στην κυβέρνηση ότι ΔΕΝ έχει καμιά πολιτική νομιμοποίηση για ξεπούλημα του σιδηροδρόμου . Οι πολιτικές αυτές ΔΕΝ θα περάσουν . Θα καταργηθούν, όπως καταργήθηκαν στην πράξη με τις ενέργειες του συνδικάτου αντεργατικοί νόμοι σαν τον 3429/2005 , που οι σημερινοί κυβερνώντες ξεθάβουν για να υλοποιήσουν σε συνδυασμό με τους 3845 κ 3833 τα νεοφιλελεύθερα τους σχέδια . Αρχικά στον σιδηρόδρομο και μετά στις υπόλοιπες ΔΕΚΟ .
Στον Πρωθυπουργό και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ , θυμίζουμε τις προεκλογικές τους εξαγγελίες και το πρόγραμμα του κινήματος για τον σιδηρόδρομο.
Κανείς από εμάς δεν αρνείται την ανάγκη εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης του μέσου . Aυτή αποτελεί νομοτέλεια την εποχή που η κοινωνία στρέφει το βλέμμα της σε μέσα μεταφοράς οικονομικά και λιγότερο ρυπογόννα. Ο σιδηρόδρομος αποτελεί το εργαλείο της νέας ανάπτυξης που θα είναι  βασισμένη στο σεβασμό των παραγωγικών  μέσων στο περιβάλλον . Ένα αιώνα μετά την βιομηχανική επανάσταση που βασίστηκε στο σιδηρόδρομο το ίδιο μέσο καλείται και έχει να δώσει τη λύση στην καταπολέμηση της ρύπανσης του πλανήτη .
Όμως  η  πολυδιαφημιζόμενη νέα σχέση κράτους πολίτη έχει πάει περίπατο, αφού οι κυβερνώντες δεν δέχονται καν να ακούσουν οποιαδήποτε άλλη άποψη. Θεωρούν ότι έχουν το αλάθητο .
Σύντροφοι , μην υποτιμάτε την οργή μας .
Οι ιδιώτες που ενδιαφέρονται για το 49 % της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ,  αλλά και όσοι κόπτονται  για να  ξεπουλήσουν δημόσιο πλούτο , θα πρέπει να πάρουν πρώτα τα κλειδιά των μηχανών  . Και αυτά είναι φυλαγμένα εδώ και 100 χρόνια στα μηχανοστάσια .

Αθήνα 30/08/2010

Οι  εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ στο σωματείο μηχανοδηγών ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Θεοδωρόπουλος Επαμ. – Πρόεδρος Σωματείου Μηχανοδηγών
Γκαντζιντικίδης Πασχάλης – Ταμίας Σωματείου Μηχανοδηγών ,
Συρόπουλος  Σπύρος – Εκπρόσωπος Εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και μέλος του ΔΣ σωματείου Μηχανοδηγών
Γενιδούνιας Κώστας  -  Μέλος ΔΣ Σωματείου Μηχανοδηγών
Φιλιππόπουλος Ιωάννης –Μέλος ΔΣ Σωματείου Μηχανοδηγών .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom