Νέα

Oι Ελληνίδες πηγαίνουν με αλλοδαπούς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα muresan79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

muresan79

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
18
Πόντοι
0
Οι ελληνίδες πηγαινουν με αλλοδαπους?Γουσταρουν μαυρους η αλβανους ειδικα η νεα γενια των ελληνιδων που ειναι και πιο απελευθερωμενη?Λετε να βλεπουμε πολλους σοφοκληδες στο μελλον?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αλβανους σπανια

ειναι κομπλεξικες μερικες

ελα ρε τι τους θελουν τους ξενους

τοσους αγαπουληδες εχει Η ελλαδα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

muresan79

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
18
Πόντοι
0
Εγω λεω για τις μικρες τι ξερετε πηδιουνται με ξενους?Τι χαρα θα κανουν οι γονεις τους να δουνε τη κορη τους να λικνιζεται σε παρεα νιγηριανων

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Εγω λεω για τις μικρες τι ξερετε πηδιουνται με ξενους?Τι χαρα θα κανουν οι γονεις τους να δουνε τη κορη τους να λικνιζεται σε παρεα νιγηριανων

Τώρα όχι ιδιαίτερα, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια και τα παιδιά των ξένων μεγαλώνουν και πάνε σχολείο εδώ δε θα φαίνεται η διαφορά και θα ξεπεραστούν οι κομπλεξισμοί που ανέφερε κι ο φίλος stam πιο κάτω...αλλά εσύ το μυαλό σου είναι σε μια ελληνίδα κόρη να γαμιέται με μια παρέα μαύρων εεε?...κόψε τις τσόντες αλλά Julia φίλε!  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Γνωστος μου εχει πει πως αρκετες γνωστες του και καλες εχουν μπλεξει με αλβανους.

Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει αυτο. Μιας και η πηγη του προβληματος που καποιος

αλβανος θα φαει την ιδια την γκομενα που κανονικα θα αντιστοιχουσε σε εναν ελληνα

δεν ειναι ο ιδιος ο αλβανος.

• Like
Αντιδράσεις: FAN25

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οι ελληνίδες ,παλιότερα κυρίως πήγαιναν με Άραβες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, έλεγε ένας Έλληνας σε ένα ρεπορτάζ στο ραδιόφωνο για τη Λιβύη, τώρα με τα γεγονότα εκεί, όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος πόσοι Έλληνες μένουν σε εκείνη την πόλη, αυτός είπε " 48 . 2 είμαστε άντρες και οι υπόλοιπες γυναίκες που έχουν παντρευτεί εδώ". Αυτό ή στη Λιβύη, ή στην Τυνησία δε θυμάμαι ακριβώς τώρα.

Τελευταία στις Ελληνίδες αρέσουν και οι Τούρκοι. Ειδικά και όσο η Τουρκία ανεβαίνει οικονομικά, πιστεύω αυτό θα ενισχύεται.

Πάντως από ένα σημείο και μετά είναι και θέμα χαρακτήρα κάθε ανθρώπου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Οι ελληνίδες ,παλιότερα κυρίως πήγαιναν με Άραβες.

Μην λέμε ότι θέλουμε.

Στην κυριολεξία όμως.

Και που θα βρίσκανε τους Άραβες;

Και πριν μου ξεφουρνίσεις ότι παπαριά κατεβάσει η κούτρα σου σε πληροφορώ ότι ξέρω Έλληνα που τα είχε με την κόρη του Σεΐχη Γιαμανί. Και ο οποίος είναι καθηγητής σε Ελληνικό οικονομικό πανεπιστήμιο.

Τώρα τι έγινε τελικά είναι άλλη ιστορία.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Οι ελληνίδες ,παλιότερα κυρίως πήγαιναν με Άραβες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, έλεγε ένας Έλληνας σε ένα ρεπορτάζ στο ραδιόφωνο για τη Λιβύη, τώρα με τα γεγονότα εκεί, όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος πόσοι Έλληνες μένουν σε εκείνη την πόλη, αυτός είπε " 48 . 2 είμαστε άντρες και οι υπόλοιπες γυναίκες που έχουν παντρευτεί εδώ". Αυτό ή στη Λιβύη, ή στην Τυνησία δε θυμάμαι ακριβώς τώρα.

Τελευταία στις Ελληνίδες αρέσουν και οι Τούρκοι. Ειδικά και όσο η Τουρκία ανεβαίνει οικονομικά, πιστεύω αυτό θα ενισχύεται.

Πάντως από ένα σημείο και μετά είναι και θέμα χαρακτήρα κάθε ανθρώπου.
επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα ακουστους υπερβολες καποιες θα πανε με διαφορους ξενους οπως με ολες τις ευρωπαιες ιτλαιδες ισπανιδες κ.τ.λ...για τους τουρκους ας ειναι καλα τα τρισαθλια τουρκικα σηριαλ που εχουη γινει ισως η σιχαμερη μοδα στην χωρα αυτη τις τελευταιες δεκαετιες και που κανουν πολλες ηλιθιες να νομιζουν οτι οι τουρκοι ειναι σαν τον ονουρ η τον αλλο τον ξανθο που ηταν μοντελο παγκοσμιου βεληνεκους μαλιστα.τωρα αρκετες εχουν παντρευτει αραβες.βλεπεις αντι για ευρωπαιοι λογω μουσικης κιολας γιναμε μπουζουκοβιοι με ινδοαραβοτουρκοσπορη μουσικη.α επισης να πω σε ορισμενους να μην βλεπουν αλλο την τσοντα της τζουλιας με τους μαυρους γιατι θα καψει το μυαλουδακι τους.αντε με τον καθε κλωνο που γραφει οτι μαλακια του ερθει...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μην λέμε ότι θέλουμε.

Στην κυριολεξία όμως.

Και που θα βρίσκανε τους Άραβες;

Και πριν μου ξεφουρνίσεις ότι παπαριά κατεβάσει η κούτρα σου σε πληροφορώ ότι ξέρω Έλληνα που τα είχε με την κόρη του Σεΐχη Γιαμανί. Και ο οποίος είναι καθηγητής σε Ελληνικό οικονομικό πανεπιστήμιο.

Τώρα τι έγινε τελικά είναι άλλη ιστορία.

Σε κάνα κότερο τους βρίσκανε ξέρω γω? Μαζί τους ήμουνα? Πάντως ελληνίδες παντρεμένες με άραβες υπάρχουν. Με λιβανέζους,αρκετές π.χ.. Κυρίως οι γνωριμίες γίνονταν σε μεγαλοαστικούς κύκλους του εμπορίου που είχαν σχέσεις οι οικογένειές τους με άραβες κλπ. Οι ελληνίδες του εξωτερικού πηγαίνουν με Άραβες.Λες και είναι εσκιμώοι οι άραβες και είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν δηλαδή.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Φυσικα και πηγαινουν ...
Γιατι να μην πανε δηλαδη ?
ΛΕΠΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ?
Εμεις δηλαδη πως παμε με αλλοδαπες  :uglystupid:(ρωσσιδες αλβανιδες ουκρανεζες ρουμανες κτλ)

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ? :jerking:

Ελεος δηλαδη .... πρωι πρωι :headbang:

Μου αρεσει που το αναλυετε κιολας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δεν ξερω πως θα αντιδρασει ο πατερας
η μανα παντως θα ζηλεψει  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
ΟΧΙ!!!
Οι ελληνίδες είναι ηθικά στοιχεία.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.473
Πόντοι
506
...Στο Λονδίνο πολλές τα είχαν με μουσουλμάνους...η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. Στ αρχίδια μας βέβαια. Τόσο το ΚΑΛΥΤΕΡΟ...Να ΞΕΚΟΛΑΝΕ...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Παλικάρια ρίξτε μια ματιά εδώ και συγκεκριμένα στην 5η σελίδα που συστήνονται τα παιδιά. Λοιπόν σε ελάχιστα χρόνια από τώρα δεν θα υπάρχει κανένας διαχωρισμός αλλά αντιθέτως θα υπάρχει απόλυτη εξικήωση μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών και τότε δεν θα ρωτάμε αν πάνε Ελληνίδες με αλλοδαπούς αλλά αν υπάρχει Ελληνίδα που να μην πάει με αλλοδαπό ή Έλληνας που δεν πάει με αλλοδαπή. Από τη μεριά μου πάντως επιβεβαιώνω ότι πάρα πολλές Ελληνίδες είναι παντρεμένες με Άραβες (Λιβανέζους, Λίβυους κλπ). 

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Οι ελληνίδες πηγαινουν με αλλοδαπους?Γουσταρουν μαυρους η αλβανους ειδικα η νεα γενια των ελληνιδων που ειναι και πιο απελευθερωμενη?

η απαντηση ειναι απλή. 3 λεξεις μονο.

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ[/size][/size][/size][/size][/size][/size]

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τα βρισκουν σκουρα ομως

δεν ειναι τοσο αγαπουληδες οσο οι ελληνες