You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Oι Ελληνίδες πηγαίνουν με αλλοδαπούς;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα muresan79
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Hamilcar
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγω λεω για τις μικρες τι ξερετε πηδιουνται με ξενους?Τι χαρα θα κανουν οι γονεις τους να δουνε τη κορη τους να λικνιζεται σε παρεα νιγηριανων
Τώρα όχι ιδιαίτερα, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια και τα παιδιά των ξένων μεγαλώνουν και πάνε σχολείο εδώ δε θα φαίνεται η διαφορά και θα ξεπεραστούν οι κομπλεξισμοί που ανέφερε κι ο φίλος stam πιο κάτω...αλλά εσύ το μυαλό σου είναι σε μια ελληνίδα κόρη να γαμιέται με μια παρέα μαύρων εεε?...κόψε τις τσόντες αλλά Julia φίλε!
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Γνωστος μου εχει πει πως αρκετες γνωστες του και καλες εχουν μπλεξει με αλβανους.
Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει αυτο. Μιας και η πηγη του προβληματος που καποιος
αλβανος θα φαει την ιδια την γκομενα που κανονικα θα αντιστοιχουσε σε εναν ελληνα
δεν ειναι ο ιδιος ο αλβανος.
Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει αυτο. Μιας και η πηγη του προβληματος που καποιος
αλβανος θα φαει την ιδια την γκομενα που κανονικα θα αντιστοιχουσε σε εναν ελληνα
δεν ειναι ο ιδιος ο αλβανος.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Οι ελληνίδες ,παλιότερα κυρίως πήγαιναν με Άραβες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, έλεγε ένας Έλληνας σε ένα ρεπορτάζ στο ραδιόφωνο για τη Λιβύη, τώρα με τα γεγονότα εκεί, όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος πόσοι Έλληνες μένουν σε εκείνη την πόλη, αυτός είπε " 48 . 2 είμαστε άντρες και οι υπόλοιπες γυναίκες που έχουν παντρευτεί εδώ". Αυτό ή στη Λιβύη, ή στην Τυνησία δε θυμάμαι ακριβώς τώρα.
Τελευταία στις Ελληνίδες αρέσουν και οι Τούρκοι. Ειδικά και όσο η Τουρκία ανεβαίνει οικονομικά, πιστεύω αυτό θα ενισχύεται.
Πάντως από ένα σημείο και μετά είναι και θέμα χαρακτήρα κάθε ανθρώπου.
Τελευταία στις Ελληνίδες αρέσουν και οι Τούρκοι. Ειδικά και όσο η Τουρκία ανεβαίνει οικονομικά, πιστεύω αυτό θα ενισχύεται.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Οι ελληνίδες ,παλιότερα κυρίως πήγαιναν με Άραβες.
Μην λέμε ότι θέλουμε.
Στην κυριολεξία όμως.
Και που θα βρίσκανε τους Άραβες;
Και πριν μου ξεφουρνίσεις ότι παπαριά κατεβάσει η κούτρα σου σε πληροφορώ ότι ξέρω Έλληνα που τα είχε με την κόρη του Σεΐχη Γιαμανί. Και ο οποίος είναι καθηγητής σε Ελληνικό οικονομικό πανεπιστήμιο.
Τώρα τι έγινε τελικά είναι άλλη ιστορία.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα ακουστους υπερβολες καποιες θα πανε με διαφορους ξενους οπως με ολες τις ευρωπαιες ιτλαιδες ισπανιδες κ.τ.λ...για τους τουρκους ας ειναι καλα τα τρισαθλια τουρκικα σηριαλ που εχουη γινει ισως η σιχαμερη μοδα στην χωρα αυτη τις τελευταιες δεκαετιες και που κανουν πολλες ηλιθιες να νομιζουν οτι οι τουρκοι ειναι σαν τον ονουρ η τον αλλο τον ξανθο που ηταν μοντελο παγκοσμιου βεληνεκους μαλιστα.τωρα αρκετες εχουν παντρευτει αραβες.βλεπεις αντι για ευρωπαιοι λογω μουσικης κιολας γιναμε μπουζουκοβιοι με ινδοαραβοτουρκοσπορη μουσικη.α επισης να πω σε ορισμενους να μην βλεπουν αλλο την τσοντα της τζουλιας με τους μαυρους γιατι θα καψει το μυαλουδακι τους.αντε με τον καθε κλωνο που γραφει οτι μαλακια του ερθει...Οι ελληνίδες ,παλιότερα κυρίως πήγαιναν με Άραβες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, έλεγε ένας Έλληνας σε ένα ρεπορτάζ στο ραδιόφωνο για τη Λιβύη, τώρα με τα γεγονότα εκεί, όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος πόσοι Έλληνες μένουν σε εκείνη την πόλη, αυτός είπε " 48 . 2 είμαστε άντρες και οι υπόλοιπες γυναίκες που έχουν παντρευτεί εδώ". Αυτό ή στη Λιβύη, ή στην Τυνησία δε θυμάμαι ακριβώς τώρα.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Μην λέμε ότι θέλουμε.
Στην κυριολεξία όμως.
Και που θα βρίσκανε τους Άραβες;
Και πριν μου ξεφουρνίσεις ότι παπαριά κατεβάσει η κούτρα σου σε πληροφορώ ότι ξέρω Έλληνα που τα είχε με την κόρη του Σεΐχη Γιαμανί. Και ο οποίος είναι καθηγητής σε Ελληνικό οικονομικό πανεπιστήμιο.
Τώρα τι έγινε τελικά είναι άλλη ιστορία.
Σε κάνα κότερο τους βρίσκανε ξέρω γω? Μαζί τους ήμουνα? Πάντως ελληνίδες παντρεμένες με άραβες υπάρχουν. Με λιβανέζους,αρκετές π.χ.. Κυρίως οι γνωριμίες γίνονταν σε μεγαλοαστικούς κύκλους του εμπορίου που είχαν σχέσεις οι οικογένειές τους με άραβες κλπ. Οι ελληνίδες του εξωτερικού πηγαίνουν με Άραβες.Λες και είναι εσκιμώοι οι άραβες και είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν δηλαδή.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 2.637
Φυσικα και πηγαινουν ...
Γιατι να μην πανε δηλαδη ?
ΛΕΠΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ?
Εμεις δηλαδη πως παμε με αλλοδαπες (ρωσσιδες αλβανιδες ουκρανεζες ρουμανες κτλ)
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ?
Ελεος δηλαδη .... πρωι πρωι
Μου αρεσει που το αναλυετε κιολας
Γιατι να μην πανε δηλαδη ?
ΛΕΠΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ?
Εμεις δηλαδη πως παμε με αλλοδαπες (ρωσσιδες αλβανιδες ουκρανεζες ρουμανες κτλ)
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ?
Ελεος δηλαδη .... πρωι πρωι
Μου αρεσει που το αναλυετε κιολας
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν ξερω πως θα αντιδρασει ο πατεραςΕγω λεω για τις μικρες τι ξερετε πηδιουνται με ξενους?Τι χαρα θα κανουν οι γονεις τους να δουνε τη κορη τους να λικνιζεται σε παρεα νιγηριανων
η μανα παντως θα ζηλεψει
δεν ξερω πως θα αντιδρασει ο πατερας
η μανα παντως θα ζηλεψει
Που θα τρώει η κόρη μαύρη βοϊδόπουτσα???
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.473
- Πόντοι
- 506
...Στο Λονδίνο πολλές τα είχαν με μουσουλμάνους...η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. Στ αρχίδια μας βέβαια. Τόσο το ΚΑΛΥΤΕΡΟ...Να ΞΕΚΟΛΑΝΕ...
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Παλικάρια ρίξτε μια ματιά εδώ και συγκεκριμένα στην 5η σελίδα που συστήνονται τα παιδιά. Λοιπόν σε ελάχιστα χρόνια από τώρα δεν θα υπάρχει κανένας διαχωρισμός αλλά αντιθέτως θα υπάρχει απόλυτη εξικήωση μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών και τότε δεν θα ρωτάμε αν πάνε Ελληνίδες με αλλοδαπούς αλλά αν υπάρχει Ελληνίδα που να μην πάει με αλλοδαπό ή Έλληνας που δεν πάει με αλλοδαπή. Από τη μεριά μου πάντως επιβεβαιώνω ότι πάρα πολλές Ελληνίδες είναι παντρεμένες με Άραβες (Λιβανέζους, Λίβυους κλπ).
Οι ελληνίδες πηγαινουν με αλλοδαπους?Γουσταρουν μαυρους η αλβανους ειδικα η νεα γενια των ελληνιδων που ειναι και πιο απελευθερωμενη?
η απαντηση ειναι απλή. 3 λεξεις μονο.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ[/size][/size][/size][/size][/size][/size]
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
;) ;)η απαντηση ειναι απλή. 3 λεξεις μονο.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ[/size][/size][/size][/size][/size][/size]
konstantinos.suncity.
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
τα βρισκουν σκουρα ομως
δεν ειναι τοσο αγαπουληδες οσο οι ελληνες
ισως γιαυτο τους προτιμανε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)