Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ποσο πιο πολυ πιατσα να βγω πια?
Μη μπερδεύεσαι, δεν εννοεί να γίνεις περισσότερο πουτανάκι.
Να βγεις να δουλέψεις εννοεί. Κανονική δουλειά, όχι παπαγαλάκι..
Ποσο πιο πολυ πιατσα να βγω πια?
Κυβερνα το 42%.
Η ΝΔ εχει 29,66% και το ΠΑΣΟΚ 12,3%.
Εκλογες βουλευτικες ειχαμε το 2012. Ετσι το θυμιζω απλα. Τα ποσοστα θα αλλαξουν στις επομενες βουλευτικες. Οκ?
Γι'αυτό , δεν έχεις καμία ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ.
Τα "καθάρματα νεοναζί" , υπόσχονται 10.000€ αφορολόγητο για κάθε έλληνα
και επιπλέον 6.000€ για κάθε παιδί ή προστατευόμενο άτομο
και από εκεί και πάνω ΕΝΝΙΑΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,
της τάξης του 25% ....
Τα εγραψε.Τι και λοιπόν??
Τα έγραψε αυτά η κυβερνητική εκπρόσωπος για τον ΥΠΟΙΚ ναι ή ου??
Μαλακίες..λάθος ... τα έγραψε η δημοσιογράφος Βούλτεψη για τον καθηγητή Χαρδούβελη...
τότε ούτε η Βούλτεψη ήταν κυβενητικός εκπρόσωπος ούτες ο Χαρδούβελης υπουργός οικονομικών...
Εγω ταζω 1.000.000.000. αφορολογητο και επιπλεον 500.000 για καθε παιδι και 20.000 για καθε κατοικιδιο. Και ενιαιο συντελεστη 0,0003%. Ψηφιστε με.
Ποσο πιο πολλη δουλεια ρε φιλε....Μη μπερδεύεσαι, δεν εννοεί να γίνεις περισσότερο πουτανάκι.
Να βγεις να δουλέψεις εννοεί. Κανονική δουλειά, όχι παπαγαλάκι..
Τα εγραψε.
Και λοιπον λεμε.
οι ευρωεκλογες ειναι το τωρα και τα δεδομένα έχουν αλλάξει ... αν νομίζεις πως νδ πασοκ δειμαρ θα παρουν περισσοτερο εισαι γελασμενος , χειρότερα και απο αυτά ... όσο μένουν στην εξουσία μόνο κάτω θα πηγαινουν
Mπορω να σου βρω αναλογα δεκαδες παραδειγματα σε πολλα κομματα και κυβερνησεις, δεν μου λεει τιποτα αυτο.Τι και λοιπόν ρε γίδι??
Ξέχεσε κανονικά τον υποικ η κυβερνητική εκπρόσωπος, αύριο θα τον εκθειάζει και θεωρείς γελοίους τους καμμένους??
ρε πλακα μας κανεις ε? και σου αρεσει να σου κανουνεMπορω να σου βρω αναλογα δεκαδες παραδειγματα σε πολλα κομματα και κυβερνησεις, δεν μου λεει τιποτα αυτο.
Υ.Γ. Εσυ θεωρεις σοβαρους τους Καμμενους δλδ?
Δηλαδη επρεπε να ρωτησει η Βουλτεψη "μηπως θα κανετε υπουργο τον Χαρδουβελη? Αν εχετε σκοπο να τον κανετε, πειτε το μου, γιατι πριν τεσσερα χρονια εγραψα ενα αρθρο εναντιον του και θα εκτεθω".ρε πλακα μας κανεις ε? και σου αρεσει να σου κανουνε
Τι και λοιπόν ρε γίδι??
Ξέχεσε κανονικά τον υποικ η κυβερνητική εκπρόσωπος, αύριο θα τον εκθειάζει και θεωρείς γελοίους τους καμμένους??
οι ευρωεκλογές εκλέγουν ευρωβουλή και όχι βουλή των ελλήνων...
το τι νομίζει ο καθένα είναι για τον εαυτό του.. το αποτέλεσμα θα φανεί τον Ιουνιο του 2016
Εγω λεω να ψαξουμε αν εχει γραψει και κανενα αρθρο εναντιον του Βενιζελου...η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν εκφράζει τις δικές της θέσεις και απόψεις αλλά τις θέσεις και απόψεις της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού... τις προσωπικές της απόψεις τις αφήνει στην άκρη..
Δηλαδη επρεπε να ρωτησει η Βουλτεψη "μηπως θα κανετε υπουργο τον Χαρδουβελη? Αν εχετε σκοπο να τον κανετε, πειτε το μου, γιατι πριν τεσσερα χρονια εγραψα ενα αρθρο εναντιον του και θα εκτεθω".
καλα ποσο τιμιο και ηθικο θεωρεις της κωλοτουμπες που μας σερβιρουν τοσα χρονια και της υποστηριζεις με τοσο παθος???? μετα λες οτι ο καμενος δεν ειναι σοβαρος .....ε απο το κομμα σου πολυ πιο σοβαρος ειναι ο λεβεντης που αν μη τι αλλο τοσα χρονια ειχε συνεπεια στην τρελλα του.οχι οι παρτακηδες που υποστηριζεις και που αυτοι θα μας σωσουν παλιΔηλαδη επρεπε να ρωτησει η Βουλτεψη "μηπως θα κανετε υπουργο τον Χαρδουβελη? Αν εχετε σκοπο να τον κανετε, πειτε το μου, γιατι πριν τεσσερα χρονια εγραψα ενα αρθρο εναντιον του και θα εκτεθω".
α ρε πρασινοχουντικοι σας εχει βολέψει καλά η πασοκαρα ε??