Νέα

Οι εκπλήξεις του ανασχηματισμού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ελα έχουμε ορκομωσία σε λίγο.Για τα πανυγήρια όλοι με αρχηγό τον Ντινόπουλο  :idiot:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ετσι έτσι σκυφτα τα κεφαλάκια ...

Συνημμένα

• 20140610152614.jpg
    20140610152614.jpg
    294,4 KB · Εμφανίσεις: 35

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Με Παπακώστα και Ντινόπουλο χάθηκε κι ο τελευταίος σοβαρός άνθρωπος που θα μπορούσε να στηρίξει την κυβέρνηση. Μιλάμε για ανθρώπους που μόνο μίσος μπορούν να προκαλέσουν σε όποιον/-α είναι πάνω από 2 χρονών και δεν είναι λοβοτομημένος/-η. Άντε ΣΥΡΙΖΑ να τελειώνουμε λοιπόν. Η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Και να ξέρεις Αλεξ,ακόμα και οι γέροι που στήριζαν ΝΔ-πασοκ έχουν αρχίσει και αλλάζουν γνώμη με αυτά που βλέπουν.Εσύ που είσαι και νεος ανθρωπος παραμένεις γραφικός και κολλημένος σε σημείο που αναρωτιέμαι ποια ακριβως συμφέροντα σου εξυπηρετούν οι συγκεκριμενοι πολιτικοί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Και να ξέρεις Αλεξ,ακόμα και οι γέροι που στήριζαν ΝΔ-πασοκ έχουν αρχίσει και αλλάζουν γνώμη με αυτά που βλέπουν.Εσύ που είσαι και νεος ανθρωπος παραμένεις γραφικός και κολλημένος σε σημείο που αναρωτιέμαι ποια ακριβως συμφέροντα σου εξυπηρετούν οι συγκεκριμενοι πολιτικοί.

Τι λες παιδι μου.
Εσυ στηριζες ΝΔ την εποχη που ηταν ενα κομμα "ανευθυνο" που μας εφτασε ως εδω, και το εγκατελειψες τωρα που υποτιθεται οτι εχει σοβαρευτει.
Και κάνεις και κριτικη περι γραφικοτητος. Αδυνατω να σε παρακολουθησω ομολογω.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.771
Πόντοι
5.006
συνεχιζεις την ειρωνεια....ντροπη σου...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τι λες παιδι μου.
Εσυ στηριζες ΝΔ την εποχη που ηταν ενα κομμα "ανευθυνο" που μας εφτασε ως εδω, και το εγκατελειψες τωρα που υποτιθεται οτι εχει σοβαρευτει.

εχει σοβαρευτει με ντινοπουλο και γιακουματο? με 50 ατομα υπουργικο συμβουλιο γαμω το ξεσταυρι μου?

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Τι λες παιδι μου.
Εγώ στήριζα νδ όταν ακόμα δεν είχε δείξει σημεια διαφθοράς,μην μου λες μαλακίες εμένα λοιπόν.
Τωρα λοιπόν που σοβαρεύτηκε με Ντινόπουλο υπουργό και μας επανέφερε και τον Λοβερδο ,ειλικρινα τι να πω,δεν έχω λόγια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Εγώ στήριζα νδ όταν ακόμα δεν είχε δείξει σημεια διαφθοράς,μην μου λες μαλακίες εμένα λοιπόν.
Τωρα λοιπόν που σοβαρεύτηκε με Ντινόπουλο υπουργό και μας επανέφερε και τον Λοβερδο ,ειλικρινα τι να πω,δεν έχω λόγια.
Για τον Ντινοπουλο συμφωνω οτι εχεις δικιο.
Οσο για τον Λοβερδο, εσεις φταιτε. Οι δεξιοι που ψηφιζετε άλλα αντι αλλων και αναγκαζομαστε να συγκυβερνησουμε.
Εσυ νιωθεις οτι υποστηριζεις σοβαρο κομμα που εχει εκπροσωπο τη Ραχηλ δηλαδη? Θα με τρελανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom