wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
και τα υπολείμματα μάσκαραςπιστεύω πως έπρεπε να αναλάβει χαρτοφυλάκιο και ο μέγιστος Κίμων Κουλούρης, άφησε το στίγμα του όπου και αν πέρασε
και τα υπολείμματα μάσκαραςπιστεύω πως έπρεπε να αναλάβει χαρτοφυλάκιο και ο μέγιστος Κίμων Κουλούρης, άφησε το στίγμα του όπου και αν πέρασε
Ελα έχουμε ορκομωσία σε λίγο.Για τα πανυγήρια όλοι με αρχηγό τον Ντινόπουλο
Ετσι έτσι σκυφτα τα κεφαλάκια ...
γιατι το λες αυτο????με ολγακι και γκερεκου, ολα θα πανε καλα..Ελα έχουμε ορκομωσία σε λίγο.Για τα πανυγήρια όλοι με αρχηγό τον Ντινόπουλο
Tι συμβαινει κρυφοκομμούνι?Ετσι έτσι σκυφτα τα κεφαλάκια ...
Όποιος δεν ασπάζεται την ΝΔ είναι κρυφοκουμμούνι ?Tι συμβαινει κρυφοκομμούνι?
Εσυ χλευαζεις κιολας...Όποιος δεν ασπάζεται την ΝΔ είναι κρυφοκουμμούνι ?
Αλλο πάλι και τούτο..
Και να ξέρεις Αλεξ,ακόμα και οι γέροι που στήριζαν ΝΔ-πασοκ έχουν αρχίσει και αλλάζουν γνώμη με αυτά που βλέπουν.Εσύ που είσαι και νεος ανθρωπος παραμένεις γραφικός και κολλημένος σε σημείο που αναρωτιέμαι ποια ακριβως συμφέροντα σου εξυπηρετούν οι συγκεκριμενοι πολιτικοί.
συνεχιζεις την ειρωνεια....ντροπη σου...Και να ξέρεις Αλεξ,ακόμα και οι γέροι που στήριζαν ΝΔ-πασοκ έχουν αρχίσει και αλλάζουν γνώμη με αυτά που βλέπουν.Εσύ που είσαι και νεος ανθρωπος παραμένεις γραφικός και κολλημένος σε σημείο που αναρωτιέμαι ποια ακριβως συμφέροντα σου εξυπηρετούν οι συγκεκριμενοι πολιτικοί.
Εσυ στηριζες ΝΔ την εποχη που ηταν ενα κομμα "ανευθυνο" που μας εφτασε ως εδω, και το εγκατελειψες τωρα που υποτιθεται οτι εχει σοβαρευτει.
Το ιδιο ισχυει και για το ΠΑΣΟΚ φίλε Γιαννη. Διαφωνεις?
καλο καλο
Τι λες παιδι μου.
Εσυ στηριζες ΝΔ την εποχη που ηταν ενα κομμα "ανευθυνο" που μας εφτασε ως εδω, και το εγκατελειψες τωρα που υποτιθεται οτι εχει σοβαρευτει.
Και κάνεις και κριτικη περι γραφικοτητος. Αδυνατω να σε παρακολουθησω ομολογω.
Εγώ στήριζα νδ όταν ακόμα δεν είχε δείξει σημεια διαφθοράς,μην μου λες μαλακίες εμένα λοιπόν.Τι λες παιδι μου.
Και κάνεις και κριτικη περι γραφικοτητος. Αδυνατω να σε παρακολουθησω ομολογω.
Το ιδιο ισχυει και για το ΠΑΣΟΚ φίλε Γιαννη. Διαφωνεις?
Για τον Ντινοπουλο συμφωνω οτι εχεις δικιο.Εγώ στήριζα νδ όταν ακόμα δεν είχε δείξει σημεια διαφθοράς,μην μου λες μαλακίες εμένα λοιπόν.
Τωρα λοιπόν που σοβαρεύτηκε με Ντινόπουλο υπουργό και μας επανέφερε και τον Λοβερδο ,ειλικρινα τι να πω,δεν έχω λόγια.