stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.520
- Πόντοι
- 566
τυπε ο αδωνις πως την πατησε ετσι? :-
Μπορει να παει για προεδρος της Δημοκρατίας τυπε
τυπε ο αδωνις πως την πατησε ετσι? :-
δεν ηθελε να φυγει τυπετύπε μάλλον βαριότανε
μόνο οι μαλάκες αναλαμβάνουν καλοκαιριάτικα Υπουργεία
Μπορει να παει για προεδρος της Δημοκρατίας τυπε
για διακοσμητικος τυπε?Μπορει να παει για προεδρος της Δημοκρατίας τυπε
για διακοσμητικος τυπε?
δεν νομιζω ο αδωνις θελει να εχει ενεργο ρολο σε απολυσεις
και να γινει κυριος διακοσμητικης?Μπορει όμως να βάλουν την Μανωλιδου για πρόεδρο της δημοκρατίας τυπε, οποτε ο αδωνις δεν μπορεί να είναι υπουργός
Kαι το 1999 οι 3 μοναδες υπερ, εγιναν μειον μια...
δεν ηθελε να φυγει τυπε
τον φαγανε
και ειναι περιεργο γιατι εγλυφε πιο πολυ τον σαμαρα και απτον αλεξ :-
αντικειμενικος ειναι μονο ο στεκας τυπεχοντρό τύπε
ο alex είναι κατά βάση αντικειμενικός
αντικειμενικος ειναι μονο ο στεκας τυπε
αντικειμενικος ειναι μονο ο στεκας τυπε
Ρε τι γινεται. Μπαινω μετα απο ωρα και βλεπω να μιλανε για μενα σε δυο θρεντ. Καλα παμε.χοντρό τύπε
ο alex είναι κατά βάση αντικειμενικός
ο γεωργιαδης οσο αντιπαθης και να μου ειναι,ισως και να ηταν ο κορυφαιος υπουργος υγειας της τελευταιας δεκαπενταετιας.λογικο δεν ειναι?
τοσο γλυψιμο εριχνε ο ανθρωπος :-
μετα τον αβραμοπουλο τυπε.....ο γεωργιαδης οσο αντιπαθης και να μου ειναι,ισως και να ηταν ο κορυφαιος υπουργος υγειας της τελευταιας δεκαπενταετιας.
ΟΛΑ τα μετρα προς τη σωστη κατευθυνση,και εργατικος οσο δεν φανταζεστε..Ο μοναδικος που μπορουσε να λυσει ζητηματα με προσωπικες παρεμβασεις.
Ενα ηταν το λαθος του...
Δεν διαπραγματευτηκε με κλικες φαρμακοβιομηχανων,ιατρων και φαρμακοτριφτηδων..
Κατα τ αλλα,ανασχηματισμος με μοιρασμα σημαδεμενης τραπουλας με ημετερα χαρτια προς βολεμα.
Κλαιν.
Α μπα???????????ο γεωργιαδης οσο αντιπαθης και να μου ειναι,ισως και να ηταν ο κορυφαιος υπουργος υγειας της τελευταιας δεκαπενταετιας.
ΟΛΑ τα μετρα προς τη σωστη κατευθυνση,και εργατικος οσο δεν φανταζεστε..Ο μοναδικος που μπορουσε να λυσει ζητηματα με προσωπικες παρεμβασεις.
Ενα ηταν το λαθος του...
Κατα τ αλλα,ανασχηματισμος με μοιρασμα σημαδεμενης τραπουλας με ημετερα χαρτια προς βολεμα.
Κλαιν.
τυπε πως το εξηγεις οτι ο αντωνης δεν αναγνωρισε την μεγαλη του προσφορα?ο γεωργιαδης οσο αντιπαθης και να μου ειναι,ισως και να ηταν ο κορυφαιος υπουργος υγειας της τελευταιας δεκαπενταετιας.
Ενα ηταν το λαθος του...
Κλαιν.