Τελικά οι Δ.Υ. απέκτησαν κακή φήμη.....Να σας πληροφορήσω όμως ότι οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ δεν είναι Δ.Υ. , και ειδικά των μετοχοποιημένων. Τους πήρε κι αυτούς η μπάλλα......όλοι στο ίδιο σακί.
Δεν πληρώνουμε εμείς τους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ, τους πληρώνει η ΔΕΚΟ από τα έσοδά της (όσες έχουν τελικά), ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ...και δεν πληρώνονται από το Δημόσιο. Αρκεί να σας πω μιας και είπαν κάποιοι για την ΕΥΔΑΠ (και παίρνω αυτή γιατί το νερό τελικά είναι το φθηνότερο αγαθό σε σχέση με το ρεύμα και το τηλέφωνο).... ότι το Δημόσιο της χρωστά μερικά εκατομμύρια Ευρώ από απλήρωτους λογαριασμούς, αλλά όταν το Δημόσιο δεν την πληρώνει για το νερό που χαλάει....θεωρώντας ότι ανήκει κατά πλειοψηφία στο Δημόσιο και μετά γίνονται τα χρέη ατμός από ρυθμίσεις του Δημοσίου, τότε δεν γίνεται δουλειά. Φταίνε οι κρατούντες, κι όχι ο κοσμάκης που δουλεύει.
Όταν θα αποκρατικοποιηθεί, ο ιδιώτης για να εισπράξει αυτά τα χρέη του Δημοσίου, δεν θα βάλει φόρο στο Κράτος, θα αυξήσει τα τιμολόγια, και από 20 ευρώ το νερό όπως λέει ένας φίλος εδώ, θα το πληρώνουμε όπως σε μερικούς Δήμους (όπου υπάρχουν οι λεγόμενες Δημοτικές Επιχειρήσεις) κανένα 50άρι το λιγότερο ΟΛΟΙ! Για τους υπαλλήλους δεν ξέρω τί θα γίνει, δεν μπορώ να το ξέρω, θα είναι και αυτοί θύματα όπως των υπαλλήλων άλλων ΔΕΚΟ όπου θα πληρώνουν τις αμαρτίες του Δημοσίου.....κι όχι των ΔΕΚΟ που εργάζονται. Απολύσεις; ελπίζω όχι, έστω μετατάξεις, γιατί είναι μεροκαματιάρηδες και οικογενειάρχες πιστεύω όπως και του Δημοσίου και του Ιδιωτικού Τομέα.
Και αν κάποιοι δεν μπήκαμε στο Δημόσιο....δίκαια ή άδικα.....ε ας μην είμαστε εμπαθείς με το κόσμο που δουλεύει εκεί ή στις ΔΕΚΟ λέγοντας έτσι χωρίς σκέψη "ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ".
Αυτά και συγνώμη αν εξακολούθησα κι εγώ να είμαι offtopic......και για να γίνω σχετικός με το θέμα που ανοίχτηκε.......
Ελπίζω να μη λέμε σε λίγο καιρό.........
ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ....ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ!!!...... Είτε Δ.Υ., είτε υπάλληλος ΔΕΚΟ, είτε του Ιδιωτικού Τομέα
Το ξανατροποποίησα παίδες!