Επειδη πλεον εχασα και την τελευταια ελπιδα να μπω και 'γω στο Δημοσιο,προτεινω να απολυθουν ΟΛΟΙ οι ΔΥ.Τι χρειαζονται αλλωστε στην Νεα Εποχη ? Για να δουμε λοιπον ποιοι αποτελουν το κυριο σωμα των ΔΥ,αυτης της προνομιουχου τεμπελικης Ελληνικης καστας...
Εχουμε και λεμε:
Αστυνομικοι- Να απολυθουν ολοι και οι αξιοι αυτων να στελεχωσουν τις ιδιωτικες εταιρειες security.Φυσικα παιρνωντας μαζι και το θεσμικο-νομικο πλαισιο λειτουργιας.Το κερδος τεραστιο για μενα τον φορολογουμενο,διοτι,εργολαβοι,εταιρειες και τα διαφορα ιδιωτικα συμφερωντα,αλλα και το ιδιο το Δημοσιο, θα μισθωνουν αυτοι τον κατασταλτικο μηχανισμο της επιλογης τους,χωρις να αναγκαζομαι εγω να πληρωνω φορους γι'αυτο.
Στρατιωτικοι- Να απολυθουν ολοι και την ασφαλεια της χωρας να αναλαβει με διεθνη διαγωνισμο, καποια απο τις ηδη υπαρχουσες εταιρειες του εξωτερικου (πχ hullyburton) To Κερδος ,ΤΕΡΑΣΤΙΟ.διοτι τα εξοπλιστικα προγραμματα θα βαραινουν την αναδοχο εταιρεια και οχι το Ελληνα φορολογουμενο,ο οποιος θα απαλλαγει απο τα ρεμαλια,τους χαραμοφαιδες στρατιωτικους(παγκαλειος εκφραση).
Εφοριακοι-Να απολυθουν ολοι,αφου δεν πληρωνει κανεις φορους σ'αυτη τη χωρα δεν βλεπω κανενα λογο υπαρξης αυτων των ΔΥ.Στη νεα Ελλαδα που θα δημιουργηθει (κατα τονΓΑΠ), την συλλογη φορων μπορουν καλιστα να αναλαβουν οι εισπρακτικες εταιρειες,οι οποιες δε δε θα εχουν και καμια υποχρεωση σεβασμου κοινωνικης πολιτικης,η οποια ηταν δουλεια του κρατους δικαιου,που δεν θα υπαρχει εφεξης
Υπαλληλοι Πολεοδομιων-Αυτοι κι αν πρεπει ν' απολυθουν.Αφου ετσι κ' αλλιως τα παιρνουν που τα παιρνουν γιατι να μην "κοβουν"και Δελτιο Παροχης ?
Υπαλληλοι Υπουργειων-Να απολυθουν ολοι,Οι ηδη υπαρχοντες Τραπεζικοι ιδιωτικοι υπαλληλοι και επαρκουν και εχουν τις καταλληλες γνωσεις για να κανουν τη δουλεια,εντος του ηδη υπαρχοντος ωραριου εργασιας τους.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να χρειαζονται τοσοι πολλοι οικονομολογοι στο Υπ οικονομικων εφ'οσον υπαρχει το δυναμικο της Eurobank επι παραδειγματι, που μπορει κα καταρτισει τον προυπολογισμο του κρατους.
Υπαλληλοι Δημων-Να απολυθουν ολοι.Ποια απ'ολες τις υπηρεσιες που προσφερουν δεν μπορει να προσφερθει απο Εργολαβους ? Τα σκουπιδια ? Η κηποτεχνια ? Η συντηρηση-φυλαξη ειτε χωρων,ειτε κτιριων ? Η εισπραξη τελων γενικα ? (τραπεζοκαθισματα πχ) κλπ κλπ
Υπαλληλοι ΔΕΚΟ- Αυτοι ειναι ηδη απολυμενοι και δεν το ξερουν... Αντι να πληρωνω εγω ο φορολογουμενος 20 ευρω το τριμηνο για νερο,ας πληρωνω 60 στον ιδιωτη αρκει να μην φορολογουμαι για τον μισθο του ΕΥΔΑΠιτη υπαλληλου.Γιατι να πληρωνω τον ΔΕΗτζη υπαλληλο και να μην πληρωνω απευθειας τον Ιδιωτη παροχο ενεργειας 5πλασια ποσα ?Για τον ΟΤΕ τι να πω... ειναι το καλυτερο παραδειγμα ωφελους απο ιδιωτικοποιηση. Στον ελευθερο ανταγωνισμο που ηδη υπαρχει στην τηλεφωνια,εγω ο Ελληνας πληρωνω τα ακριβοτερα συμβολαια παροχης επικοινωνιας στην Ευρωπη.ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ φιλοι μου η ελευθερη αγορα !!! Το οτι αρκετες εταιρειες κοινης ωφελειας ειναι κερδοφορες,ποσως με ενδιαφερει.
Να απολυθουν ολοι οι ΔΥ,φιλοι μου.Οι μισθοδοσια τους ειναι εμποδιο στην αναπτυξη.Τα τεραστια ποσα που θα εξοικονομηθουν να δωθουν ως επενδυτικη ενισχυση στον ΣΕΒ και σε αλλους ιδιου τυπου οργανισμους,οι οποιοι θα εκτοξευσουν τη χωρα οικονομικα.
Πρεπει να βαλουμε καλα στο μυαλο μας οτι το σωματειο εργαζομενων στης ΕΥΔΑΠ ειναι κακη συντεχνια ενω ο Συνδεσμος Ελληνων Βιομηχανων δεν ειναι συντεχνια αλλα ΕΥΛΟΓΙΑ,που προωθει την αναπτυξη...