raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.247
- Πόντοι
- 5.006
αιδιολειχος εσπειρε τον τρομο στον ραοπαο
που απαντησα μαγκικα, πειραιωτικα, πασαλιμανιωτικα και παντελονατα
αιδιολειχος εσπειρε τον τρομο στον ραοπαο
τους ποναει ο τακης και σκουζουν
το να βριζει για διαφθορα ενας γαυρος
ειναι σαν να σε βριζει ενα εητζιασμενο σαπιο πρεζακι επειδη δεν του εδωσες 50 λεπτα
Ο θεός αποκλείεται να με κρίνει καθόσον τυγχάνω άθεος.αηθη προσωπικη επιθεση απο τον πουστογερο προς το προσωπο μου!!!
αντιπαρερχομαι τα ψεμματα σου, θα σε κρινει ο θεος.....εξαλλου οι μπουγατσες ολο ψεμματα λετε....
εδω σας πιασανε να αγοραζετε προπονητηριο αλλης ομαδας με σερβιτορο, και εσεις κανετε τις παπιες....εχετε τρυπησει τον πατο του βαρελιου και σας φτυνει ολη η ελλαδα.....
οσο και να στρουθοκαμηλιζετε, η ιστορια εγραψε και δεν ξεγραφει : ενας σερβιτορος αγορασε ενα προπονητηριο!!!!
Ο θεός αποκλείεται να με κρίνει καθόσον τυγχάνω άθεος.αηθη προσωπικη επιθεση απο τον πουστογερο προς το προσωπο μου!!!
αντιπαρερχομαι τα ψεμματα σου, θα σε κρινει ο θεος.....εξαλλου οι μπουγατσες ολο ψεμματα λετε....
εδω σας πιασανε να αγοραζετε προπονητηριο αλλης ομαδας με σερβιτορο, και εσεις κανετε τις παπιες....εχετε τρυπησει τον πατο του βαρελιου και σας φτυνει ολη η ελλαδα.....
οσο και να στρουθοκαμηλιζετε, η ιστορια εγραψε και δεν ξεγραφει : ενας σερβιτορος αγορασε ενα προπονητηριο!!!!
Κατά τα λοιπά, κύριε «μελάτε», αν η μαλακια ήταν εργόχειρο, θα χες κάνει την προίκα σου.
Επαναλαμβάνω ότι έχεις την αμέριστη συμπάθεια μου για το πρόβλημα σου.
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
Αν βλέπατε και εσείς κύριε, κάθε πρωί που ξυπναγατε τα μούτρα της πεθεράς του κυρίου Παοπαοκ, και εσάς μελατος θά σάς γινότανε.Ο θεός αποκλείεται να με κρίνει καθόσον τυγχάνω άθεος.αηθη προσωπικη επιθεση απο τον πουστογερο προς το προσωπο μου!!!
Κατά τα λοιπά, κύριε «μελάτε», αν η μαλακια ήταν εργόχειρο, θα χες κάνει την προίκα σου.
Επαναλαμβάνω ότι έχεις την αμέριστη συμπάθεια μου για το πρόβλημα σου.
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
μαγκες δεν ειναι τρολια, ειναι αληθινο!!!!
η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΩΞΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ (???!!!!!!!!!!!) ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εβγαλε ανακοινωση κατα του θρυλου και κλεινει την ανακοινωση με συνθημα του μπαοκ "ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ" !!!!!
ουτε τα προσχηματα...εχει αγορασει ολη την σαλονικη..
Εδω σας βρηκα αλλη μια δικαστικη περιπετεια...
Γι αυτο εξαφανιστηκε ο ΙΒΑΝ..
ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ...