Τυποι αν θεωρειτε οτι τα 200-300 που δινουμε σε ct η cg ειναι πολλα τοτε πλανασθε πλανην οικτραν! δειτε εδω τιμες και κανονιστε τον..προυπολογισμο σας!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι δεκα πιο ακριβες βιζιτες στον κοσμο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τα περισσοτερα λεφτα που εχω δωσει για σεξ ειναι 500 ευρω για 2,5 ωρες..ηταν μια φοιτητρια που δεν ειχε να πληρωσει το νοικι και την σχολη της..την γνωριζα προσωπικα και ηξερα οτι οντως ηταν φοιτητρια..το ευχαρισθηκα παντως..την πηρα απο παντου ακαποτα μια χαρα...τα αξιζε τα λεφτα της...
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
τα περισσοτερα λεφτα που εχω δωσει για σεξ ειναι 500 ευρω για 2,5 ωρες..ηταν μια φοιτητρια που δεν ειχε να πληρωσει το νοικι και την σχολη της..την γνωριζα προσωπικα και ηξερα οτι οντως ηταν φοιτητρια..το ευχαρισθηκα παντως..την πηρα απο παντου ακαποτα μια χαρα...τα αξιζε τα λεφτα της...
Mπορείς να κονομήσεις τύπε.
Ο Κώστας της Μαριαλένας πιο μάγκας είναι?
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
η μεγαλη πλακα ειναι οτι τοπε σε μια φιλη της μου την γνωρισε και εκεινη την εποχη ειχα ξεπαραδιαστει..παντως αξιζανε απο το πρωτο ως το τελευταιο ευρω!
τυπε καταλαβαινεςις οτι μολις τωρα θα σου στειλουν χιλιαδες πμ
τι να κονομησω λες? αυτες με μαδησανε ρε τυπε!Mπορείς να κονομήσεις τύπε.
Ο Κώστας της Μαριαλένας πιο μάγκας είναι?
μπα! ειναι παλια ιστορια τυπε..ουτε γτω δεν ξερω που βοσκουν αυτες τωρα! :-τυπε καταλαβαινεςις οτι μολις τωρα θα σου στειλουν χιλιαδες πμ
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
τι να κονομησω λες? αυτες με μαδησανε ρε τυπε!
Για άνοιξε ένα θρεντάκι με τα κορίτσια.
Βάλε και καμιά φωτό ;)
ειναι παλια ιστορια τυπε οπως ξαναειπα..τυο μονο που μπορω να σας πω οτι η μια καταφερε να ανεβει επαγγελματικα..τωρα δεν την πηδαμε ουτε με 100.000 ευρω!Για άνοιξε ένα θρεντάκι με τα κορίτσια.
Βάλε και καμιά φωτό ;)
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
ειναι παλια ιστορια τυπε οπως ξαναειπα..τυο μονο που μπορω να σας πω οτι η μια καταφερε να ανεβει επαγγελματικα..τωρα δεν την πηδαμε ουτε με 100.000 ευρω!
Βίντεο κράτησες?
οχι τυπε..αν και ηταν μικρη ηταν πολυ πονηρεμενη..δεν μασαγε απο τετοια..δεν μπορειτε καν να φανταστειτε ποια ειναι..εχει γινει διασημη παντως..οπως κατανοειτε ονομα δεν μπορω να πω! :SΒίντεο κράτησες?
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.341
- Πόντοι
- 22.266
η ακριβοτερη βιζιτα???θελει και ερωτημα? γυναικα που παντρευόμαστε---40 χρνια την πληρωνουμε για ένα αβδομαδιαιο το πολύ ψευτογαμησακι των πεντε λεπτων
καληνυχτα
καληνυχτα
Βλακόμουτρο
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά, προσωπικά το ανώτερο ποσό που δικαιολογώ είναι 200 €, ολόκληρο βράδυ, όσες φορές αντέχεις. Άντε στα 300 για να δίνει και κώλο και για λοιπά εξτραδάκια.
Βέβαια όταν υπάρχει καψούρα ή ψώνιο στη μέση αλλάζουν τα πράγματα, χάνεται η μπάλα. Γιατί τέτοιοι είμαστε οι άντρες.. Φιλαράκι μου, μου έλεγε πως για μια συγκεκριμένη τραγουδίστρια αν έκανε βίζιτες θα έδινε και 3000 και 5000 €.
Βέβαια όταν υπάρχει καψούρα ή ψώνιο στη μέση αλλάζουν τα πράγματα, χάνεται η μπάλα. Γιατί τέτοιοι είμαστε οι άντρες.. Φιλαράκι μου, μου έλεγε πως για μια συγκεκριμένη τραγουδίστρια αν έκανε βίζιτες θα έδινε και 3000 και 5000 €.
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.067
- Πόντοι
- 5.646
η ακριβοτερη βιζιτα???θελει και ερωτημα? γυναικα που παντρευόμαστε---40 χρνια την πληρωνουμε για ένα αβδομαδιαιο το πολύ ψευτογαμησακι των πεντε λεπτων
καληνυχτα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 5K