εγω προσφατα γνωρισα μια γκομενα απο αγγελια σε γνωστο σαιτ αλλοδαπη ειναι και ψαχνει για μαλακα να παντρευτει..την πηδαω σχεδον τσαμπα.. μονο τα εξοδα οταν βγαινουμε εξω βαζω..η κριση εχει και τα καλα της τυποι!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι δεκα πιο ακριβες βιζιτες στον κοσμο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
στις στασεις ακαδημιαςφοιτητρια που θα βρω
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Ποιο καλα γαμιουνται οι λυσασμενες πρωτοετης η οι παρτολιασμενες τελειωφοιτες? Εδω ειναι η απορια
οι πρωτοετεις τυπε..γιατι ως τελειοφοιτες εχουν πλεον γαμηθει με πολλους και αποκτουν επαγγελματικη συμπεριφορα! ( του στυλ ελα τελειωνε μαλακα περιμενει κι αλλος!)Ποιο καλα γαμιουνται οι λυσασμενες πρωτοετης η οι παρτολιασμενες τελειωφοιτες? Εδω ειναι η απορια
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Ναι αλλα να εχουν φαει μια δυο πουτσες στο χωριο για να γινουν κουλ, οχι παρθενες
Αλλο αυτες οι πουτσες κι αλλο οι επι πληρωμη..πιστεψε με γκομενα που πρωτοπληρωνεται να γαμηθει ειναι απιστευτα ψαρωμενη..την σκιζεις και δεν φερνει αντιρρηση καμμια..οταν αποκτησει πειρα ομως αλλαζει αρδην η συμπεριφορα της..Ναι αλλα να εχουν φαει μια δυο πουτσες στο χωριο για να γινουν κουλ, οχι παρθενες
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
εσεις εδω λετε ακριβα ειναι αλλα δεν κσερετε για μια γινεκα τι ειναι να κανει αυτη δουλια
εγω σε αγαπαω να ξερεις
μπα ποτε προλαβε εσυ να αγαπησις μενα? χαχαεγω σε αγαπαω να ξερεις
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
πολλοι λετε εφκολα αγαπω για να γνορισετε γινεκα και μετα αντε γεια ε? τοχο μαθει αφτο
ναι ετσι κανω αντε γεια λεω γιατι ειμαι μουνοπανο
Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 144
- Πόντοι
- 286
πολλοι λετε εφκολα αγαπω για να γνορισετε γινεκα και μετα αντε γεια ε? τοχο μαθει αφτο
Αγαπαει ευκολα εχει μεγάλη καρδια ;)
ολοι ετσι λετε στην αρχη εχο μαθει πια..ειμαι 30 χρνο οχι παιδακηΑγαπαει ευκολα εχει μεγάλη καρδια ;)
Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 144
- Πόντοι
- 286
ολοι ετσι λετε στην αρχη εχο μαθει πια..ειμαι 30 χρνο οχι παιδακη
Αυτός το είπε αλλά φαίνεται ειλικρινής..... Εγώ συμπαθώ αρχικά... Μετά βλέπουμε ;)
ελλινες ειστε καλοι..αλλα μια φορα αγορι μου παλια ελεγε μ αγαπει και μετα απο ενα μηνα ηθελε φερει και φιλο του στο κρεββατι..ηταν ψεφτιςΑυτός το είπε αλλά φαίνεται ειλικρινής..... Εγώ συμπαθώ αρχικά... Μετά βλέπουμε ;)
Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 144
- Πόντοι
- 286
ελλινες ειστε καλοι..αλλα μια φορα αγορι μου παλια ελεγε μ αγαπει και μετα απο ενα μηνα ηθελε φερει και φιλο του στο κρεββατι..ηταν ψεφτις
Από beograd η απο αλλη πολη εισαι;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 5K