Νέα

Oι «απρόσεκτες» κοπελιές μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αγαπαει ο Θεος τον κλεφτη, αλλα αγαπαει κα τον νοικοκυρη.

Εχθες μου εστειλε ενα μνμ η δικια μου, λεγοντας τα σχετικα..( μωρακι μου, σ'αγαπω..φιλακια, θε ερθω να σε τριψω που'σαι αρρωστος..κλπ).

Μετα απο 2 λεπτα, παιρνω αλλο ενα μνμ απο την ιδια, που ελεγε "..μωρακι μου, οδηγα προσεκτικα, σε σκεφτομαι και σου στελνω φιλακια.."

Η "απροσεκτη" αντι να το στειλει στον σωστο παραληπτη, το εστειλε παλι σε εμενα..!
Ετσι σιγουρευτηκα για το ποσο πιστη μου ειναι.. ;) ;)

Σας εχουν συμβει παρομοιες καταστασεις ?

Αν ναι, ας τις μοιραστουμε.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πες μας και τί έκανες στη συνέχεια ? Τη σούταρες ?

OP
OP
N

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αυτονοητο..Σε κανενα δεν αρεσει ο ρολος του κερατα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δε λες που δεν σου στειλε''ελα μωρο εχω τον μαλακα στο κρεβατι οποτε σου ερχομαι''?για σκεψου το καλυτερα

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και η πλακα ποια ειναι οτι ολοι μας λεμε α η δικια μου η γκομενα ειναι καψουρα μαζι μου και δεν υπαρχει ουτε μια στο 10000000 να μου την κανει. και στα γαμηστραδικα ξενοδοχεια για να γαμησεις θες βυσμα τον υπουργο πολιτισμου και τουρισμου μαζι

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εκείνο που δεν έχω καταλάβει είναι , γιατί κρατάνε τον απατημένο , αφού προφανώς δεν τον θέλουν (αφού πηγαίνουν με άλλον)?  :huh:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εσυ δηλαδη εχεις ενδιασμους να εχει 2 και 3 γκομενες? οχι βεβαια. τοτε γιατι να εχει και η γυναικα?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρε την νέα διαφήμιση του ΟΤΕ την είδατε?
Πόσους απο εμάς περιγράφει?

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16

βλακεια σου, επρεπε να το ψαξεις λιγο σε πιον το εστειλε!! Κ καλα ρε φιλε, συγνωμη κιολας, αλλα ητανε κοπελα σου η την εβλεπες 1 φορα την βδομαδα??

Επισκέπτης
Όχι, δεν μου έχει συμβεί, αλλά το έχω κάνει εγώ! :grin: Τελικά τα μπάλωσα!!!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16

Κακώς, για γκόμενα την είχες όχι για μαμά των παιδιών σου. Ας την κράταγες στέλνοντας ταυτόχρονα βιογραφικά προς αναζήτηση καλύτερης τρύπας.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
.

Μέγα λάθος.Αν την παρατήσεις έτσι θα σε γράψει στα @@ της και θα συνεχίσει να συμπληρώνει την συλλογή της με άλλα κορόιδα.Το παίζεις full ερωτευμένος και πηδάς ότι κινείται από τον κύκλο της.Φίλες συγγενείς θα εκπλαγείς πόσο πουτάνες μπορεί να είναι.Αυτό μέχρι να το πάρει χαμπάρι και να την παρατήσεις χωρίς δικαιόλογια.Μετα να δείς για πότε οταν τις περάσει ο θυμός θα κολλήσει με την πάρτη σου και θα τις παίζεις μερικά για τις παλιές καλλές εποχές....¨Οπως την ονόμασε ένας φίλος αυτήν την μέθοδο Φ.Δ.Π (Φτιάξε δικο σου πουτανάκι)

SUBARAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
.

Μέγα λάθος.Αν την παρατήσεις έτσι θα σε γράψει στα @@ της και θα συνεχίσει να συμπληρώνει την συλλογή της με άλλα κορόιδα.Το παίζεις full ερωτευμένος και πηδάς ότι κινείται από τον κύκλο της.Φίλες συγγενείς θα εκπλαγείς πόσο πουτάνες μπορεί να είναι.Αυτό μέχρι να το πάρει χαμπάρι και να την παρατήσεις χωρίς δικαιόλογια.Μετα να δείς για πότε οταν τις περάσει ο θυμός θα κολλήσει με την πάρτη σου και θα τις παίζεις μερικά για τις παλιές καλλές εποχές....¨Οπως την ονόμασε ένας φίλος αυτήν την μέθοδο Φ.Δ.Π (Φτιάξε δικο σου πουτανάκι)

Μακράν η καλύτερη αντιμετώπιση !!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εκείνο που δεν έχω καταλάβει είναι , γιατί κρατάνε τον απατημένο , αφού προφανώς δεν τον θέλουν (αφού πηγαίνουν με άλλον)?  :huh:
εσυ δηλαδη εχεις ενδιασμους να εχει 2 και 3 γκομενες? οχι βεβαια. τοτε γιατι να εχει και η γυναικα?
H διαφορα ειναι στο οτι η γυναικα τον εχει τον κερατα για ασφαλεια και ο ανδρας απλος θελει να  πηδαει απο εδω και απο εκει.
Γενικος κανονας οπου φυσικα υπαρχουν και εξερεσεις.

Επισκέπτης
Το διασκεδάζεις σιγανοπαπαδιά εσύ ε? Γύρευε σε πόσα διαφορετικά ταμπλό ταυτόχρονα έχεις παίξει και εσύ.

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν είμαι καραγκιόζης, πουστράκι και τσάμπα μάγκας, ούτε συμπεριφέρομαι με ηληθιότητα και μίσος στον εαυτό μου και στους αλλους. Σέβομαι τον εαυτό μου και τις επιλογές μου.
Διασκεδάζω όμως τρομερά με όσους αυτοαναιρούνται (άντρες - γυναίκες) και αποτυχημένοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν έκαναν λάθος για να μην φτύσουν την ζωή τους..
Και τελειώνοντας σημειώνω ότι πρεπει να βλέπουμε πρώτα τη καμπούρα μας.Αλλά τι λέω... αυτό θέλει αρχίδια
;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom