Νέα

Οι άντρες (επι)ζητούν σχέση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wolfakis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
τις προάλλες μιλούσα με ένα φίλο και μου έλεγε τα της γκόμενάς του και μου πετάει μια στιγμή ότι της συζήτησε για σχέση μετά από 2 βδομάδες ομιλίας και 2-3 ημερών από την πρώτη "επαφή". :headbang: :headbang:

κουφάθηκα από την μία, γιατί ξέρω ότι δεν είναι των σχέσεων και από την άλλη, την είχε γαμήσει ήδη.. :fuck1: :fuck1: :fuck1:

δεν είναι ερωτευμένος ούτε κολλημένος... :sunglasses:

μπορεί να του ξέφυγε και να μου το είπε διότι το ιστορικό του δεν είναι και του "αγαπούλη".. :rolleyes:

για ρίχ'τε απόψεις..ζητάτε ή επιζητάτε σχέση και το παίζετε γαμίκοι στους φίλους σας? :grin: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εσυ εισαι που εισαι ο μπουρδελιαρης που μας προτεινει καλα στουντιο στην Βριλησου???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσυ ρε κακομοιρε εχεις γινει η Θρασκια του μπου.τβ

Ολο σε κατι τετοια χωνεσαι .. η σε κανα σπαμ θρεντ να καβλαντισεις με τους ροχαλους - βελβους - ερινους

αντε να ριξεις κανα πουτσο ρε αδερφακη μου εχεις κανει 80000 ποστ σε 1 μηνα χωρις λογο και ουσια

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
μην μου γαμάς τον έρωτα ρε κακόπουστρο..αν δεν σ'αρέσει μην ποστάρεις και καθόλου..

αν εγώ είμαι η Θρασκιά, εσύ είσαι η Ρούλα Βροχοπούλου που κλαψομουνιάζει για τον γκόμενο που την έφτυσε.

broxopoulou.jpg

vroxo.jpg

καλώς τα παιδιά 3-0  :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μην μου γαμάς τον έρωτα ρε κακόπουστρο..αν δεν σ'αρέσει μην ποστάρεις και καθόλου..

αν εγώ είμαι η Θρασκιά, εσύ είσαι η Ρούλα Βροχοπούλου που κλαψομουνιάζει για τον γκόμενο που την έφτυσε.

broxopoulou.jpg

vroxo.jpg

καλώς τα παιδιά 3-0  :birdman:

Ποιο θεμα σου χαλασα ρε??? κανεις δεν εχει πατησει

Αντε να γαμησεις ρε τυπε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: εχεις σαπισει  :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
και να το παιζουν γαμικοι ενω ειναι αγαπουληδες περιμενεις να το πουν??
εδω στο αλλο θεμα ο μισος πληθυσμος του μπου ειχε γαμησει τουλαχιστον μια γκομενα απο καθε εθνικοτητα στις διακοπες του!!!

:2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εδω στο αλλο θεμα ο μισος πληθυσμος του μπου ειχε γαμησει τουλαχιστον μια γκομενα απο καθε εθνικοτητα στις διακοπες του!!!

Εσυ τα λες ολα δηλαδη ?

Ξεγυμνωνεις τον εαυτο σου παντου ?

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

χαχαχαχαχ...

εντάξει τώρα είναι μεγάλη μλκ ανάμεσα στους άντρες και δη στις παρέες να λέγονται ασάφειες/ψέματα...

άνετα έχω παραδεχθεί ότι είμαι και αγαπούλης και ρίχνω τον οβολόν μου όποτε μπορώ δίχως να με κρατάει κάτι...τώρα μάλλον παίζεται το θέμα της ιδιοσυγκρασίας του καθενός...

* εσύ ζεις?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εσυ τα λες ολα δηλαδη ?

Ξεγυμνωνεις τον εαυτο σου παντου ?
allo να τα λεω ολα και αλλο να το παιζω κατι που δεν ειμαι.
χαχαχαχαχ...

εντάξει τώρα είναι μεγάλη μλκ ανάμεσα στους άντρες και δη στις παρέες να λέγονται ασάφειες/ψέματα...

άνετα έχω παραδεχθεί ότι είμαι και αγαπούλης και ρίχνω τον οβολόν μου όποτε μπορώ δίχως να με κρατάει κάτι...τώρα μάλλον παίζεται το θέμα της ιδιοσυγκρασίας του καθενός...

* εσύ ζεις?
αν ημουν αντρας ισως να καταλαβαινα γιατι γινεται!!!
αλλα δεν..με την απορια θα μεινω γαμωτηηηη

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ρε μπολντ ποσο σπαστικο εισαι?
πωωω μιρλα συνεχως ρε :S

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
τις προάλλες μιλούσα με ένα φίλο και μου έλεγε τα της γκόμενάς του και μου πετάει μια στιγμή ότι της συζήτησε για σχέση μετά από 2 βδομάδες ομιλίας και 2-3 ημερών από την πρώτη "επαφή". :headbang: :headbang:

κουφάθηκα από την μία, γιατί ξέρω ότι δεν είναι των σχέσεων και από την άλλη, την είχε γαμήσει ήδη.. :fuck1: :fuck1: :fuck1:

δεν είναι ερωτευμένος ούτε κολλημένος... :sunglasses:

μπορεί να του ξέφυγε και να μου το είπε διότι το ιστορικό του δεν είναι και του "αγαπούλη".. :rolleyes:

για ρίχ'τε απόψεις..ζητάτε ή επιζητάτε σχέση και το παίζετε γαμίκοι στους φίλους σας? :grin: :think:

Όλοι , τελικά , επιζητούν σχέση ... Εξαρτάται καταρχήν από δύο πράγματα . Την ωριμότητα τους και τις κοπέλες που γνωρίζουν (την ποιότητα τους)...

Οπότε υπάρχει , τουλάχιστον ένα , άλλο θεματάκι – πόσο ενδιαφέρουσες είναι οι κοπέλες στις μέρες μας για σχέση ? Το αντίστοιχο ισχύει βέβαια και για τους άντρες ...

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Για να ανεβουν στα ματια των φιλων τους και να το παιξουν γαμιαδες θα πουν πολλα ψεμματα που πολλες φορες απεχουν απο τη πραγματικοτητα.
Εγω δεν επιζητω τιποτα μονο το δικαιωμα του να μπορω να ζησω πραττοντας οτι επιθυμω που ετσι οπως παει θα μας το αφαιρεσουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
allo να τα λεω ολα και αλλο να το παιζω κατι που δεν ειμαι.

Ολοι το παιζουμε κατι παραπανω απο αυτο που ειμαστε .

Απλα αλλοι λιγοτερο και αλλοι περισσοτερο

Η τελειως ελευθερη εκφραση ειναι κοινωνικα αδυνατη  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Όλοι , τελικά , επιζητούν σχέση ... Εξαρτάται καταρχήν από δύο πράγματα . Την ωριμότητα τους και τις κοπέλες που γνωρίζουν (την ποιότητα τους)...

Συμφωνω στο α σκελος.

Οσο για τις κοπελες που γνωριζεις , αν αυξησεις την συχνοτητα των γνωριμιων τοτε θα πεσεις και σε καποια ποιοτικη.

Πως ψαχνουμε για το καλο μπουρδελο? Ε καπως ετσι πρεπει να αφιερωσουμε χρονο και για αυτο αν θελουμε να ειμαστε μεσα.

Βεβαια αυτο προυποθετει καθαρη γνωση του σκοπου μας και ιχνος εγωισμου η' αποθυμενων.

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

Οπότε υπάρχει , τουλάχιστον ένα , άλλο θεματάκι – πόσο ενδιαφέρουσες είναι οι κοπέλες στις μέρες μας για σχέση ? Το αντίστοιχο ισχύει βέβαια και για τους άντρες ...

πολύ σωστός.. πάρα πολύ.. ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
άντε ρε Έκτωρα..εσένα περιμένω τόση ώρα..άντε πέτα στο τραπέζι την γνώμη σου..

τι γνωμη? εγω ειμαι αγαπουλης.

υ.γ. ο μπολντ αν δε του κοπει συντομα η συνδεση και συνεχισει με αυτους τους ρυθμους, θα εχει προβλημα. θα κουδουνισει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

υ.γ. ο μπολντ αν δε του κοπει συντομα η συνδεση και συνεχισει με αυτους τους ρυθμους, θα εχει προβλημα. θα κουδουνισει.

Παλι κολοτριβεσαι ε?  :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

μα δεν ασχολείται αφού

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom