troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.958
- Πόντοι
- 5.506
Με γαμησες :S βαλε πανια αντιπροσωπος να δειςΠοιανού?
Με γαμησες :S βαλε πανια αντιπροσωπος να δειςΠοιανού?
Ειναι μια μαλακια που ειπε μια χαζη στην Πανια αν θυμαμαι καλα.... ηθελε να βρισει καποιον και τον ειπε "αντιπροσωπο"...Ποιανού?
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=80135.0;attach=349029;image[/img[/URL]]
ο λιλακος ξερει απο string theory
[/quote] :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :boobies:
Τύπε είσαι κακός και αφερεγγυος
Με γαμησες :S βαλε πανια αντιπροσωπος να δεις
τι λες ρε που είναι το ιδιο? η ασπιρινη με την προσευχη, τι αποτέλεσμα εχει η μια και τι η άλλη?Και οι δύο βεβαιότητες είναι προβληματικές.
Και αντιπρόσωπος
Οκ τύπε, είσαι βέβαιος για την ανυπαρξία Θεού, ψυχής κτλ.τι λες ρε που είναι το ιδιο? η ασπιρινη με την προσευχη, τι αποτέλεσμα εχει η μια και τι η άλλη?
ως ποτε θα τρολλαρεις ρε?
τα οπλα κερδιζουν τους πολεμους ή οι προσευχες?
ή μονη αποτελεσματικοτητα της πιστης είναι ως πλασιμπο φαρμακο δια της αυθυποβολης πειθεις τον εαυτο σου ότι όλα πανε καλα, βελτιώνεται η ψυχολογια σου, βελτιώνονται οι ορμονες σου, βελτιωνεται η υγεια σου.
ιατρικα θαυματα επιδεικνυουν ολες οι θρησκείες οποτε καμμια θρησκεια δεν μπορει να στηριξει την αυθεντια της
Δηλώνω αιώνια κόντρα στους δήθεν επιστήμονες και στους φοιτητές που παίζουν τάβλι όλη μέρα στις καφετέριες.
Εκνευρίζομαι αφάνταστα να μου λέει ο άλλος "είμαι άθεος" διότι έτσι πιστεύει ότι κατατάσσεται στους έξυπνους.
Η αθεια είναι η μόδα πλέον, δεν λέτε κάτι διαφορετικό. Σας θέλω να διατηρήσετε την ίδια άποψη και όταν νιώσετε πως θα πεθάνετε. Γιατί τζάμπα μάγκες είμαστε όλοι μας.
Να ζητήσετε τώρα(!) να σας κάψουν μόλις πεθανετε επίσης. Τώρα να πάτε να το δηλώσετε αφού είστε τόσο σίγουροι! Τωρα! Σε δικηγόρο ή έστω στους δικούς σας! Γιατί δεν πάτε? Τι φοβάστε?
Μου το παίζετε άθεοι για να εντυπωσιάζετε τα γκομενάκια αλλά να ταφουμε με κηδεία?
Και όταν παντρευτείτε, να σας δω αν δεν πάτε στην εκκλησία όταν σας σέρνει η γυναίκα σας και τα σόγια. Αλλά εκεί θα καμετε τις όρνιθες!
Και να μην πατήσετε σε γάμους η βαφτίσια συγγενών και φίλων. Αφού είστε άθεοι τι πάτε και παρευρισκεστε σε ηλιθιότητες? Εσεις είστε επιστήμονες έξυπνοι, όχι γριουλες. Εσείς περάσατε πανεπιστήμιο. Βέβαια. Τα ξέρετε όλα τώρα.
Και αφού τα μάθατε ολα, είστε και σίγουροι ότι δεν υπάρχει θεός! 100% σίγουροι! Διότι εάν αμφιβάλλετε η είστε κατά 50%, δεν θα μπορείτε να εντυπωσιάζετε στις συζητήσεις και να ρίχνετε γκομενάκια με τα χιλιοειπωμενα επιχειρήματα σας.
Ουαί υμίν υποκριτές!!!
Επαναλαμβάνω και θα το επαναλαμβάνω μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία.
Εγώ δεν μπορώ να αποδείξω ότι υπάρχει Θεός. Εσύ μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν υπάρχει? Πως και είσαι 100% βέβαιος? Μήπως επειδή θες να μας το παίξεις έξυπνος και μορφωμένος?
Έλα εμπρός, μην ντρέπεσαι.
Μου αρκεί που έχεις διαπιστώσει ότι η αθεια είναι μόδα.Το προβλημα με σενα ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω αν εχεις προβλημα με τους επιστημονες, την επιστημη, τους αθεους, τους φοιτητες ή σε ολες αυτες τη κατηγοριες μαζι. Τα χεις τσουβαλιασει ολα και με ασχημο εως και αδικο τροπο.
Παρολαυτα θα πω και γω την γνωμη μου καθοτι σου εχω ξαναπαντησει σε αυτο το θεμα.
Με αυτους που δηλωνουν αθεους και εχουν κανει μοδα την αθεϊα εχεις απολυτο δικιο. Ειναι τοσο αθεοι που καθε Πασχα τρεχουν στην εκκλησια ταχα μου για την φαση και να παρουν το Αγιο φως που δεν σημαινει τιποτα γιαυτους. ΠΑΠΑΡΙΑ. Εγω προσωπικα δηλωνω αθεος οχι γιατι καποιος με "διδαξε" να ειμαι απλα ασχολουμαι με το κλαδο της υγειας. Περα απο αυτο Εκκλησια παω αναγκαστηκα σε καποια τελετη στην οποια παω για αυτον που με καλεσε απο σεβασμο σε αυτον. Δεν μαρεσει αλλα υπαρχουν και καποιες υποχρεωσεις. Επισης δεν φοβαμαι το θανατο, σεβομαι τα πιστευω των αλλων Και φυσικα εχει το δικαιωμα ο καθενας να πιστευει οπου θελει. Θεωρω οτι ειμαι Original αθεος και οχι Γιαλαντζι .
Ωστοσο κανεις ενα λαθος σχετικα με την επιστημη και αυτους που την εκπροσωπουν σε σχεση με τη θρησκεια. Η Επιστημη δεν παει κοντρα στη θρησκεια. Η επιστημη κανει ερευνες και αποδεικνυει καποια πραγματα. Αυτα που αποδεικνυει πανε κοντρα στην οποια θρησκεια. Και κανενας σοβαρος επιστημονας δεν θα βγει να πει μην πιστευετε στο Θεο, η επιστημη εχει για ολα λυση. Ασχετα αν δηλωσει Αθεος καποιος. Περα απο αυτο υπαρχουν καποιοι επιστημονες οι οποιοι παροτι ασχολουνται με το ολο θεμα παραμενουν πιστοι στο Θεο. Οποτε μην τα τσουβαλιαζουμε ολα.
Ρε αμπελαλε μην με απογοητεύεις άλλο..Τα είπαμε αυτά 10 σελίδες πριν!!!
Τι νομίζεις οτι μιλας με χαζούς;;;
Οκ μορφωμενε αθεε.είμαι 99% σιγουρος ότι θεος δεν υπαρχει.
πιθανο να ζητησω καψιμο, δεν μου καίγεται καρφι τι θα γινει αν πεθανω πιστευω ότι θα είμαι όπως πριν γεννηθώ=τιποτα νοητικα, δεν θα αισθάνομαι τιποτα, οποτε στις χημικες ουσιες του πτωματος μου στα αρχιδια μου τι θα κανουν.
εχω κανει θρησκευτικο γαμο, παω σε θρησκευτικούς γαμους, βαφτισεις με τις οποιες διαφωνω να γινανται σε ανηλικους χωρις να τους ρωτησουν. ΟΧΙ γιατι τα πιστευω , ουτε γιατι είμαι υποκριτης και θελω να ξεγελασω κανενα . στην γυναικα μου το ειχα πει πριν παντρευτω ότι είμαι αθεος και δεν πιστευω σε αυτά. αλλα δεν εχω πρόβλημα να συμμετεχω για να κανω το χατηρι της και του κοινωνικου περιγυρου και γιατι ως εθιμα με γλεντι κλπ δεν εχουν τιποτα το επιβλαβες.
πχ και στις αποκριες μασκαρεύομαι που είναι εθιμο αντιχριστιανικο των αρχαιων, δεν πιστευω στον διονυσο, απλα ακολουθω ένα εθιμο που με διασκεδαζει.
ουτε φανταζομαι θα λες υποκριτες ολους τους αθλητες των ολυμπιακων αγωνων που ψελνουν στον ολυμπιακο υμνο προσευχη στον δια, ενώ είναι μουσουλμάνοι, χριστιανοι, αθεοι, ινδουιστες κλπ ετσι? ή μηπως μεχρι εκει φτανει το τρολλαρισμα σου?
Όταν σου λεω τη γνώμη μου, μού λες οτι λέω μαλακίες.οκ αν τα 2 μεγαλύτερα πνεύματα για σενα ηταν ο σωκρατης και ο πλατων και για αυτό εχουν αλαθητο τι συζητάμε τοση ωρα.
σαν να συζητάμε με καθολικο για το αλαθητο του πάπα. με ναζι για τις πολιτικες αποψεις του χιτλερ. με κομμουνιστη για τις αποψεις του μαρξ και παει λεγοντας.
στις επιστημες αμφισβητούνται τα παντα δεν υπαρχει αλαθητο σε κανεναν. για να είναι κατι επιστημη πρεπει να μπορει να αμφισβητηθεί μου ειχε πει ενας φυσικος, δεν επικαλούμαι αυθεντια, εχει δικιο σε μεγαλο βαθμο, η επικληση σε αυθεντια είναι κατι που κανεις κατά κορον γιατι κατά τα αλλα είναι στηρικτα αυτά που λες. αστηρικτος ο θεος των χριστιανων αλλα... να ενας επιστήμονας αυθεντια της νασα(στην φυσικη βεβαια αυθεντια όχι στην θρησκεια) που ηταν πιστος χριστιανος. οι θρησκείες εχουν δογματα που δεν αμφισβητούνται πχ τριαδικος θεος που επίτηδες είναι μυστηρια για να σου προκαλουν θαυμασμο, εχουν αναγει την απατη σε... επιστημη οι θρησκείες.
δεν σου αρεσαν οι προσωπικες απαντησεις που πηρες για το αν είμαι υποκριτης που εκανα θρησκευτικο γαμο κλπ? όταν τρως γκολ ριχνεις την μπαλα στην κερκιδα χαχαχα
Στο φιλοσοφικό ερώτημα όμως εάν υπάρχει θεός ή ψυχή η μεταθανάτια ζωή, κανένας επιστήμονας δεν μπορεί να σου δώσει τεκμηριωμενη απάντηση.