Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Εσυ στην τρυπα σου ποντικεΒριζει συνεχεια ο κακος πουστης
Εσυ στην τρυπα σου ποντικεΒριζει συνεχεια ο κακος πουστης
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεκατι εχει ξεχασει στην σουφρα του και τον ενοχλει
γιαυτο εχει νευρα
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χρησιμε ηλιθιεξερεις εσυ απο βελασμα
το βαρος της απόδειξης βαρυνει αυτόν που ισχυρίζεται ότι υπαρχει κατι όχι αυτόν που ισχυρίζεται ότι δεν υπαρχει.Επαναλαμβάνω και θα το επαναλαμβάνω μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία.
Εγώ δεν μπορώ να αποδείξω ότι υπάρχει Θεός. Εσύ μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν υπάρχει? Πως και είσαι 100% βέβαιος? Μήπως επειδή θες να μας το παίξεις έξυπνος και μορφωμένος?
Έλα εμπρός, μην ντρέπεσαι.
Και σαν μεγαλος που εισαι θα επρεπε να ξερεις ότι η θεωρια της σχετικοτητος δεν ισχυει παρα για μερικα φαινόμενα και εχει απορριφθεί πλεον από την κβαντικη μηχανικη.
Τύπε δεν ξαναμπαινω σε άλλο νήμα πλην αυτό του Σουρβαιβορ και της τέχνης.Κακος πουστης
Ρε τύπε δεν το πιστεύω αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Τι να κάνω, δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.Άνθρωπέ μου αφού δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν υπάρχουν οι Θεοί που ανάφερα πιο πάνω, γιατί δεν πιστεύεις και σε αυτούς; Και είμαι πεισματάρης άνθρωπος. Ξαναρωτάω. Γιατί θέλεις να πιστεύεις ότι υπάρχει ένας Παράδεισος στον οποίο αποκλείεται να πας, εκτός κι αν είσαι παρθένος;
Μαν? Βιβλος σελιδα 5673 ;)Ρε τύπε δεν το πιστεύω αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Τι να κάνω, δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.
Ακριβώς τυπε μου επειδή δεν ξέρουμε ως ανθρωπότητα τι μας γίνεται, έχουμε δώσει κάτι ευφάνταστες ονομασίες όπως dark energy και dark matter.Το ΟΡΑΤΟ Σύμπαν των δισεκατομμυρίων γαλαξιών με τα δισεκατομμύρια αστέρια ο καθένας αντιπροσωπεύει το 5% του ΣΥΝΟΛΟΥ του Σύμπαντος
Ορατό Σύμπαν 5%
Dark matter 27%
Dark Energy 68%
Στην εικόνα η σύνδεση της dark matter μεταξύ των γαλαξιών σε προσομοίωση
αμα δεν εισαι απολυτα βέβαιος για κατι πιστευε το πιο πιθανο δηλαδή ότι η κανατα του ρασελ και ο θεος δεν υπαρχουν,Ρε τύπε δεν το πιστεύω αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Τι να κάνω, δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.
Σωστα για αυτό πηγαινε σε κανα καφενειο να παιξεις καμια πρεφαΑκριβώς τυπε μου επειδή δεν ξέρουμε ως ανθρωπότητα τι μας γίνεται, έχουμε δώσει κάτι ευφάνταστες ονομασίες όπως dark energy και dark matter.
Ανάθεμα μου αν καταλαβαίνει κανένας τι σημαίνουν τούτα.
Όχι ξέρει από Fermi όμως. Λες και το θέμα μας είναι ο Fermi.λιλακο ξερεις απο κουτσουρα