Νέα

Οι ANONYMOUS ισχυρίζονται ότι η ΝΑSA ανακάλυψε εξωγήινη ζωή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 136408
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
κατι εχει ξεχασει στην σουφρα του και τον ενοχλει

γιαυτο εχει νευρα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Επαναλαμβάνω και θα το επαναλαμβάνω μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία.

Εγώ δεν μπορώ να αποδείξω ότι υπάρχει Θεός. Εσύ μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν υπάρχει? Πως και είσαι 100% βέβαιος? Μήπως επειδή θες να μας το παίξεις έξυπνος και μορφωμένος?

Έλα εμπρός, μην ντρέπεσαι.
το βαρος της απόδειξης βαρυνει αυτόν που ισχυρίζεται ότι υπαρχει κατι όχι αυτόν που ισχυρίζεται ότι δεν υπαρχει.
είναι στοιχειωδης αρχη της λογικης. κανατα του ρασελ ο φιλόσοφος με το αντιστοιχο παράδειγμα. αυτή η κανατα μαζι με το ξυραφι του οκαμ (μοναχος χριστιανος αυτος) λενε με απλα λογια ότι όταν βλέπεις κατι υπαρχει, όταν δεν το βλέπεις και σου λεει καποιος άλλος ότι υπαρχει πρεπει και να στο δειξει αυτος. σε καμμια θρησκεια δεν μας εδειξαν τον θεο λοιπον οι ιερεις οποτε η υπαρξη του θεου επιστημονικα δεν στεκει. και με το ξυραφι του οκαμ όταν ο κοσμος δημιουργείται από καποιους φυσικους κανονες το να υποστηριξουμε ότι υπαρχει θεος ή θεοι που τον εφτιαξαν ή βαλανε τους κανονες είναι περιττο.

από ηθικης σκοπιας ειδικα για θρησκείες που εποικαλουνται 1 θεο, παναγαθο και παντοδυναμο, σαν τον χριστιανισμο ο επίκουρος ειπε το εξης απολυτα λογικο " Έχει ο Θεός τη βούληση να εμποδίσει το Κακό αλλά δεν μπορεί;Άρα δεν είναι Παντοδύναμος. Μπορεί αλλά δεν θέλει;Τότε δεν είναι Πανάγαθος. Έχει τόσο τη βούληση, όσο και τη δύναμη να το εμποδίσει;Τότε από πού προέρχεται το Κακό; Δεν έχει ούτε τη βούληση ούτε τη δύναμη;Τότε γιατί τον λέμε Θεό; "

σε ένα εχεις δικιο δεν ειμαστε 100% βέβαιοι για την ανυπαρξια θεου αλλα 99,9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999%,
ή αλλιως στο παράδειγμα του ρασελ μπορει οντως να υπαρχει μια κανατα αναμεσα σε 2 πλανητες που δεν την εχουμε ακομη δει επειδή είναι πολύ μικρη και είναι οντως εκει που ισχυριστηκε καποιος χωρις να μας δειξει στοιχεια ότι υπαρχει εκει

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.967
Πόντοι
5.506
Άπλα και χωρις να χρειαζομαι θεωριες πιστευω οτι υπαρχει ζωη εκτος γης...ολα τα αλλα ειναι φιλοσοφικα και εν μερη ρεαλιστικα

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
48
Like
7.221
Πόντοι
24.237
Και σαν μεγαλος που εισαι θα επρεπε να ξερεις ότι η θεωρια της σχετικοτητος δεν ισχυει παρα για μερικα φαινόμενα και εχει απορριφθεί πλεον από την κβαντικη μηχανικη. :erection: :erection: :erection: :erection: :boobies:

Προσπάθησα να σε αντιμετωπίσω ΣΑΝ να ήσουν σοβαρό πορνοάτομο  :2funny: στο σαιτ αυτό και όχι με χλευασμό και δούλεμα όπως βλέπω ότι κάνουν άλλοι αξιόλογοι πορνοσυναγωνιστές.

I guess you cannot teach an old dog new tricks.  :spam:

Τα χάχανα που ακούω δεν ξέρω αν είναι από αυτούς που γνωρίζουν και γελάνε με τα γραφόμενά σου ή με εμένα που κάθομαι και τα σχολιάζω στα σοβαρά.

Αντε πάμε λοιπόν πάλι: Η σχετικότητα έχει να κάνει με τη βαρύτητα και πως η μάζα στρεβλώνει τον χωρόχρονο.

Οι βαρύτητα λοιπόν είναι η τελευταία από τις 4 βασικές δυνάμεις που αντιστέκεται στην Μεγάλη Ενοποίηση των Δυνάμεων - μιά θεωρία μια εξίσωση. Οι άλλες 3 ηλεκτρομαγνητική πυρηνικη ασθενής και πυρηνική ισχυρά, οι 2 τελευταίες έχουν να κάνουν με το μικρόκοσμο και την κβαντική φυσική προς ενοποίηση λοιπόν και συγκερασμό με την βαρύτητα - αν είναι δυνατόν - η οποία περιγράφει τα μακροσκοπικά φαινόμενα.

Αρα για πιά απόρριψη μιλάς ?

Ας  κατεβάσουμε λοιπόν τη συζήτηση στο επίπεδο που διαπραγματεύεσαι συνήθως

- πως είναι η θάλασσα?
- πούτσες....
- ααααχχχ να πέσω με τον κώλο...!

- καλέεε αυτόν γιατί τον κρεμάσανε?
- γιατί ήταν πού..ης
- (ΒΡΑΧΝΗ φωνή) καλά του κάνανε, καλά του κάνανε..

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Σου πηρε λιγο περισσοτερο χρονο από τον αναγκαιο για να απαντησεις γιατι δεν εύρισκες κατι ε???????
Δεν πειραζει.Σαν μεγαλος επιστημων που εισαι θα ηξερες ότι απεδείχθη πειραματικα η βαρυτης σαν ασθενης δύναμις και κλειδωσε η κβαντικη θεωρια.Φαινεται ότι από εκει που αντιγραφεις δεν εχει ενημερωθεί το σαιτ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Θα ξερεις βεβαια το twins paradox.Οποτε θα ξερεις και γιατι η θεωρια της σχετικοτητος δεν ισχυει περαν φαινομενων στη κλιμακα της Γης.Και μην πετας την μπαλα στην εξεδρα. :tn04: :tn04: :tn04: :tn04: :boobies:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Άνθρωπέ μου αφού δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν υπάρχουν οι Θεοί που ανάφερα πιο πάνω, γιατί δεν πιστεύεις και σε αυτούς; Και είμαι πεισματάρης άνθρωπος. Ξαναρωτάω. Γιατί θέλεις να πιστεύεις ότι υπάρχει ένας Παράδεισος στον οποίο αποκλείεται να πας, εκτός κι αν είσαι παρθένος;
Ρε τύπε δεν το πιστεύω αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Τι να κάνω, δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Το ΟΡΑΤΟ Σύμπαν των δισεκατομμυρίων γαλαξιών με τα δισεκατομμύρια αστέρια ο καθένας αντιπροσωπεύει το 5% του ΣΥΝΟΛΟΥ του Σύμπαντος

Ορατό Σύμπαν 5%
Dark matter 27%
Dark Energy 68%

Στην εικόνα η σύνδεση της dark matter μεταξύ των γαλαξιών σε προσομοίωση

Ακριβώς τυπε μου επειδή δεν ξέρουμε ως ανθρωπότητα τι μας γίνεται, έχουμε δώσει κάτι ευφάνταστες ονομασίες όπως dark energy και dark matter.

Ανάθεμα μου αν καταλαβαίνει κανένας τι σημαίνουν τούτα.  :afro:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Και είναι κλασσικο των αγραμματων και κομπλεξικών να προσφευγουν σε σεξουαλικες( νομιζουν) προσβολες.Αλλα όπως ειπα και πριν
καλλιτερα πουστης παρα βιαστης. :tits: :tits: :tits: :tits: :boobies:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε τύπε δεν το πιστεύω αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Τι να κάνω, δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.
αμα δεν εισαι απολυτα βέβαιος για κατι πιστευε το πιο πιθανο δηλαδή ότι η κανατα του ρασελ και ο θεος δεν υπαρχουν,
το να πιστευεις στο απιθανο επειδή σε βολευει να ελπιζεις δεν είναι λογικο.

αυτή είναι η διαφορα μας εμεις βαζουμε την λογικη μπροστα στοιχιματιζουμε στο 99 όχι στο 1 %

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Ακριβώς τυπε μου επειδή δεν ξέρουμε ως ανθρωπότητα τι μας γίνεται, έχουμε δώσει κάτι ευφάνταστες ονομασίες όπως dark energy και dark matter.

Ανάθεμα μου αν καταλαβαίνει κανένας τι σημαίνουν τούτα.  :afro:
Σωστα για αυτό πηγαινε σε κανα καφενειο να παιξεις καμια πρεφα :grin: :grin: :grin: :grin: :boobies:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
λιλακο ξερεις απο κουτσουρα
Όχι ξέρει από Fermi όμως. Λες και το θέμα μας είναι ο Fermi.

Ο κάθε τυχάρπαστος πετάει και ένα όνομα πιασαρικο ως να το παίξει μορφωμένος.

Είπαμε. Μετά την τροφη, η επίδειξη μόρφωσης είναι το μεγαλύτερο μας ένστικτο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.967
Πόντοι
5.506
Κακος πουστης κομπλεξικος..η απαντηση σε διαφορετικη γνωμη ειναι παντα βρισια

Stories

Νέο!

Stories