Νέα

Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Υπαρχουν καποιοι ανδρες που
-ξεχωριζουν τις γυναικες σε καλες και κακες.
-επιλεγουν τις "καλες" για σχεση.
Το βαζω σε εισαγωγικα γιατι ολες οι γυναικες θα πρεπει να εχουν μια και μονη αντιμετωπιση
ΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΕΣ
Υπαρχουν ακομη ανδρες που πιστευουν σε λογια οπως "εισαι ξεχωριστος""σε αγαπω" "ηρθα στη ζωη σου για να μεινω" "θελω να εισαι ο πατερας των παιδιων μου" "εισαι το αλλο μου μισο"κτλ

Τα ενοικιαζομενα αμαξια δεν υπαρχει κανεις που να τα αγοραζει.
Τα κλεινουν για μια δυο τρεις μερες για βδομαδες κτλ
Ετσι και οι γυναικες παιδες.
Παρτε τες για μια βολτα.Σκιστε τες στις στροφες.Καντε οσα μπατιλικια και χειροφρενιες θελετε.
Καντε τα λαστιχα τους να αρπαξουν φωτια.
Και επειτα παρατηστε τες στη μεση του δρομου χωρις βενζινη και μπειτε στο αμεσως επομενο διαθεσιμο οχημα.
Ετσι οπως θα ειναι παρατημενες,με την αυτοεκτιμηση τους θρυψαλα και εκτος ασφαλους σχεσης,κατακερματισμενες ηθικα και ψυχολογικα θα ειναι ευκολη λεια για ολο και περισσοτερους απο εμας.
Πραγματι κρατηστε τη συμβουλη της μαλακισμενης της ψυχολογου.
Χτιστε περσονες ηθοποιους που θα πουλανε δηθεν αληθινη επικοινωνια στα θυματα και μολις χορτασουν μουνι...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Πειστε τες οτι βρηκαν το αλλο τους μισο τις καριολες...προσοχη ομως μην πιστευετε εσεις σε παραμυθια μαγκες...
Σε ειλικρινη βλεμματα...σε ζεστα λογια...σε θερμες αγκαλιες...σε τρομερα γαμησια...
Γαμηστε χορταστε τελειωσατε μαγκες...παμε παρακατω...
Αμαρτια να κραταμε γυναικα για χρονια...θελουν και αλλοι να γαμησουν...
Θελουμε και αλλες να γαμησουμε...
:headbang2:

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.234
Πόντοι
206
Υπάρχει σαιτ με πολλά video. Και όχι μόνο σκυλιά
Μήπως είναι πορνοσάιτ για βίτσια ρε σεις......? Ποιες ανεβάζουν....? Επαγγελματίες πορνοηθοποιοί ή και κοπέλες άσχετες.....?

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.243
Πόντοι
8.815
να μην τα πολυλογω,ειχα ανοιξει αυτη τη μαλακια του fb που γνωριζεις γκομενες. λεω αντε να περασει και η ωρα ευχαριστα. ετοιμαζω ενα προφιλ ρεαλιστικο χωρις πολλα πολλα,μια καλη φωτο και φυγαμε. ξεκινησα να στελνω μηνυματα στις λιγοτερο ωραιες και 40φευγα στην ηλικια. ε λοιπον μαγκες με οσες μιλαγα με περναγαν απο συνεντευξη οχι αστεια. η αλλη με ρωταγε μεχρι και τι μισθο βγαζω για να δει αν μπορω να κρατησω σπιτι. δεν πανε καλα ρε λεμε οι γυναικες,γι'αυτο οι αντρες προτιμουν να μεινουν μονοι τους και να παρουν που και που καμια πουτανα.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.325
Πόντοι
2.536
Ο τύπος που έγραψε το άρθρο είναι λέλος. Παίρνει ως δεδομένο ότι οι άντρες θέλουν σύντροφο, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να γαμούν την σύντροφο του εκλεκτού συντρόφου τους, γλιτώνοντας τις γκρίνιες και τις κυκλοθυμικές μαλακίες της. Την τελευταία δεκαετία δεν έχω δει παντρεμένη ή δεσμευμένη πάνω από χρόνο, που να μην λυσσάει να κερατώσει τον μαλάκα της. Απλώς οι γκόμενες ντρέπονται ακόμα για την σεξουαλικότητά τους (ενώ εμείς όχι). Όσο πιο καυλιάρες και πηδιόλες είναι τόσο περισσότερο ντρέπονται. Έτσι το παίζουν εκλεκτικές στη σχέση και κατά τα λοιπά όταν παραβαρεθούν αρπάζουν πούτσες από παντού

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.941
Πόντοι
3.506
Υψηλές οι απαιτήσεις των σημερινών γυναικών λέει, υπάρχει τεράστιο χάσμα στην επικοινωνία ανδρών και γυναικών, αλλά λέει ότι οι άντρες φταίνε επειδή δεν έχουν μάθει να επικοινωνούν με τις γυναίκες

μάλιστα... :rockon:

Πάντα εμείς φταίμε.

Και όταν μας κερατώνουν η μας εκμεταλλεύονται η όταν κάτι άσχημο τους συμβαίνει

Γαμιολες ναρκισιστριες

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ο τύπος που έγραψε το άρθρο είναι λέλος. Παίρνει ως δεδομένο ότι οι άντρες θέλουν σύντροφο, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να γαμούν την σύντροφο του εκλεκτού συντρόφου τους, γλιτώνοντας τις γκρίνιες και τις κυκλοθυμικές μαλακίες της. Την τελευταία δεκαετία δεν έχω δει παντρεμένη ή δεσμευμένη πάνω από χρόνο, που να μην λυσσάει να κερατώσει τον μαλάκα της. Απλώς οι γκόμενες ντρέπονται ακόμα για την σεξουαλικότητά τους (ενώ εμείς όχι). Όσο πιο καυλιάρες και πηδιόλες είναι τόσο περισσότερο ντρέπονται. Έτσι το παίζουν εκλεκτικές στη σχέση και κατά τα λοιπά όταν παραβαρεθούν αρπάζουν πούτσες από παντού
Οσο πιο βρωμοτσουλο ειναι η αλλη τοσο πιο δυσκολη το παιζει στο μαλακα της επιλογης της!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Ξαναπεστο. Λεω σε ενα βλακα απο τη δουλεια μου οι γυναικες ειναι ματαιοδοξες κτλ κτλ και μου απανταει: Γιατι οι ανδρες δεν ειναι ματαιοδοξοι; Τι να του απαντησω τωρα του μαλακα. Εν τω μεταξυ χωσε κουερβο ο τυπος στις μπαζοελληνιδες και οι χυλοπιτες απο αριστερα και δεξια του ερχονταν.

Επισης επειδη οι λεξεις και πως εκφραζεσαι εχουν δυναμη. Ο τιτλος του νηματος μπορει να διαβαστει και ως εξης .... Οι γυναικες χωρις συντροφο αυξανονται .... Αν οι ανδρες ζουν μονοι και οι γυναικες ζουν μονοι. Και το χειροτερο για αυτες ειναι οτι η μοναξια αν και γενους θηλυκου κανει καλυτερη παρεα με τα αγορακια. Το κοριτσακια με τη μοναξια δεν το εχουν .... καντε μια βολτα απο ψυχολογους και πετ σοπς (γατια συντροφιας και σκυλους γαμιαδες για τις κυριες παρακαλω). Οξω ρε μαλακισμενες ..... ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (αλλα με δικαιωμα ψηφου, ισοτητα στην εργασια κτλ μην γινουμε και Ταλιμπαν).

Εγώ θα το ξαναπω όσες φορές χρειαστεί,όποια θέλει γκόμενο,ΕΧΕΙ.Ανεξαρτήτως εμφάνισης,κιλών,ψυχολογικών και δε συμμαζεύεται.

Επίσης,αυτό με τα σκυλιά είναι και μόδα,δε σημαίνει ότι όποια τη βλέπεις με σκύλο δεν έχει γκόμενο.Πάρα πολλές βλέπω με σκύλο κι απο δίπλα ο πυρφόρος τους.Είναι ένας κόσμος πλασμένος για τη γυναίκα,κάνουν ότι θέλουν.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
να μην τα πολυλογω,ειχα ανοιξει αυτη τη μαλακια του fb που γνωριζεις γκομενες. λεω αντε να περασει και η ωρα ευχαριστα. ετοιμαζω ενα προφιλ ρεαλιστικο χωρις πολλα πολλα,μια καλη φωτο και φυγαμε. ξεκινησα να στελνω μηνυματα στις λιγοτερο ωραιες και 40φευγα στην ηλικια. ε λοιπον μαγκες με οσες μιλαγα με περναγαν απο συνεντευξη οχι αστεια. η αλλη με ρωταγε μεχρι και τι μισθο βγαζω για να δει αν μπορω να κρατησω σπιτι. δεν πανε καλα ρε λεμε οι γυναικες,γι'αυτο οι αντρες προτιμουν να μεινουν μονοι τους και να παρουν που και που καμια πουτανα.
λογο του ηλικιακου target group σου συναντησες τετοιες. οι περισσοτερες αναζητουν γαμπρο οποτε θα κοιταξουν το κατα ποσο βαλτος εισαι οικονομικα. αν για παραδειγμα εισαι 35 και εστελενες στις μικρες μεχρι 25 ηλικια, θα σε περναγαν για πεινασμενο, πρεπει το ηλικιακο target group σου να ειναι στο +-2 απο την ηλικια σου για να σε παρει στα σοβαρα για να μην φαινεσαι ουτε πεινασμενος ουτε να σου Ε9. αν τωρα ανοικεις στο 40+ ηλικιακο group η καλυτερη λυση ειναι να προσπαθησεις να μιλησεις με καποια 35+ αλλα κατω των 40. οι γυναικες σε αυτη την ηλικια συνηθως θελουν την αποκατασταση αλλα παραλληλα οσες εχουν καλη δουλεια κοιτανε και την καριερα τους οποτε δεν σου ζητανε πολλες οικονομικες πληροφοριες αλλα θεωρουν οτι επειδη εισαι μεγαλυτερος δεν εχεις πολλες επιλογες οποτε σε τυλιγουν ποιο ευκολα, πραγμα το οποιο ισχυει και για αυτες γιατι εχει ηδη αρχισει να κουδουναει το βιολογικο τους ρολοι για να κανουν παιδια οποτε ειναι λιγοτερο επιλεκτικες.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.243
Πόντοι
8.815
λογο του ηλικιακου target group σου συναντησες τετοιες. οι περισσοτερες αναζητουν γαμπρο οποτε θα κοιταξουν το κατα ποσο βαλτος εισαι οικονομικα. αν για παραδειγμα εισαι 35 και εστελενες στις μικρες μεχρι 25 ηλικια, θα σε περναγαν για πεινασμενο, πρεπει το ηλικιακο target group σου να ειναι στο +-2 απο την ηλικια σου για να σε παρει στα σοβαρα για να μην φαινεσαι ουτε πεινασμενος ουτε να σου Ε9. αν τωρα ανοικεις στο 40+ ηλικιακο group η καλυτερη λυση ειναι να προσπαθησεις να μιλησεις με καποια 35+ αλλα κατω των 40. οι γυναικες σε αυτη την ηλικια συνηθως θελουν την αποκατασταση αλλα παραλληλα οσες εχουν καλη δουλεια κοιτανε και την καριερα τους οποτε δεν σου ζητανε πολλες οικονομικες πληροφοριες αλλα θεωρουν οτι επειδη εισαι μεγαλυτερος δεν εχεις πολλες επιλογες οποτε σε τυλιγουν ποιο ευκολα, πραγμα το οποιο ισχυει και για αυτες γιατι εχει ηδη αρχισει να κουδουναει το βιολογικο τους ρολοι για να κανουν παιδια οποτε ειναι λιγοτερο επιλεκτικες.
τα επιασα ολα,απο 28 μεχρι 40 φευγα. πανω κατω τα ιδια σκατα ολες. δεν εχει βγει τυχαια ο ορος ελλεεινιδα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Εσένα σου έστειλε καμία μήνυμα ή μόνο εσύ έστελνες;

Ρητορικό το ερώτημα βέβαια...

vitsiozos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
405
Πόντοι
21
Στο χωριό μου, τετρακοσίων κατοίκων, μετρούσαν τις προάλλες οι γιαγιάδες στην αυλή τους ανύπαντρους άντρες (ηλικίας 50+) και τους βρήκαν καμιά σαρανταριά. Στην ερώτησή μου, πόσες είναι οι ανύπαντρες γυναίκες, απάντησαν : "δύο"!. Το επάγγελμα όλως αυτών των αντρών; Αγροτοεργάτες, δηλαδή άντρες, με χαμηλό επίπεδο μόρφωσης, που γυρνούν από τη δουλειά το βράδι με βρόμικα ρούχα και ιδρωμένοι. Και ποιους παντρεύτηκαν οι υπόλοιπες; Άντρες που ασκούσαν οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα, δηλαδή φορτηγατζήδες, υδραυλικούς, κομμωτές κλπ.
Συμπέρασμα: Μια κοινωνική ομάδα χάνεται, οι Έλληνες φτωχοί μικροαγρότες γιατί δε βρίσκουν να παντρευτούν. Μάλλον πρέπει να επισκεφτούν τον ψυχολόγο να τους πει τι να κάνουν για να βρουν γυναίκα και αυτοί...

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
τα επιασα ολα,απο 28 μεχρι 40 φευγα. πανω κατω τα ιδια σκατα ολες. δεν εχει βγει τυχαια ο ορος ελλεεινιδα
η ηλικιακη σου επιλογη θα πρεπει να πηγαινει σε συναρτηση με την ηλικια σου. για παραδειγμα εγω που ειμαι στο 30-35 γρουπ ειναι το χειροτερο ηλικιακο γρουπ για καθε ανδρα. ολες σε περνανε απο κοσκινο και το ηλικιακο μου γρουπ ειναι το 28-35. αν παω ποιο κατω θα με περασει για πορτοφολι για βολτες αν παω ποιο πανω απλα δεν εχω τυχη γιατι δεν ειμαι στο ηλικιακο τους πλανο. επισης αν ψαχνεις απλα για σεξ και οχι για σχεση θα πρεπει να το κρυψεις παρα πολυ καλα γιατι αυτες ολες δεν ψαχνουν να βγαλουν τα ματια τους αλλα σε ποιον να κατσικοθουν για να τις παντρευτει. οταν σε ρωτανε τα ποσα βγαζεις ειναι για δυο λογους. πρωτον για να δουν το κατα ποσο εισαι οικονομικα ανεξαρτητος και δευτερον ανεξαρτητα αν εισαι χαμηλομισθος ή υψηλομισθος αν η δουλεια σου σου προσφερει οικονομικη σταθερα και εξεληξη.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Στο χωριό μου, τετρακοσίων κατοίκων, μετρούσαν τις προάλλες οι γιαγιάδες στην αυλή τους ανύπαντρους άντρες (ηλικίας 50+) και τους βρήκαν καμιά σαρανταριά. Στην ερώτησή μου, πόσες είναι οι ανύπαντρες γυναίκες, απάντησαν : "δύο"!. Το επάγγελμα όλως αυτών των αντρών; Αγροτοεργάτες, δηλαδή άντρες, με χαμηλό επίπεδο μόρφωσης, που γυρνούν από τη δουλειά το βράδι με βρόμικα ρούχα και ιδρωμένοι. Και ποιους παντρεύτηκαν οι υπόλοιπες; Άντρες που ασκούσαν οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα, δηλαδή φορτηγατζήδες, υδραυλικούς, κομμωτές κλπ.
Συμπέρασμα: Μια κοινωνική ομάδα χάνεται, οι Έλληνες φτωχοί μικροαγρότες γιατί δε βρίσκουν να παντρευτούν. Μάλλον πρέπει να επισκεφτούν τον ψυχολόγο να τους πει τι να κάνουν για να βρουν γυναίκα και αυτοί...
Μάλλον απο εκεί θα βγήκε και το "αγρότης μόνος ψάχνει" :)

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Στην Ελλάδα γυναίκα που ψαχνεται στο ιντερνετ είναι συνήθως ψυχιατρικό ναυάγιο που για πολλούς λόγους την έχουν αποβάλει όλοι και δεν έχει φίλους. Στο εξωτερικό θεωρείται νορμαλ τρόπος γνωριμίας αλλά εδώ μαζεύονται όλες οι τρελές. Αν βάλεις στο μυαλό σου ότι συνομιλείς με μια μάλλον ανισόρροπη και πουλάς φύκια γίνεται δουλίτσα. Ως εκεί όμως, γνωρίζεις κάποια χωρίς προοπτική επειδή είναι τρελοκομείο.

Γνώμη μου είναι πως τα dating apps δεν αξίζουν στην Ελλάδα εκτός από το καλοκαίρι με τις ξένες. Στο ιντερνετ καλύτερα να χτυπάς στα ίσα και παληκαρίσα στο insta ή στο facebook παρά σε εφαρμογές. Πέφτεις σε κλινικές περιπτώσεις που σου μαυρίζουν τη ψυχολογία.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Εχει αλλα ο αλλος πρεπει να πληρει ολα τα κριτηρια που θελουν,και ακομα παραπανω
αρα σε ποιους απευθυνονται,στον μεσο αντρα ?
φυσικα και οχι!! :angel:
η καθε γυναικα εχει διαφορετικα κριτηρια. δεν ειναι μονο τα χρηματα ουτε η εμφανηση. πολυ σημαντικο ρολο πρωτον το τι ενδιαφερεσαι εσυ να βρεις και δευτερον που και πως ψαχνεις να το βρεις. οι γυναικες που ασχολιουνται με το cyber dating θελουν μονο να αποκατασταθουν αν ειναι ανω των 30 και αυτες που ειναι μικροτερες ψαχνουν να βρουν κανα καλοβολεμενο μεσημιλικα να του φανε χρηματα σε δωρα καρτες ενοικια κλπ κλπ ενω θα εχουν βρει και κανα τεκνο καβατζα να περνανε καλα. ο καλυτερος τροπος να βρεις αυτο που θελεις ειναι ο παραδοσιακος τροπος του βγες εξω απο το σπιτι σου και γνωρισε κοσμο.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.243
Πόντοι
8.815
Στην Ελλάδα γυναίκα που ψαχνεται στο ιντερνετ είναι συνήθως ψυχιατρικό ναυάγιο που για πολλούς λόγους την έχουν αποβάλει όλοι και δεν έχει φίλους. Στο εξωτερικό θεωρείται νορμαλ τρόπος γνωριμίας αλλά εδώ μαζεύονται όλες οι τρελές. Αν βάλεις στο μυαλό σου ότι συνομιλείς με μια μάλλον ανισόρροπη και πουλάς φύκια γίνεται δουλίτσα. Ως εκεί όμως, γνωρίζεις κάποια χωρίς προοπτική επειδή είναι τρελοκομείο.

Γνώμη μου είναι πως τα dating apps δεν αξίζουν στην Ελλάδα εκτός από το καλοκαίρι με τις ξένες. Στο ιντερνετ καλύτερα να χτυπάς στα ίσα και παληκαρίσα στο insta ή στο facebook παρά σε εφαρμογές. Πέφτεις σε κλινικές περιπτώσεις που σου μαυρίζουν τη ψυχολογία.
ετσι ακριβως ειναι. για την πλακα ανοιξα λογαριασμο,μπας και κατσει και τιποτα να το βρεξουμε,αλλα αρχιδια φιλε,πραγματικα χαμενος χρονος. το 50% εψαχνε να παντρευτει και το αλλο 50% χορηγο.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736

ουτε εκει. εξω στην καφετερια στο δρομο στο μπαρακι στο μετρο. το κυριοτερο πραγμα για το οποιο γκρινιαζουν ολες οι κοπελες ανεξαρτητου εμφανησης ειναι οτι πρεπει να κανουν αυτες το πρωτο βημα για να παει καποιος να τους μιλησει. χτες παω για καφε με ενα φιλαρακι (ειμαι σε υποχρεωτικη αδεια απο τη δουλεια μου) καθομαστε μιλαμε για καποια πραγματα και σκαει παρεα με 2 κοπελες στην ηλικια μας κοντα (30+) και οπως ειναι διπλα μας τους κανω πασα να μιλησουν μαζι μας για εργασιακα θεματα μισθους και συμπεριφορες χωρις να εχουμε καν συστηθει :buck2::buck2::buck2::buck2:. το αποτελεσμα να κανονισουμε να βρεθουμε και σημερα το απογευμα τετραδα για καφε στο ιδιο μερος :rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom