troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Υπαρχουν καποιοι ανδρες που
-ξεχωριζουν τις γυναικες σε καλες και κακες.
-επιλεγουν τις "καλες" για σχεση.
Το βαζω σε εισαγωγικα γιατι ολες οι γυναικες θα πρεπει να εχουν μια και μονη αντιμετωπιση
ΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΕΣ
Υπαρχουν ακομη ανδρες που πιστευουν σε λογια οπως "εισαι ξεχωριστος""σε αγαπω" "ηρθα στη ζωη σου για να μεινω" "θελω να εισαι ο πατερας των παιδιων μου" "εισαι το αλλο μου μισο"κτλ
Τα ενοικιαζομενα αμαξια δεν υπαρχει κανεις που να τα αγοραζει.
Τα κλεινουν για μια δυο τρεις μερες για βδομαδες κτλ
Ετσι και οι γυναικες παιδες.
Παρτε τες για μια βολτα.Σκιστε τες στις στροφες.Καντε οσα μπατιλικια και χειροφρενιες θελετε.
Καντε τα λαστιχα τους να αρπαξουν φωτια.
Και επειτα παρατηστε τες στη μεση του δρομου χωρις βενζινη και μπειτε στο αμεσως επομενο διαθεσιμο οχημα.
Ετσι οπως θα ειναι παρατημενες,με την αυτοεκτιμηση τους θρυψαλα και εκτος ασφαλους σχεσης,κατακερματισμενες ηθικα και ψυχολογικα θα ειναι ευκολη λεια για ολο και περισσοτερους απο εμας.
Πραγματι κρατηστε τη συμβουλη της μαλακισμενης της ψυχολογου.
Χτιστε περσονες ηθοποιους που θα πουλανε δηθεν αληθινη επικοινωνια στα θυματα και μολις χορτασουν μουνι...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Πειστε τες οτι βρηκαν το αλλο τους μισο τις καριολες...προσοχη ομως μην πιστευετε εσεις σε παραμυθια μαγκες...
Σε ειλικρινη βλεμματα...σε ζεστα λογια...σε θερμες αγκαλιες...σε τρομερα γαμησια...
Γαμηστε χορταστε τελειωσατε μαγκες...παμε παρακατω...
Αμαρτια να κραταμε γυναικα για χρονια...θελουν και αλλοι να γαμησουν...
Θελουμε και αλλες να γαμησουμε...
-ξεχωριζουν τις γυναικες σε καλες και κακες.
-επιλεγουν τις "καλες" για σχεση.
Το βαζω σε εισαγωγικα γιατι ολες οι γυναικες θα πρεπει να εχουν μια και μονη αντιμετωπιση
ΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΕΣ
Υπαρχουν ακομη ανδρες που πιστευουν σε λογια οπως "εισαι ξεχωριστος""σε αγαπω" "ηρθα στη ζωη σου για να μεινω" "θελω να εισαι ο πατερας των παιδιων μου" "εισαι το αλλο μου μισο"κτλ
Τα ενοικιαζομενα αμαξια δεν υπαρχει κανεις που να τα αγοραζει.
Τα κλεινουν για μια δυο τρεις μερες για βδομαδες κτλ
Ετσι και οι γυναικες παιδες.
Παρτε τες για μια βολτα.Σκιστε τες στις στροφες.Καντε οσα μπατιλικια και χειροφρενιες θελετε.
Καντε τα λαστιχα τους να αρπαξουν φωτια.
Και επειτα παρατηστε τες στη μεση του δρομου χωρις βενζινη και μπειτε στο αμεσως επομενο διαθεσιμο οχημα.
Ετσι οπως θα ειναι παρατημενες,με την αυτοεκτιμηση τους θρυψαλα και εκτος ασφαλους σχεσης,κατακερματισμενες ηθικα και ψυχολογικα θα ειναι ευκολη λεια για ολο και περισσοτερους απο εμας.
Πραγματι κρατηστε τη συμβουλη της μαλακισμενης της ψυχολογου.
Χτιστε περσονες ηθοποιους που θα πουλανε δηθεν αληθινη επικοινωνια στα θυματα και μολις χορτασουν μουνι...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Πειστε τες οτι βρηκαν το αλλο τους μισο τις καριολες...προσοχη ομως μην πιστευετε εσεις σε παραμυθια μαγκες...
Σε ειλικρινη βλεμματα...σε ζεστα λογια...σε θερμες αγκαλιες...σε τρομερα γαμησια...
Γαμηστε χορταστε τελειωσατε μαγκες...παμε παρακατω...
Αμαρτια να κραταμε γυναικα για χρονια...θελουν και αλλοι να γαμησουν...
Θελουμε και αλλες να γαμησουμε...