Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move]Κοιταξε τα π.μ σου!!!!! [/move][move] [/move]
[move]Κοιταξε τα π.μ σου!!!!! [/move][move] [/move]
[move]τα κοιταξα κολλητε [/move][move]Κοιταξε τα π.μ σου!!!!! [/move]
[move]Επρεπε να το ειχα κανει ηδη....συγχωρεσε με για την καθυστερηση!!!!!!!!!![/move][move]τα κοιταξα κολλητε [/move]
[move]μεταξυ μας? [/move][move]Επρεπε να το ειχα κανει ηδη....συγχωρεσε με για την καθυστερηση!!!!!!!!!![/move]
Πανε στα τραβελια εσυ μαλακα καμενε του ιντερνετ.....χιλιουσ κλωνους σαπιζεισ στο pc ολη μερα παπαρα.....αντε σπασε ρε μαλακα κομπλεξικε φυγε απο δω ηλιθιε
[move]Τι εχει ο Σταμ....και τα εχει παρει στην γκρανα???...αφου ηθελε να βγει μαλακας...γιατι του το σβησανε? [/move][move]μεταξυ μας? [/move]
[move]μεταξυ μας? [/move]
Διοτη ολα τα θρεντ εχουν σοβαρη συζητηση και αυτο οχι.....[move]Τι εχει ο Σταμ....και τα εχει παρει στην γκρανα???...αφου ηθελε να βγει μαλακας...γιατι του το σβησανε? [/move]
[move]Σταμ μην θυμωνεις!....Κερνας εμενα μπουρδελακι και σε βγαζω εγω πρωτο μαλακα!!!...μην χολοσκας φιλε! [/move]Πανε στα τραβελια εσυ μαλακα καμενε του ιντερνετ.....χιλιουσ κλωνους σαπιζεισ στο pc ολη μερα παπαρα.....
Πιστυεις μεγαλε παιχτη οτι εχω ελπιδες? Δεν βλεπεις πλεζουρα,περσονα,παπια,αβραμη? Κλασαν μεντες και γλειφουν τους μοντ να το σβησουν[move]Σταμ μην θυμωνεις!....Κερνας εμενα μπουρδελακι και σε βγαζω εγω πρωτο μαλακα!!!...μην χολοσκας φιλε! [/move]
Πιστυεις μεγαλε παιχτη οτι εχω ελπιδες? Δεν βλεπεις πλεζουρα,περσονα,παπια,αβραμη? Κλασαν μεντες και γλειφουν τους μοντ να το σβησουν
Καλα και εσυ μη χερεσαι ,σε μεγαλυτερο γκρουπ εισαι μια τσοντα της προκοπης δεν βάζεις....
[move]φιλε εισαι ασυναγωνιστος....γιατι θα σε στηριζα εγω και ο Νωντας!!!!!!!! [/move]Πιστυεις μεγαλε παιχτη οτι εχω ελπιδες? Δεν βλεπεις πλεζουρα,περσονα,παπια,αβραμη? Κλασαν μεντες και γλειφουν τους μοντ να το σβησουν
καμια δεν σ αρεσε;Καλα και εσυ μη χερεσαι ,σε μεγαλυτερο γκρουπ εισαι μια τσοντα της προκοπης δεν βάζεις....
απο ποτε λες να αρχισεις;ρε νωντακουλινάκο, τελικά έχεις ποιητική φλέβα..έχεις πνεύμα..θα αρχίσω να σε γαμάω με περισσότερο πάθος και λιγότερη κάβλα...
* ψήφισα να συνεχίσεις...καλά το πας... ;)
Σου ζηταω τοσο καιρο μια καλη τσοντα με μαυρη γαζελα και συ με γραφεις...καμια δεν σ αρεσε;
[move]Ρε γιατι εσβησες το θρεντ του παιδιου....και του την εσπασες που δεν θα βγει ο πρωτος μαλακας!!! [/move]
εβαλα με μαυρες ρε .....δεν παρακολουθεις μου φαινεται.......Σου ζηταω τοσο καιρο μια καλη τσοντα με μαυρη γαζελα και συ με γραφεις...