noir
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
ΠΑΠΑΡΙΑ...Σαν τους χθεσινούς AC/DC ΔΕΝ έχει ξαναπεράσει συγκρότημα από Ελλάδα...Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ συναυλία, μόνος του ο Angus κάνει για όλα τα παραπάνω συγκροτήματα. Πάνω από 50.000 κόσμος σε μια συναυλία που ΔΕ διαφημίστηκε, αλλά μας αποζημίωσε με το παραπάνω και βούλωσε στόματα...Να υπογραμμίσω το απίστευτο παίξιμο του Phil Rudd στα drums που κράτησε το ρυθμό ψηλά μέχρι το τέλος.
φίλε μου επειδή ήμου παρών σε όλες τις παραπάνω συναυλίες όπως και χτες θα συμφωνήσω ότι πραγματικά ότι το χτεσινό ήταν το μεγαλύτερο ροκ ν ρολ ξεφάντωμα μαζί με τη συναυλία του Σπρινγκστιν το 88. Μετά έρχεται η συναυλία των stones και των u2 Το κέφι και η συμμετοχή του κόσμπυ σε αυτές τις δύο συναυλίες (boss & acdc) ήταν ανεπανάληπτο. Αν και το 88 το στάδιο ήταν φουλ γεμάτο και ήταν απιστευτο το θέαμα να βλέπεις όλο τον κόσμο αρένα και εξεδρες να είναι στο πόδι και να χοροπηδούν. Οι φλόιντ ήταν άλλη κατάσταση. Πιο "μουσική" και όχι ξεφάντωμα. Γενικά χτες το καταφχαριστήθηκα και δεν είμαι πιτσιρικάς κοντεύω 40 και έχω φάει τις συναυλίες με το κουτάλι. Η μόνη μου ένσταση ρε παιδιά είναι για τον κωλοήχο. Εντάξει στο οακα δεν βγαίνει ποτέ ήχος της προκοπής αλλά χτες παραήταν χάλια. Αλλά απο την άλλη δε χρειάζεται και περφεξιονισμο΄ς για να γουστάρεις με τους αυστραλούς