Νέα

Οι AC/DC Ελλάδα!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Facial_Freak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noir

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
140
Πόντοι
1
ΠΑΠΑΡΙΑ...Σαν τους χθεσινούς AC/DC ΔΕΝ έχει ξαναπεράσει συγκρότημα από Ελλάδα...Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ συναυλία, μόνος του ο Angus κάνει για όλα τα παραπάνω συγκροτήματα. Πάνω από 50.000 κόσμος σε μια συναυλία που ΔΕ διαφημίστηκε, αλλά μας αποζημίωσε με το παραπάνω και βούλωσε στόματα...Να υπογραμμίσω το απίστευτο παίξιμο του Phil Rudd στα drums που κράτησε το ρυθμό ψηλά μέχρι το τέλος.

φίλε μου επειδή ήμου παρών σε όλες τις παραπάνω συναυλίες όπως και χτες θα συμφωνήσω ότι πραγματικά ότι το χτεσινό ήταν το μεγαλύτερο ροκ ν ρολ ξεφάντωμα μαζί με τη συναυλία του Σπρινγκστιν το 88. Μετά έρχεται η συναυλία των stones και των u2 Το κέφι και η συμμετοχή του κόσμπυ σε αυτές τις δύο συναυλίες (boss & acdc) ήταν ανεπανάληπτο. Αν και το 88 το στάδιο ήταν φουλ γεμάτο και ήταν απιστευτο το θέαμα να βλέπεις όλο τον κόσμο αρένα και εξεδρες να είναι στο πόδι και να χοροπηδούν. Οι φλόιντ ήταν άλλη κατάσταση. Πιο "μουσική" και όχι ξεφάντωμα. Γενικά χτες το καταφχαριστήθηκα και δεν είμαι πιτσιρικάς κοντεύω 40 και έχω φάει τις συναυλίες με το κουτάλι. Η μόνη μου ένσταση ρε παιδιά είναι για τον κωλοήχο. Εντάξει στο οακα δεν βγαίνει ποτέ ήχος της προκοπής αλλά χτες παραήταν χάλια. Αλλά απο την άλλη δε χρειάζεται και περφεξιονισμο΄ς για να γουστάρεις με τους αυστραλούς

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
το show ηταν πολυ καλο και το συγκροτημα γαμησε
ο angus young ειναι απιστευτος τυπος,ο ορισμος του rockn roll,αεικινητος μεχρι το τελος παρα τα χρονακια του
ο ηχος αρκετα καλος κατα τη γνωμη μου αν και δεν ελειψαν καποια προβληματακια(καποια σολο του αngus δεν ακουγονταν καθολου)
ομορφες παρουσιες,ατομα ολων των ηλικιων,απο διαφορα μερη του κοσμου(ειδα μια οικογενεια απ'τη βραζιλια που ταξιδεψε μεχρι την ελλαδα για να δει τη συναυλια)
πλεον,με τους αcdc ολοκληρωθηκε ο κυκλος των τεραστιων συγκροτηματων που δεν ειχαν παιξει στη χωρα μας(εφοσον ειδαμε kiss kαι αυθεντικους black sabbath)
Παντα τετοια!!! :rockon: :rockon: :rockon:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055

επιτέλους και κάποιος ακόμα που θυμάται την εξωπραγματική εμπειρία του Springsteen. Απλα ειναι ακατανόητο τι έγινε εκείνο το βράδυ. Ειδικα αν θυμηθει κανεις οτι πριν τον Springsteen ειχαμε δει σε ντουέτο Gabriel Με Sting.

Οσον αφορα το χτεσινο βγαινει ο κάθε πικραμένος και μιζεριάζει για μια συναυλία για την οποια δηλωσε ενθουσιασμενος ο Πετριδης. Περαστικα. Για καλη περιγραφή των όσων συνέβησαν,

Επισκέπτης
Από 60 μέχρι 90 ευρώ!Και φθηνά ήταν σε σχέση με την ποιότητα της συναυλίας...

Εγω ακουσα για 80 ευρω το πιο φτηνο. Αλλα και 60 ακριβο ειναι, οταν με 45 ευρω θα δω στο RockWave σε μια μερα Gogol Bordello, Placebo, Moby και αλλους.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγω ακουσα για 80 ευρω το πιο φτηνο. Αλλα και 60 ακριβο ειναι, οταν με 45 ευρω θα δω στο RockWave σε μια μερα Gogol Bordello, Placebo, Moby και αλλους.
60 ήταν το πιο φθηνό!Χαλαρώστε ρε για τους ACDC μιλάμε!Πέρυσι στην Μαντόνα υπήρχαν εισιτήρια των 250 ευρώ!!!
Είναι θέμα προτιμήσεων φίλε!Π.χ. για αυτούς που αναφέρεις εγώ δεν θα έδινα ούτε 45!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Εγω άκουσα οτι ειχε 450 το φτηνοτερο και ότι αν ήσουν στην θύρα 5 σε γαμούσε στο τέλος ο Angus.  Αλλα οσο και να χε, με 45 στο Rockwave εκτος από Gogol Bordello, Placebo, Moby θα δουμε και τον τιτανομεγιστοτεράστιο Ισραηλινο Aviv Geffen. 4 ώρες με το αμαξι και 1 ωρα ποδαροδρομος δεν ειναι τιποτα για αυτον τον ογκολιθο του rock.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
Οσον αφορα το χτεσινο βγαινει ο κάθε πικραμένος και μιζεριάζει για μια συναυλία για την οποια δηλωσε ενθουσιασμενος ο Πετριδης.

ΠΟΥ τον θυμήθηκες αυτόν τον ΜΑΛΑΚΑ?? Αυτός ακόμα και με τη Μαρινέλα θα ενθουσιαζόταν.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
Εγω άκουσα οτι ειχε 450 το φτηνοτερο και ότι αν ήσουν στην θύρα 5 σε γαμούσε στο τέλος ο Angus.  Αλλα οσο και να χε, με 45 στο Rockwave εκτος από Gogol Bordello, Placebo, Moby θα δουμε και τον τιτανομεγιστοτεράστιο Ισραηλινο Aviv Geffen. 4 ώρες με το αμαξι και 1 ωρα ποδαροδρομος δεν ειναι τιποτα για αυτον τον ογκολιθο του rock.

Εσύ με 45 ευρώ πήγαινε να ακούσεις τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ για τα οποία θα πληρώσεις. Θα ακολουθήσει και συναυλία με το Μιχάλη Βιολάρη.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Να καταλαβαιναμε και την ειρωνεια καλα που θα ταν.....

Προσωπικα επισης αποφευγω να θεωρω εαυτον καλυτερο απο ανθρωπους που υποστηριξαν το Rock σε εποχες που αφενος αυτο ηταν  μεχρι και ποινικα κολασιμο, αφετερου δεν υπήρχα καν.

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
δίπλα μου , στο χόρτο, υπήρχε άνθρωπος στα 64 και μπροστά μου 17χρονα.
Ποιοι άλλοι μπορούν να συγκεντρώσουν τόσο ετερόκλητο πλήθος και όλοι να περνούν καλά;

Όσο για την συναυλία της διεθνούς αμνηστίας το ’88 το μόνο που έχω να πω είναι ότι μας άνοιξε τα μάτια.

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Ευχαριστώ το Θεό που ζούσα στο Ελλαδιστάν όταν ήρθε να παίξει αυτή η μεγάλη ροκ μπάντα...ΤΙΠΟΤΕ άλλο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ ένα γαμω-πράγμα δεν καταλαβαίνω.
αφού μαζευόμαστε που μαζευόμαστε σαν μαλάκες στις συναυλίες,
τρώμε τις κωλο-σκόνες σε κάτι rockwave,
τρώμε τον ήλιο,
του δίνουμε αρκετά φράγκα.
γιατί δεν πααίρνουν τον κώλο τους όλοι αυτοί οι μεγάλοι να ξαναέρθουν στην ελλάδα πάλι.

δηλαδή θα πρέπει να περιμένουμε καμιά 10αριά χρόνια να ξαναδούμε ac/dc για παράδειγμα. αν ζουν τότε.

ένα σας λέω. Rock Am Ring συναυλία MetallicA και ο κόσμος από κάτω ήταν σαν να έβλεπε τον τιτανικό σε 6 επανάληψη.
πρόπερσι όταν ήρθαν έγινε της πουτάνας το κάγκελο.
και δε μιλάμε για χώρους συναυλιών. αν ήθελε να κάνει κάποιος μεγάλη συναυλία με 100-200 χιλιάδες άτομα, ή ακόμα παραπάνω θα την έκανε με τόσα βουνά και λαγκάδια που έχουμε.
αλλά η οργάνωση του έλληνα φτάνει μόνο να οργανώνει ομιλίες του κωστάκη και του γιωργάκη.
εκτός από trip για γκόμενες στο εξωτερικό τώρα θα αρχίσουμε να κάνουμε και trip για συναυλίες...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
:headbang2: :headbang2:

Συνημμένα

• ac dc.JPG
    ac dc.JPG
    287,5 KB · Εμφανίσεις: 18

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
το show ηταν πολυ καλο και το συγκροτημα γαμησε
ο angus young ειναι απιστευτος τυπος,ο ορισμος του rockn roll,αεικινητος μεχρι το τελος παρα τα χρονακια του
ο ηχος αρκετα καλος κατα τη γνωμη μου αν και δεν ελειψαν καποια προβληματακια(καποια σολο του αngus δεν ακουγονταν καθολου)
ομορφες παρουσιες,ατομα ολων των ηλικιων,απο διαφορα μερη του κοσμου(ειδα μια οικογενεια απ'τη βραζιλια που ταξιδεψε μεχρι την ελλαδα για να δει τη συναυλια)
πλεον,με τους αcdc ολοκληρωθηκε ο κυκλος των τεραστιων συγκροτηματων που δεν ειχαν παιξει στη χωρα μας(εφοσον ειδαμε kiss kαι αυθεντικους black sabbath)
Παντα τετοια!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Και Alice Cooper θα προσθεσω εγω  :rockon:

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
Μετα τους παπαροκαδες ηρθαν και οι βλαχοροκαδες οι ΑCDC πεταμενα λεφτα ηταν ολο εφε και απο ουσια 0 .

Ποιά είναι δηλαδή η ουσία κατά τη δικιά σου άποψη ?  :huh:
Εαν η ουσία δεν είναι το γεγονός ότι οι AC DC βρίσκονται στην απόλυτη κορυφή τα τελεταία 30 χρόνια με πωλήσεις εκατομύρια δίσκους, το συνολικό πληθυσμο μιάς μικρής χωρας σε ανθρώπους που έχουν βρεθεί στα Live τους και παρόλο ότι έχουν πατημένα τα 50 κρατάνε 60.000 ανθρώπους ορθιους για 2 ώρες και ο τυπος με τα κοντα παντελόνια παιζει σόλο στη κιθάρα συνεχόμενα 10 λεπτά,
τότε φίλε μου θα πρέπει να ψάξεις γύρω σου για τους βλάχους..... :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom