pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Pathos σου αρεσουν οι AC/DC απο οτι καταλαβα
Θα γινει "Η Καθοδος των Βορειων" στην συναυλια των AC/DC!!!!It's a long way to the top,if you wanna to rock'n'roll...........
καποιοι τυχεροι προλαβατε και πηρατε εισητηρια :'( :'(
τελειωσαν ?
Απ΄'ο,τι ξέρω υπάρχουν ακόμη εισιτήρια για AC/DC....
OΧΙ ωσαν τον βερτη!
Έλα στα γεράματα να τρέχουμε στους ωρηλάδεςΓια ηχορύπανση κατηγορήθηκαν οι AC/DC
Στις 28 Μαΐου οι AC/DC εμφανίζονται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και αν κρίνουμε από τα παράπονα των Γερμανών, όσοι βρεθούν στο Μαρούσι ας ετοιμαστούν για δοκιμασία των αυτιών τους.
Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή (15/05) το θρυλικό συγκρότημα εμφανίστηκε στο Ολίμπια Στάντιον του Μονάχου και η αστυνομία της πόλης δέχτηκε καταγγελίες για ηχορύπανση ακόμα και 12 μίλια μακριά από το στάδιο.
Ωστόσο, η υπόθεση έφτασε μέχρι εκεί και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες
Εσύ καβλιάρη μου έχεις για αρένα;Πάντως τα αυτιά μου τα έχω καθαρίσει για να δεχτούν επίθεση από ροκιές των ACDC...
Αν κάποιιος θέλει εισιτήριο ας στείλει ένα ΠΜ... έχω δύο των 100€ που περισσεύουν από μία συνάδελφο (τελευταία στιγμή βρήκε να μην πάει)
Εγώ έχω στη 9 που είναι στο κάτω διάζωμα και έχει 90Εγώ σαν φτωχαδάκι θα είναι στις απάνω εξέδρες με τα 60 ευρώ. Η αρένα είχε 100; Γιατί νόμιζα 90.
Ναι ρε πούστη, και γω την πάτησα γιατί θα έρθει και η γυναίκα μου μαζί. 1,50 και 48 κιλά, μόνο για αρένα δεν είναιΗ αρένα δεν ήταν για την παρέα μου... γμτ... αλλά θα βρω την άκρη με τους σεκιουριτάδες να πάω να χτυπηθώ σαν ζώον... Είναι για μια κερκίδα τα εισιτήρια... 11Α νομίζω...
Ναι ρε πούστη, και γω την πάτησα γιατί θα έρθει και η γυναίκα μου μαζί. 1,50 και 48 κιλά, μόνο για αρένα δεν είναι