Νέα

Οι 7 φόβοι της πρώτης φοράς & πώς να τους νικήσετε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε σεις από την δεύτερη σελίδα τέρμα σπαμ. :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ρε τυποι εγω τετοιες μαλακισμενες τις κοβω απο χιλιομετρο.εγω δεν εχω παει με γκομενα που να μου πρηξει τα αρχιδια μονο μια αλλα αυτη ειχε τρελα ψυχολογικα.υπαρχουν ολα τα γουστα εκει εξω.ειδικα για λεφτα ποτε μα ποτε ποτε δεν εχω φαει χ και ποτε δεν ειχα πολλα λεφτα.μονο για συμπεριφορες τρωω κρα και εκει εχουν δικιο.

45 εγώ σε ένα ποστ.
Πες μας κάτι και για τον εαυτό σου

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Ρεεεεε συυυυυυ.. Είναι υπέροχη ταινία το νόουτμπουκ! :smitten:
Tέλεια τέλεια τέλεια! :cheesy:
Αλλά ντάξει πιο πιστευτή ταινία είναι η μέρα ανεξαρτησίας χαχα
Ακριβως! Την ειδα την ταινια! Ο καημενος ο γερακος!  :P Καλη ηταν! Δν λεω! Αλλα αν περιμενει καποια να ζησει ετσι κ φουσκωνει τα μυαλα της ετσι!!! Παει το χασαμε το τραινο!

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Υπαρχει κατι αντιστοιχο και για τους αντρες?
Υπαρχει στο men's health! Πως να την εντυπωσιατε! Πως να κατουρησετε! Πως να σταθειτε! Ποσα cm πρεπει να ναι ο πουτσος σας!!!  :piss: :piss:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ακριβως! Την ειδα την ταινια! Ο καημενος ο γερακος!  :P Καλη ηταν! Δν λεω! Αλλα αν περιμενει καποια να ζησει ετσι κ φουσκωνει τα μυαλα της ετσι!!! Παει το χασαμε το τραινο!

E ναι, δεν παίζει να κάνει κάθε μέρα αυτό το πράμα. Ήμαρτον όμως. Εδώ με μια γιαγιούλα που είχε άνια έπρεπε να συνεννοηθώ και απηύδησα ξέρω γω.
Αλλά ε μωρέ κι εσύ, απλά ήταν soooo cute, μην τα παίρνεις κι εσύ τοις μετρητοίς. Έτσι θα τα έλεγε κι η κοπέλα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ακριβως! Την ειδα την ταινια! Ο καημενος ο γερακος!  :P Καλη ηταν! Δν λεω! Αλλα αν περιμενει καποια να ζησει ετσι κ φουσκωνει τα μυαλα της ετσι!!! Παει το χασαμε το τραινο!

να ψοφαγε η γρια μονη της και να γαμουσε τις νοσοκομες θα ελεγε καλυτερα σαν τελος

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
E ναι, δεν παίζει να κάνει κάθε μέρα αυτό το πράμα. Ήμαρτον όμως. Εδώ με μια γιαγιούλα που είχε άνια έπρεπε να συνεννοηθώ και απηύδησα ξέρω γω.
Αλλά ε μωρέ κι εσύ, απλά ήταν soooo cute, μην τα παίρνεις κι εσύ τοις μετρητοίς. Έτσι θα τα έλεγε κι η κοπέλα.
Δν ξερω πως τα λεγε η κοπελα! Οταν της ειπα ενταξει δν προκειται να βρεις ποτε κατι τετοιο! Με εφτυσε! Μην τον ειδατε τον Παναη!!!
:badair: :badair:  :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
ηταν προυποθεση για να γαμησω καποια. η καταληξη ηταν να χασω εγω 1μιση ωρα και αυτη να χασει το γαμησι γιατι εφυγα αηδιασμενος.
Το ιδιο ακριβως εγινε κ με μενα!  :2funny: :2funny: Εχασα 1 κερασμα καφε κ 5 ευρω βενζινη!!  :idiot: :idiot:

OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
να ψοφαγε η γρια μονη της και να γαμουσε τις νοσοκομες θα ελεγε καλυτερα σαν τελος
[/quote

κατσε γιατι το χασα. η γρια να τις γαμουσε? και πως θα τις γαμουσε αφου θα ψοφαγε?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Stories

Νέο!