nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
και τα δύο πάνω κάτω το ίδιο ειναι, ψέματα πουλάει το ένα ψέματα πουλάει και το άλλο.τυπε ασε το lifestyle. μιλαμε για το lie style.
και τα δύο πάνω κάτω το ίδιο ειναι, ψέματα πουλάει το ένα ψέματα πουλάει και το άλλο.τυπε ασε το lifestyle. μιλαμε για το lie style.
ρε τυποι εγω τετοιες μαλακισμενες τις κοβω απο χιλιομετρο.εγω δεν εχω παει με γκομενα που να μου πρηξει τα αρχιδια μονο μια αλλα αυτη ειχε τρελα ψυχολογικα.υπαρχουν ολα τα γουστα εκει εξω.ειδικα για λεφτα ποτε μα ποτε ποτε δεν εχω φαει χ και ποτε δεν ειχα πολλα λεφτα.μονο για συμπεριφορες τρωω κρα και εκει εχουν δικιο.
Ακριβως! Την ειδα την ταινια! Ο καημενος ο γερακος! Καλη ηταν! Δν λεω! Αλλα αν περιμενει καποια να ζησει ετσι κ φουσκωνει τα μυαλα της ετσι!!! Παει το χασαμε το τραινο!Ρεεεεε συυυυυυ.. Είναι υπέροχη ταινία το νόουτμπουκ!
Tέλεια τέλεια τέλεια!
Αλλά ντάξει πιο πιστευτή ταινία είναι η μέρα ανεξαρτησίας χαχα
Υπαρχει στο men's health! Πως να την εντυπωσιατε! Πως να κατουρησετε! Πως να σταθειτε! Ποσα cm πρεπει να ναι ο πουτσος σας!!!Υπαρχει κατι αντιστοιχο και για τους αντρες?
Ακριβως! Την ειδα την ταινια! Ο καημενος ο γερακος! Καλη ηταν! Δν λεω! Αλλα αν περιμενει καποια να ζησει ετσι κ φουσκωνει τα μυαλα της ετσι!!! Παει το χασαμε το τραινο!
Ακριβως! Την ειδα την ταινια! Ο καημενος ο γερακος! Καλη ηταν! Δν λεω! Αλλα αν περιμενει καποια να ζησει ετσι κ φουσκωνει τα μυαλα της ετσι!!! Παει το χασαμε το τραινο!
Δν ξερω πως τα λεγε η κοπελα! Οταν της ειπα ενταξει δν προκειται να βρεις ποτε κατι τετοιο! Με εφτυσε! Μην τον ειδατε τον Παναη!!!E ναι, δεν παίζει να κάνει κάθε μέρα αυτό το πράμα. Ήμαρτον όμως. Εδώ με μια γιαγιούλα που είχε άνια έπρεπε να συνεννοηθώ και απηύδησα ξέρω γω.
Αλλά ε μωρέ κι εσύ, απλά ήταν soooo cute, μην τα παίρνεις κι εσύ τοις μετρητοίς. Έτσι θα τα έλεγε κι η κοπέλα.
να ψοφαγε η γρια μονη της και να γαμουσε τις νοσοκομες θα ελεγε καλυτερα σαν τελος
να ψοφαγε η γρια μονη της και να γαμουσε τις νοσοκομες θα ελεγε καλυτερα σαν τελος
Έχεις δει το νόουτμπουκ ρε?
Υπαρχει στο men's health! Πως να την εντυπωσιατε! Πως να κατουρησετε! Πως να σταθειτε! Ποσα cm πρεπει να ναι ο πουτσος σας!!!
ηταν προυποθεση για να γαμησω καποια. η καταληξη ηταν να χασω εγω 1μιση ωρα και αυτη να χασει το γαμησι γιατι εφυγα αηδιασμενος.
Το ιδιο ακριβως εγινε κ με μενα! Εχασα 1 κερασμα καφε κ 5 ευρω βενζινη!!ηταν προυποθεση για να γαμησω καποια. η καταληξη ηταν να χασω εγω 1μιση ωρα και αυτη να χασει το γαμησι γιατι εφυγα αηδιασμενος.
[/quote
κατσε γιατι το χασα. η γρια να τις γαμουσε? και πως θα τις γαμουσε αφου θα ψοφαγε?
Ωραίους όρους σου θέτουν χαχαχα
εφαγα ωραιο φαι βλεποντας τουλαχιστον.
κατσε γιατι το χασα. η γρια να τις γαμουσε? και πως θα τις γαμουσε αφου θα ψοφαγε?
Kαι σου μαγείρεψε και δεν της έκατσες?