Νέα

Οι 488 τίτλοι του Π.Α.Ο. 1908 !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monimo sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Μία απορία προς τους adninistrators:Το βρισίδι επιτρέπεται χωρίς κανένα όριο?Γιατί τα γαυράκια έχουν πάρει πολύ φόρα με τα γαμοσταυρίδια τους......
Περιμένω απάντηση για να βρίσω τις μάνες, τις αδερφές και όλο το οικογενειακό δένδρο των απανταχού υπαλλήλων του Κόκκαλη.....
Φίλε είμαι γαύρος άρρωστος ολυμπιακός και διαφωνώ κάθετα με το βρισίδι και σε οτιδήποτε παραπέμπει σε βία. Αν κάθομαι και γράφω ή απαντάω σε μυνηματα άλλων είναι για την πλάκα και την καζουρα. Όμως δεν σε είδα να ενοχλείσα για μυνήματα άλλων βάζελων που αφηναν υπονοούμενα για τις μανάδες των γαύρων; Αλλά ξέχασα, η γκαμήλα βλέπει μόνο την δική της καμπούρα.
Βασικά συμφωνώ μαζί σου. Αλλο η καζούρα και άλλο το βρισίδι. Και κάτι θα πρέπει να κάνουν  οι adninistrators για το θέμα.Ας γίνουν λίγο αυστηροι....

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
ΜΠΑΚΕ...ΣΚΛΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ  :grin: :grin: :grin: :grin:

μαγκες μην τον διωξετε σας παρακαλω χαχαχα....ετσι βεντουζα βεντουζα χαχαχα

Συνημμένα

• goal_l.jpg
    goal_l.jpg
    285,4 KB · Εμφανίσεις: 42

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Παντως πρεπει να παραδεχτω οτι την ποιο ευκολη δουλεια στα πρωτοσελιδα την εχει η σουπερ εφημεριδαρα του βαζελου Derby και η αιτια ειναι γιατι καθε εξωφυλλο ειναι και copy paste ολο λενε ΔΕΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ -  ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΒΑΘΜΟΙ - ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ
ΧΑΧΑΧΑ
μαγκες δυστηχως για εσας ο βασαρας δεν μπορουσε να σας σφυριξει στην ευρωπη

Συνημμένα

• derby_l.jpg
    derby_l.jpg
    260,3 KB · Εμφανίσεις: 30

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
καλημερα σε ολους! ετσι μαγκες οτι πληρωνεις παιρνεις :helpplea:!
οταν πας και παιρνεις προπονητη που ηταν τεχνικος συμβουλος στη γυναικεια ομαδα της καφε οπερα :jerking:... τι περιμενεις?!!!!
και να ταν μονο αυτο παει στο διαολο... αλλα με παλτα σαν τον βυντρα, νιλσον, τζιολη και λοιπους που πας.
ειναι ολοι τους για κλωτσιες και φτυσιμο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όχι κ παλτό ο Τζιώλης!!!!! :oʼλλο αν δεν ξέρεις να τον χρησιμοποιήσεις.Πάντως αν δεν τον θέλετε στην Πανάθα στείλτε τον σε εμάς.

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
αχ τα καημένα τα βαζελάκια, μια ατάκα τους είχε μείνει (περί ευρώπης) για να παρηγορούν το εγώ τους και αυτοί οι κακοί, βρωμο-κουμουνιστές χωριάτες τους την στέρησαν .... Σαν δεν ντρεπονται λίγο ...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
αστο φιλαρακο τον εχω παρακολουθησει και ειναι πολυ αργος για τη θεση του αμυντικου χαφ και επισης δεν εχει την πασα. μου φαινεται οτι ορισμενες φορες  λες και κρυβεται απ τις φασεις.
το καλο ειναι οτι εχει καλο σωματοτυπο και ειναι σχετικα μικρος ακομα,
αλλα μεχρι στιγμης ειναι ανεξελιξημος...

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
:helpplea: φέρτε πίσω τον ΜΑΛΕΖΑΝΙ  :grin: :grin:.... :badair:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο οποίος Μαλεζάνι είναι στην Ελλάδα για διακοπές(αλήθεια αυτό).Για κάντε κάτι.Μου χουν λείψει τα catcho

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν, αποκλειστικές μου πληροφορίες λένε ότι η ομάδα του βάζελου δεν θα γυρίσει από την Πάτρα. Eπαναλαμβάνω, δεν θα γυρίσει από την Πάτρα.

Σκοπός των διοικούντων είναι να μείνει εκεί, για να προλάβει να προετοιμαστεί και να λάβει μέρος στο καρναβάλι που θα γίνει σε 6 μήνες. Πληροφορίες λένε ότι η θεματολογία της εμφάνισης θα έχει να κάνει με το θέμα "ευρωπαϊκή ομάδα" ή "Ελλάς - Ευρώπη - Παναθηναϊκός", όπου και μάλλον όλοι θα εμφανιστούν φορώντας τις κανούργιες λαχανί φανελίτσες.

Σκοπός της διοικήσεως είναι να κάνει ότι είναι δυνατό για να διαπρέψει η ομάδα στον διαγωνισμό. Οι ευχές μας είναι να τα καταφέρει, ώστε να την δούμε με περηφάνεια να τιμάται με την καύση της ως βασιλιάς καρνάβαλος (και είμαστε σίγουροι ότι ο τίτλος είναι δικός της μιας και είναι εκτός συναγωνισμού). Ευελπιστούμε δε ότι θα καταφέρουμε με τους φίλους μας, τα βαζελάκια, να πανηγυρίσουμε θερμά αυτόν τον 489 τίτλο της συλλογής τους...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
αχ τα καημένα τα βαζελάκια, μια ατάκα τους είχε μείνει (περί ευρώπης) για να παρηγορούν το εγώ τους και αυτοί οι κακοί, βρωμο-κουμουνιστές χωριάτες τους την στέρησαν .... Σαν δεν ντρεπονται λίγο ...

το τρενο της ευρωπης το χουμε χασει προ πολυ καιρου (αν παιρνεις λιγη μυρωδια απο ποδοσφαιρο το καταλαβαινεις) και εγω προσωπικα το χω συνειδητοποιησει εδω και χρονια!!!!
εσεις δεν το χετε παρει χαμπαρι και καθε χρονια ξεκινατε με υποθεσεις αισιοδοξιας για την ευρωπη και τελικα....  προσγειωνεστε αποτομα!!!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Λοιπόν, αποκλειστικές μου πληροφορίες λένε ότι η ομάδα του βάζελου δεν θα γυρίσει από την Πάτρα. Eπαναλαμβάνω, δεν θα γυρίσει από την Πάτρα.

Σκοπός των διοικούντων είναι να μείνει εκεί, για να προλάβει να προετοιμαστεί και να λάβει μέρος στο καρναβάλι που θα γίνει σε 6 μήνες. Πληροφορίες λένε ότι η θεματολογία της εμφάνισης θα έχει να κάνει με το θέμα "ευρωπαϊκή ομάδα" ή "Ελλάς - Ευρώπη - Παναθηναϊκός", όπου και μάλλον όλοι θα εμφανιστούν φορώντας τις κανούργιες λαχανί φανελίτσες.

Σκοπός της διοικήσεως είναι να κάνει ότι είναι δυνατό για να διαπρέψει η ομάδα στον διαγωνισμό. Οι ευχές μας είναι να τα καταφέρει, ώστε να την δούμε με περηφάνεια να τιμάται με την καύση της ως βασιλιάς καρνάβαλος (και είμαστε σίγουροι ότι ο τίτλος είναι δικός της μιας και είναι εκτός συναγωνισμού). Ευελπιστούμε δε ότι θα καταφέρουμε με τους φίλους μας, τα βαζελάκια, να πανηγυρίσουμε θερμά αυτόν τον 489 τίτλο της συλλογής τους...

συνάδερφε πολυ καλό :grin:  :)))

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
το τρενο της ευρωπης το χουμε χασει προ πολυ καιρου (αν παιρνεις λιγη μυρωδια απο ποδοσφαιρο το καταλαβαινεις) και εγω προσωπικα το χω συνειδητοποιησει εδω και χρονια!!!!
εσεις δεν το χετε παρει χαμπαρι και καθε χρονια ξεκινατε με υποθεσεις αισιοδοξιας για την ευρωπη και τελικα....  προσγειωνεστε αποτομα!!!
απορώ όμως ρε φίλε από την στιγμή που αρχίζεις και καταλαβαίνεις τα βασικά γιατί δεν έχεις καταλάβει το κυριότερο.... πόσο κουρέλα και β διαλογής ομάδα ήσασταν είστε και θα παραμείνετε

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
για το οτι ειμαστε(τωρα) θα συμφωνησω. για το οτι ειμασταν... οχι φιλε μου!!! δεν με πειθεις. θα σου θυμισω τα πετρινα χρονια... αν σου λεει αυτο κατι!!!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
για το οτι ειμαστε(τωρα) θα συμφωνησω. για το οτι ειμασταν... οχι φιλε μου!!! δεν με πειθεις. θα σου θυμισω τα πετρινα χρονια... αν σου λεει αυτο κατι!!!
φίλε μου τα πέτρινα χρόνια που λές ο ολυμπιακός είχε καλές ομάδες με παικταράδες π.χ ΝΤΕΤΑΡΙ .ΠΡΟΤΑΣΟΦ, άλλοι λόγοι ήταν που δεν πάιρναμε πρωτάθλημα π.χ.(φιλαδέλφεια τα φώτα ενώ κερδίζαμε 2-1 και ξανάγινε το παιχνίδι ) :)

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Πες ότι είναι δύο συγκάτοικοι σε ένα διαμέρισμα (φοιτητές, λ.χ.). Κάθε φορά που βγαίνουν απ' το διαμέρισμα για βόλτα, γυρίζουνε καταγαμημένοι και δαρμένοι - και δεν το γουστάρουνε κιόλας ;) Γυρίζοντας όμως, πλακώνονται μεταξύ τους για το ποιος είναι μεγαλύτερος γαμιάς στην πολυκατοικία! :)))

Εσείς, αν επιτρέπεται, πώς θα τους χαρακτηρίζατε?  ;)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ναι ρε παλιόγαυροι που χαίρεστε με την αποτυχία του Παναθηναικού ...

Φαντάζεστε να είχε παίξει αγώνα πινγκ-πονγκ με την Μέταλουργκ Ζαπορόζιε ?

Θα τους είχε πάρει τα σώβρακα  :)))

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ναι ρε παλιόγαυροι που χαίρεστε με την αποτυχία του Παναθηναικού ...

Φαντάζεστε να είχε παίξει αγώνα πινγκ-πονγκ με την Μέταλουργκ Ζαπορόζιε ?

Θα τους είχε πάρει τα σώβρακα  :)))

... Και για να συνεχίσω στο πλαίσιο του τελευταίου μου post: το γεγονός ότι εμείς χτες βράδυ τη φάγαμε από μια ομαδούλα, σε τι ακριβώς σε βοηθάει για να συνέλθεις από την π... που τρώτε κάθε χρόνο στην Ευρώπη? Αντίστοιχα, αν πάτε στη Βαλένθια να παίξετε και φάτε λ.χ. άλλα 4, σε τι θα βοηθήσει εμάς να συνέλθουμε αν τελικά 'καταφέρουμε' να αποκλειστούμε στο ΟΥΕΦΑ?  :)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom