Σεξ πυρ, οι πληροφορίες εξαιρετικά χρήσιμες. Ειδικά για το θέμα του ακινήτου μιας και οσους έχω ρωτήσει απαντάνε με το ξύλινο "το ακίνητο φορολογείται στη χώρα στην οποια βρίσκεται". Ισως πρέπει να ξαναδώ τον κοινωνικό μου κύκλο.
Σύσταση εταιρίας στην κύπρο - εξαρτάται απο το αν θέλεις εταιρία απο το ράφι (έτοιμη δηλαδή) ή, σε περίπτωση που ο χρόνος δεν ειναι θέμα, προχωρήσεις εκ του μηδενός.
Ομως το κόστος κυρίως σχετίζεται με τη λογιστική παρακολούθηση και τον όγκο δουλειάς.
Κόστος ίδρυσης απο 3500 αν και έχω ακούσει και λιγότερα.
Λειτουργικό κόστος - δε θυμάμαι.
Ο κύριος βουλγαράκι έχει δημιουργήσει σχολή πάνω στο θέμα φοροδιαφυγή. Ας ακολουθήσουμε τα βήματά του μιας και ό,τι ειναι νόμιμο ειναι και ηθικό.
Σύσταση εταιρίας στην κύπρο - εξαρτάται απο το αν θέλεις εταιρία απο το ράφι (έτοιμη δηλαδή) ή, σε περίπτωση που ο χρόνος δεν ειναι θέμα, προχωρήσεις εκ του μηδενός.
Ομως το κόστος κυρίως σχετίζεται με τη λογιστική παρακολούθηση και τον όγκο δουλειάς.
Κόστος ίδρυσης απο 3500 αν και έχω ακούσει και λιγότερα.
Λειτουργικό κόστος - δε θυμάμαι.
Ο κύριος βουλγαράκι έχει δημιουργήσει σχολή πάνω στο θέμα φοροδιαφυγή. Ας ακολουθήσουμε τα βήματά του μιας και ό,τι ειναι νόμιμο ειναι και ηθικό.