Γεια σας αρχηγοι του αθλήματος.. τώρα τελευταία πετυχαίνω στο ίντερνετ ένα τραβεστί Ofelia απο θεσσαλονίκη.. έχει κανένας καμια πληροφορία για του λόγου της??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ofelia trans απο Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Panos4567
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 7K
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
νομίζω εχει αναφερθει ως λαουρα
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.017
- Πόντοι
- 13.755
καθε βραδυ Γιαννιτσων-Μαζαρακη γωνια πεζη.Πολυ σεξυ απο κοντα συνηθως φοραει πολυ κοντα μινι και παιζει στα 30ε αμαξι και 60ε σπιτι.Τα σχολια περι αυτης μαλλον προς το μετριο κινουνται να ξερειςΗ καμία πληροφορία κανένας;
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
Γεια σας αρχηγοι του αθλήματος.. τώρα τελευταία πετυχαίνω στο ίντερνετ ένα τραβεστί Ofelia απο θεσσαλονίκη.. έχει κανένας καμια πληροφορία για του λόγου της??
LAOYRA πιο πολυ ενεργητικη με καλο εργαλειο. καλα λογια εχω ακουσει.εαν ειναι θεσσαλονικη ας πει ο αλεφαντος. κοουτς ξερεις κατι σχετικο?
orexatos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και περνει 70 στον χωρο της
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
για την καθαραριοτητα ειναι εγγυηση νιωθεις σαν να εισαι σε χειρουργειο μαντιλακια γαντια ψαλιδια και δεν συμαζευεταιLAOYRA πιο πολυ ενεργητικη με καλο εργαλειο. καλα λογια εχω ακουσει.εαν ειναι θεσσαλονικη ας πει ο αλεφαντος. κοουτς ξερεις κατι σχετικο?
εργαλειο ανυπαρκτο ουτε συζητηση για παθητικους και οταν το τιμισαμε το μωρο πριν αρκετο καιρο μονο στο αυτοκινητο δεν υπηρχε χορος
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
για την καθαραριοτητα ειναι εγγυηση νιωθεις σαν να εισαι σε χειρουργειο μαντιλακια γαντια ψαλιδια και δεν συμαζευεται
εργαλειο ανυπαρκτο ουτε συζητηση για παθητικους και οταν το τιμισαμε το μωρο πριν αρκετο καιρο μονο στο αυτοκινητο δεν υπηρχε χορος
και ποιος μαλακας ειχε πει οτι ητανε και ενεργητικη? να που βγαινει η καλη η πληροφορηση απο ολους.αλε RESPECT
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
για την καθαραριοτητα ειναι εγγυηση νιωθεις σαν να εισαι σε χειρουργειο μαντιλακια γαντια ψαλιδια και δεν συμαζευεται
κοουτς για δες και εδω ;) ;) θα πεθαααααααανω
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
ρε μπαγλαμα αν και ειπα μετα απο τα προχθεσινα γεγονοτα στο facebook με κορασιδα της πολεως μας οτι θα γραφω πολυ σπανια και σε εξερετικες περιπτωσεις. με παρασηρειςκοουτς για δες και εδω ;) ;) θα πεθαααααααανω
ακου να στα πει αλεφαντος για το κορμι τις φωτο:
ναι ειναι μεγαλο και ειναι κουκλακι αλλα αν κανει σεχ με τον αλεφαντο τωρα χριστουγεννα ετσι που ειναι ενα μηλο και ενα μετρο θα συνεθλει μετα το πασχα και βλεπουμε
ο αλεφαντος να σου δωσω να καταλαβεις ειναι για μπραζιλ καταστασεις οχι για μινιον κινεζακι γελα ο κοσμος μ αυτα τωρα
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
ρε μπαγλαμα αν και ειπα μετα απο τα προχθεσινα γεγονοτα στο facebook με κορασιδα της πολεως μας οτι θα γραφω πολυ σπανια και σε εξερετικες περιπτωσεις. με παρασηρεις
ακου να στα πει αλεφαντος για το κορμι τις φωτο:
ναι ειναι μεγαλο και ειναι κουκλακι αλλα αν κανει σεχ με τον αλεφαντο τωρα χριστουγεννα ετσι που ειναι ενα μηλο και ενα μετρο θα συνεθλει μετα το πασχα και βλεπουμε
ο αλεφαντος να σου δωσω να καταλαβεις ειναι για μπραζιλ καταστασεις οχι για μινιον κινεζακι γελα ο κοσμος μ αυτα τωρα
το πανω ειναι μπραζιλ κοουτς και το κινεζακι μπιμπελο ;) εχω την εντυπωση οτι θα αντεχει
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
μπραβο γιγαντας το πανω μαλιστα δικε μου αυτο θεματο πανω ειναι μπραζιλ κοουτς και το κινεζακι μπιμπελο ;) εχω την εντυπωση οτι θα αντεχει
δεν ειπα οτι το κινεζακι δεν ειναι μπιμπελο αλλα θα κολωσει μολις φαει την πρωτη μπουκα
αλεφαντος στο λεει τωρα
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
μπραβο γιγαντας το πανω μαλιστα δικε μου αυτο θεμα
δεν ειπα οτι το κινεζακι δεν ειναι μπιμπελο αλλα θα κολωσει μολις φαει την πρωτη μπουκα
αλεφαντος στο λεει τωρα
τεραστιε μην παιρνεις και ορκο......τα τιμαει σε συντομο χρονο συναγωνιστης φοιτητης εκει. ειπε θα ανεβασει ποστ μετα το εγκλημα.την καλησπερα μου στην πανεμορφη θεσσαλονικη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις