πήρες το ακριβό της 1 ώρας με εκσπερμάτωση της Ερικας, αυτό κάνει 200 στην Αθήνα, πιό ακριβό δεν υπάρχει. Διάβασα την συμπεριφορά που γράφεις και έχω να πω πως με το πρόγραμμα των 100 που πήρα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη προς εμένα . Είναι παράξενη η κριτική σου και ο όλος διάλογος που γίνεται.
Φιλε μου ,αυτα εζησα αυτα γραφω,αν δεν σου αρεσει δεν υπαρχει προβλημα αλλα μην μου λες για παραξενη κριτικη ενοωντας οτι το κανω σκοπιμα.Εμενα η τυπισσα μου αρεσε οταν την ειδα στο ts και γιαυτο ανοιξα και το νημα,εδω η χαιρεκακη αλεξια μου την λεει συνεχεια εδω και 3 μερες επειδη ταχα την υποστηριζα πρωτου βεβαια παω.Οσο για τα λεφτα δεν ειπα τιποτα,το ξερω οτι τοσο παει γενικα και σαφως ηταν δικια μου επιλογη,δεν μου εβγαλε κρυφες χρεωσεις.Επισης χωρις να περιαυτολογισω ,εχω μεγαλη εμπειρια σε εκδιδομενες (εχω φαει πανω απο ενα σπιτι μεχρι τωρα),γνωριζω λοιπον καλα οτι αν εισαι αντιπαθεις,βρωμικος ,ασχημος,αγενεις πολλες φορες εισπραττεις και κακο sevices ,γιαυτο τιποτα απο ολα αυτα δεν βρηκε ποτε σε μενα τυπισσα που πηγα μαζι της.Επισης θεωρω οτι η μια κριτικη που υπαρχει γιαυτην εδω μεσα ειναι fake για αυτο και ειναι τοσο γενικη