Νέα

Οφειλή σε Εταιρεία Κινητής Τηλεφωνίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα plan B
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
Λοιπον, χρωσταω σε μια ελληνικη εταιρια κινητης τηλεφωνιας 1300 EUR απο τοτε που ημουν Συρία (Ιούνιο '12) και σήμερα με καλέσανε απο δικηγορικό γραφείο να με ενημερώσουν οτι πλέον διαχειρίζονται αυτοι την υποθεση και οτι θα κινηθουν δικαστικα.
Η αληθεια ειναι οτι το περιμενα αυτο μιας και το "τρεναρισμα" της υποθεσης ηταν απο την αρχη ο σκοπος μου.
Αυτη τη στιγμη εχω 4 συνδεσεις στο ονομα μου (μονο μια εχει το χρεος 1300 EUR) οι οποιες αναμενουν "ανανεωσης" απο την ιδια εταιρεια που διεκδικει τα λεφτα αυτα.
Και οι 4 συνδεσεις εχουν ετησια αξια για την εταιρεια τηλεφωνιας appx 1000-1200 EUR μονο απο τα παγια τους (χωρις να υπολογιζω τα extra).
Σκεφτομαι να κανω αιτηση μεταφορας των συνδεσεων σε αλλη εταιρεια (πχ WIND) ωστε να πιεσω την υφισταμενη να προχωρησει σε συμβιβασμο...προσωπικα θα πιεσω για πληρη απαλοιφη του χρεους.

Εχετε αναλογη εμπειρια? τι θα προτεινατε?

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Εγώ λέω ότι είναι ώρα να περάσεις στο plan C !!  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Λοιπον, χρωσταω σε μια ελληνικη εταιρια κινητης τηλεφωνιας 1300 EUR απο τοτε που ημουν Συρία (Ιούνιο '12) και σήμερα με καλέσανε απο δικηγορικό γραφείο να με ενημερώσουν οτι πλέον διαχειρίζονται αυτοι την υποθεση και οτι θα κινηθουν δικαστικα.
Η αληθεια ειναι οτι το περιμενα αυτο μιας και το "τρεναρισμα" της υποθεσης ηταν απο την αρχη ο σκοπος μου.
Αυτη τη στιγμη εχω 4 συνδεσεις στο ονομα μου (μονο μια εχει το χρεος 1300 EUR) οι οποιες αναμενουν "ανανεωσης" απο την ιδια εταιρεια που διεκδικει τα λεφτα αυτα.
Και οι 4 συνδεσεις εχουν ετησια αξια για την εταιρεια τηλεφωνιας appx 1000-1200 EUR μονο απο τα παγια τους (χωρις να υπολογιζω τα extra).
Σκεφτομαι να κανω αιτηση μεταφορας των συνδεσεων σε αλλη εταιρεια (πχ WIND) ωστε να πιεσω την υφισταμενη να προχωρησει σε συμβιβασμο...προσωπικα θα πιεσω για πληρη απαλοιφη του χρεους.

να κανεις διακανονισμο και να τα πληρωσεις.δεν τα εκανες τα τηλεφωνηματα;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

να τα πληρωσεις σιγα σιγα!
και να μην τα αφηνεις να μαζευονται τοσο!!  ;)  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

δικε μου εσυ χρωστας σε πολλους μου φαινεται :grin:
τι εκανες στην συρια τυπε?
εγω θα ελεγα να μην πληρωσεις τιποτα
σιγα τι θα σου κανουν

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δικε μου εσυ χρωστας σε πολλους μου φαινεται :grin:
τι εκανες στην συρια τυπε?
εγω θα ελεγα να μην πληρωσεις τιποτα
σιγα τι θα σου κανουν
ε τωρα μαλακια ειπες....
σορρυ αλλα ! εχουν ολλα τα στοιχεια! εκαθαριστικο αφμ ταυτοτητα και τι σκατα αλλο εχουν...και νομιζεις δικαστικα δεν θα τα παρουν?????
και χωρις δικηγορο να παει η εταιρια (ασε που εχουν πολλους) με αναλυτικο και να πει κυριοι τα τηλ γιναν δεν θα πληρωθουν???
εσυ πας σε ταβερνα τρως πινεις και δεν πληρωνεις????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ε τωρα μαλακια ειπες....
σορρυ αλλα ! εχουν ολλα τα στοιχεια! εκαθαριστικο αφμ ταυτοτητα και τι σκατα αλλο εχουν...και νομιζεις δικαστικα δεν θα τα παρουν?????
και χωρις δικηγορο να παει η εταιρια (ασε που εχουν πολλους) με αναλυτικο και να πει κυριοι τα τηλ γιναν δεν θα πληρωθουν???
εσυ πας σε ταβερνα τρως πινεις και δεν πληρωνεις????
τυπε σε ατομο που συχναζε συρια αυτην την εποχη δεν θα κανουν μαγκιες :grin:
ας μην πληρωσει και να μας γραφει εδω τι θα γινεται να εχει λιγο ενδιαφερον το θρεντ :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τυπε σε ατομο που συχναζε συρια αυτην την εποχη δεν θα κανουν μαγκιες :grin:
ας μην πληρωσει και να μας γραφει εδω τι θα γινεται να εχει λιγο ενδιαφερον το θρεντ :grin:
xaxaxaxaxxaxa!!
ε εισαι απιστευτος!! :2funny: :2funny:

OP
OP
plan B

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
Οι οφειλή ειναι απο data χρεωσεις 3g και δορυφορικα, οχι απο τηλεφωνα.
Δεν ειχα κανει τπτ μεχρι τωρα μιας και τα ετησια συμβολαια των συνδεσεων ληξανε προσφατα και δεν θα ειχα την δυνατοτητα διαπραγματευσης. Τωρα εχω, τουλαχιστον, ενα χαρτι να παιξω.
Τα λεφτα τα εχω για να πληρωσω απλα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω φραγκα σε αυτους τους βλακες αμαχητί...δεν το σκεφτομαι καν οτι θα παω να δωσω στη ψυχρα τοσα χρηματα...ακομα και δις να ειχα θα τους εκανα τη ζωη λιγο δυσκολη

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Χρωτάω κι εγω εκατόν κάτι ευρω περίπου, για ρήτρα πρόωρης διακοπής σύνδεσης σταθερού στη φόρθνετ, δε τα πληρώνω και με πήρανε κατι μουνακια δικηγορίνες.

OP
OP
plan B

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
τυπε εβγαλες χρημα απτο συρια ε? :grin:

Άλλοι να δεις ποσα βγάλανε...βασικα δεν ημουν μεσα στη χωρα, συνορα με Τουρκια ειμασταν. Μην σκεφτεις τπτ παρανοικο οτι ειμαι κατασκοπος - "στρατιωτικός παρατηρητής" η έμπορος όπλων...ένας απλός μηχανικός ειμαι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Άλλοι να δεις ποσα βγάλανε...βασικα δεν ημουν μεσα στη χωρα, συνορα με Τουρκια ειμασταν. Μην σκεφτεις τπτ παρανοικο οτι ειμαι κατασκοπος - "στρατιωτικός παρατηρητής" η έμπορος όπλων...ένας απλός μηχανικός ειμαι
τυπε μαζι σου
ετσι στηνονται οι μεγαλες δουλειες δικε μου ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Οι οφειλή ειναι απο data χρεωσεις 3g και δορυφορικα, οχι απο τηλεφωνα.
Δεν ειχα κανει τπτ μεχρι τωρα μιας και τα ετησια συμβολαια των συνδεσεων ληξανε προσφατα και δεν θα ειχα την δυνατοτητα διαπραγματευσης. Τωρα εχω, τουλαχιστον, ενα χαρτι να παιξω.
Τα λεφτα τα εχω για να πληρωσω απλα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω φραγκα σε αυτους τους βλακες αμαχητί...δεν το σκεφτομαι καν οτι θα παω να δωσω στη ψυχρα τοσα χρηματα...ακομα και δις να ειχα θα τους εκανα τη ζωη λιγο δυσκολη
ζητα αναλυτικες χρεωσεις!!!! οπωσδηποτε....!

OP
OP
plan B

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
ζητα αναλυτικες χρεωσεις!!!! οπωσδηποτε....!

Εχω ζητησει thanoss και ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα. Δεν ειναι αυτο το προβλημα μου, δεν αμφισβητω την ορθοτητα των χρεωσεων...απλα δεν θελω να τα πληρωσω!
Πελατης τους ειμαι, εγω τους πληρωνω να μου προσφερουν τις υπηρεσιες τους, δεν με πληρωνουν αυτοι.
Και στο κατω-κατω μιλαμε για ΜΒytes...δλδ αέρα...αν η εμπορικη τους προσεγγιση στο προβλημα ειναι να διεκδικησουν 1300 EUR αέρα και να χασουν 4 συνδέσεις αξίας 1200 (μονο απο παγια και χωρις να υπολογιζω τα extra) τότε ας προχωρήσουν ανάλογα...που δεν νομιζω δλδ...
Απλα δεν ξερω τωρα που πρεπει να απευθυνθω? στο δικηγορικό γραφείο πλέον? στην ιδια την εταιρεια? να κανω κατευθειαν αιτηση μεταφοράς των συνδεσεων σε αλλη εταιρεία ωστε να τους υποχρεώσω να με πάρουν αυτοί πρώτοι????

Θα δώ

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Άλλοι να δεις ποσα βγάλανε...βασικα δεν ημουν μεσα στη χωρα, συνορα με Τουρκια ειμασταν. Μην σκεφτεις τπτ παρανοικο οτι ειμαι κατασκοπος - "στρατιωτικός παρατηρητής" η έμπορος όπλων...ένας απλός μηχανικός [size=16pt]ένα απλό λαμόγιο[/size] ειμαι

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Εχω ζητησει thanoss και ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα. Δεν ειναι αυτο το προβλημα μου, δεν αμφισβητω την ορθοτητα των χρεωσεων...απλα δεν θελω να τα πληρωσω!
Πελατης τους ειμαι, εγω τους πληρωνω να μου προσφερουν τις υπηρεσιες τους, δεν με πληρωνουν αυτοι.
Και στο κατω-κατω μιλαμε για ΜΒytes...δλδ αέρα...αν η εμπορικη τους προσεγγιση στο προβλημα ειναι να διεκδικησουν 1300 EUR αέρα και να χασουν 4 συνδέσεις αξίας 1200 (μονο απο παγια και χωρις να υπολογιζω τα extra) τότε ας προχωρήσουν ανάλογα...που δεν νομιζω δλδ...
Απλα δεν ξερω τωρα που πρεπει να απευθυνθω? στο δικηγορικό γραφείο πλέον? στην ιδια την εταιρεια? να κανω κατευθειαν αιτηση μεταφοράς των συνδεσεων σε αλλη εταιρεία ωστε να τους υποχρεώσω να με πάρουν αυτοί πρώτοι????

Θα δώ

αφου χρησιμοποιησες ρε μαλακα την υπηρεσια τι παει να πει οτι δεν θελεις να πληρώσεις? εισαι καθυστερημένος? αλλα καραβανας δεν εισαι τι περιμενεις..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

Θα δώ
να κανεις αιτηση σε αλλη εταιρια...αλλα για να πας θα πρεπει να ξεχρεωσεις κιολας!
καλου κακου ρωτα και κανα δικηγορο....δεν εχεις τπτ να χασεις...! να κερδισεις μπορει!
και αφου το διελευκανεις!! πατα τους και κανα καντηλι και πες τους οτι μολις χασατε αλλα 4 νουμερα!! θα σε παρακαλανε!!!

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

τυπε μηπως εχεις καμια σχεση με τον ακαλυπτο;

Συνημμένα

• akalyptos.jpg
    akalyptos.jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom