Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ι οδισος ειναι μια πανεμορφι τουριστικι πολι που καθε λατρεμενοσ ταξιοδιοτισ τισ ανατολικισ ευροπισ θα πρεπει να επισκευτι.
οπιοσ εχι σκοπο λιπον στο μελλον να επισκευτει τιν οδισο ασ ειναι εξοπλισμενοσ με αυτον τον χαρτι.
ο χαρτισ απικονιζι μονο το κεντρο τισ πολισ!
το κεντρο τισ πολισ ειναι παρα πολι μικρο και μπορι ο οπιοσδιποτε να το γιρισει με τα ποδια!
δεν χριαζετε ταξι καπιοσ για να κινιθει στο κενρο!ειναι πολι μικρο!
παρεπιπτοντοσ τουλαχιστο για μεσα στι πολι αποφευγετε τα ταξι.
οι ταξιτζιδεσ ειναι πιο πονιροι ακομα και απο τισ ουκρανεσ!αλοστε τι καλιτερο απο το να κανισ τιν βολτα σου σε μια τοσο μαγευτικι παραθαλασια πολι!
το κεντρο τισ οδισου θιμιζει περισοτερο επαρχιακι πολι.
τα κτινοδεσ και θιριοδεσ δεντρα εχουν κατακτισει αυτιν τιν μικρι και ισιχι πολι.
ι κεντρικι οδοσ ειναι ι Deribasovskaya οπου ιπαρχουν πολλεσ καφετερειεσ,εστιατορια,μαγαζια!τα παντα!
ασ ξεκινισουμε απο τον χαρτι και σιγα σιγα θα αναλισουμε και αλουσ πορνο-τομισ!

Επισκέπτης
ι αγρια στισι στιν οδισο!
χερετο τουσ λαγνους εροτιαριδεσ εραστεσ τον ατακτον σλαβοκοριτσον!
αν βρεθειτε στιν οδισο και ειστε καυλομενοι και θελετε να ξεροχισετε στο σλιπακι σας και ιστερα να χισετε και στο τελοσ να πιτσιλισετε μπορειτε να κανετε μια βολτα στιν πιατσα στο λιμανι!

αν δειτε στο χαρτι ι πιατσα εινια ακριβοσ εκει που γραφει ODESA PORT!

οι ατακτεσ και λισαλεεσ για πορνοδολαρια ουκρανεσ σασ περιμενουν εξο απο το ιπογειο μινι μαρκετ απεναντι ακριβοσ απο τισ πιλεσ του λιμανιου τισ οδισου.
οι τιμεσ εινια 100 δολαρια για μια ορα!απο και επιτα ιπαρχι και ι διαπραγματευσι!

τα κοριτσια ξεκιναν να πιατσαρουν μετα τισ 10 το βραδι!
ενα κοπαδι απο λευκεσ γαζελεσ θα σασ πλισιασει και θα σασ εκλιπαρι για μερικα λεπτα ιδονισ εναντι τον πορνοδολαριον σασ χιστεσ μου!ι πιατσα εχει πολλεσ επιλογεσ για ολα τα γουστα!

ΕΠΙΣΙΣ
οι ταξιτζιδες ειναι πολι πορνιαριδεσ.
ξερουν πουτανεσ που δουλευουν στα σπιτια τουσ και μπορουν να σε πανε εκινοι!
αυτα τα πορνιδια περνουν για μια ορα γιρο στα 50 ευρο!
απλα το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να μιλισεισ στουσ ταριφεσ ροσικα γιατι απο αγγλικα δεν ξερουν τιποτα!

Επισκέπτης
οριστε και ενα club στο οπιο φορτονισ ουκρανεσ.ειναι πολι διμοφιλεσ στιν οδισο το palladium!βρισκετε ακριβοσ απεναντι απο τον σιδιροδρομικο σταθμο τισ οδισου!οσεσ καθονται μονεσ τουσ στο μπαρ σιμενι οτι εινια διατεθιμενεσ για φορτομα.προσοπικα δεν ειχα χρονο να εξερευνισο προσοπικα αυτιν τιν πλιροφορια αλλα μου τα ειπε μια ουκρανι που ειχα φορτοσι απο τιν πιατσα στο λιμανι!
μου εξιγισε για τιν καταστασι που επικρατι στα clubs τισ οδισου διλαδι οτι μπορισ να φορτοσισ.αλλα κοστιζει περισοτερα σε σχεσι με το φορτομα απο το λιμανι!
ι επιλογι δικι σας!
dscf4449f.jpg

dscf4452r.jpg

Επισκέπτης
στιν οδο kanatna ιπαρχι ενα ξενοδοχιο οποσ θα δειτε και στο χαρτι που παρεθεσα.
πλιρονα τιν βραδια γιρο στα 25 ευρο.
βεβεα ιπαρχουν και ενικιαζομενα δοματια με πολι λιγοτερα χριματα αλλα πρεπει να εχισ καπιον γνοστο στιν πολι οστε να σε βοιθισει να τα βρισ.
ο τουριστασ ενοιτε ποσ θα παρι διαφορετικεσ τιμεσ.πιο ακριβεσ ενοο.
τελοσπαντοσ!αυτο το ξενοδοχιο εχι και παρκιν το οποιο ειναι δορεαν για αυτουσ που μενουν εκι!
επισισ δεν ειχα κανενα προβλιμα με τισ πουτανεσ που εφερνα στο ξενοδοχιο!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Οι γκόμενες της Οδησσού είναι οι πιο μαλακισμένες στην Ουκρανία.Ντύνονται ξεκωλέ κάνουν ότι γουστάρουν και μετά στα τρώνε και φεύγουν.Είχα γνωρίσει δύο στο Κίεβο με αφήναν να χουφτώνω τους κώλους τους(φοράγανε τάνγκα και φόρεμα που μόλις κάλυπτε τα κωλομέρια και συνέχεια τεντώνονταν όταν χόρευαν για να φανεί ολόκληρος ο κώλος είχαν χαζέψει όλοι στο κλαμπ).Αλλά για πούτσο τίποτα.

odessa2009

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
0
ΑΠΛΑ RESPECT  :tits2: :tits2: :tits2:

ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ :rockon:

φανταστικοτατο ΡΕΠΟΡΤΑΖ. :2funny:

ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ ΤΩΡΑ :))) :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εσυ είσαι ο πρωτος πορνοεξερευνητής της Ουκρανίας χίστη μου...τη γύρισες απ άκρη σε άκρη με όλα τα μέσα αυτοκίνητο τρένο..και τιμώρησες τα άτακτα ουκρανοπορνίδια.. :tits2: :cum: Γράψε τις εμπειρίες σου καβλέα.. :rockon:

χινο με το πορνορεπορταζ του πιρφορου!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ενα τεραστιο ρισπεκτ στο λαγονικο του πορνορεπορταζ! :cum: :cum: :cum: :cum:

spgreenblue

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Άρχοντας βοηθάς εμας τους νέους στην αγορά της Οδησού να πάρουμε απόφαση και να πάμε. Ευχαριστούμε
Δεύτερη επίσκεψη στο x-club www.x-club.odessa.ua/english/water/]http://www.x-club.odessa.ua/english/water/[/url]
είναι μακρυά απ το κέντρο..πας με ταξί...Διαφήμιζε στο σάιτ ότι είχε υποβρύχιο λεσβιακό στριπτίζ. Είχε όντως κάτι σαν ακουάριουμ αλλά όσο είμουνα εκεί δε μπήκε καμιά γκόμενα μεσα..Είσοδος 8 ευρώ ποτά απο 8 ευρώ..Κοσμος αρκετός. Είχε και εκεί μια κάρτα που έγραφε τι πρόσφεραν οι κοπελες...και εκεί έριξα γέλιο..με δέκα ευρώ λεει μπορούσες να πάρεις το τηλ της κοπέλας... :P με άλλα δέκα σου λεγε συνέχεια you are my lord είσαι ο αφέντης μου.. :grin: Δείτε και μόνοι σας τι έγραφε ο κατάλογος: (1Ε=10 UAH)

Activities in the hall
Dance with a girl (topless dancer) 100 UAH.
Lesbian show topless near the table (1 song) 200 UAH.
Massage nose breast (1 min.) 100 UAH.
Get the phone number of girls 100 UAH.
Drink tequila and salt lick with dancers 125 UAH.
Exempt from the work of a dancer (30 min.) 300 UAH.
Coat with cream and lick dancer (topless) 300 UAH.
Erotic Massage (40 min) 600 UAH.
The girl - live table (20 min., A special menu "Orchard") 670 UAH.
Parade of topless dancers (all the girls on stage) 1000 UAH.
Drink bartender in an arc 1000 UAH.
Wish that she spoke to you "My lord," "My lord," "I am your servant" the whole evening 100 UAH.
Buy any part of the interior (by consent of the administrator) 500 UAH.
Photographed with a girl (in consultation with the administrator) 100 UAH.
Dance client on stage 250 UAH.
A swim in the pool (5 min.) 2500 UAH.
Order Water show Dog Nye UAH.
Buy CRAZY menu 400 UAH.
Rest in private room
Rent a private room (30 min) 100 UAH.
Candid private dance (2 songs) 300 UAH.
Lesbian Show (2 songs) 400 UAH.
Private dance with the administrator

Οι στριπερ εκεί είχαν τη κακή συνήθεια και έρχονταν μόνες τους και χωρίς να σε ρωτήσουν άρχιζαν και σου χόρευαν και μετά σε πρηζαν να τους δωσεις κανα πεντάευρω δεκάευρω..Παίρνω μια για ποτό η οποία παραγγέλνει ενα κωλοκοκτειλ που είχε 18 ευρώ και ενώ προσπαθούσα να ασχοληθώ μαζί της έρχονταν άλλες και  μου χόρευαν και αυτή ελεγε δώσε τους κάτι είναι φίλες μου...Αφου ξεφορτώθηκα δυο τρεις η άλλη που ήπιε το ποτό σα νεροφίδα έφυγε... >:( Μέτά από αυτό νευρίασα που θέλαν να μου τα φάνε με τόση πονηρία και αποχώρησα απ το μαγαζί...

Πέρασα και απ το  kiss kiss [URL unfurl="true"]http://strip-kiss.od.ua/en.html[/url]
που είναι στο κέντρο υπόγειο αλλά δεν είχε κόσμο ούτε πολλές γκόμενες και έφυγα...Και ένας ακόμα ηλήθιος κατάλογος...
[URL unfurl="true"]http://strip-kiss.od.ua/menu/kiss-kiss_crazy2.swf[/url]
με 5 Ευρώ φιλάς τη κοπέλα στο μάγουλο.. :grin: με δέκα ευρώ σε ανεβάζουν στη πίστα...με 30 Ε παίρνεις εσώρουχο της κοπέλας... και με 50 παίρνεις πριβέ τη σερβιτόρα..αμάν αυτές οι σερβιτόρες περιζήτητες...
Με 30Ε σου κάνει μασαζ 15 λεπτά τοπλες κοπέλα..έχω περιέργια που και πως σου κάνει το μασαζ...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Axxx oντεσα οντεσα  αγαπημένη πόλη γεμάτη αναμνήσεις  !!!!  έχω πιοι εκεί πέντε  βαπόρια  βότκα!! Φέτος  θα περάσω σίγουρα   λοιπόν  οντεσαα εινα η χαρά  του μπαροκλαμποβιου κάθε βράδυ γόπα  οπα  στην παραλία  αρκαντια εκεί είναι μαζεμένα όλα τα καλοκαιρινά  τα έχω ξαναγράψει άλλωστε   …..  αλλά προσοχή  για να περάσεις  οπα  πρέπει να έχεις  γυναίκες μαζί σου από αλλού  η να βρεις  γκόμενες που έχουν έρθει για  τουρισμό !!!!!!!!! οι ντόπιες είναι  οι πιο σκατουπερηφανοπονηρες Ουκρανές  περισσότερο  δε και  με τους ξένους!!!!!  και οι καλές πουτανες πανάκριβες  άμα πέσεις σε ντόπια θα σε ξεσκίσει στα  καλά μαγαζιά εστιατόρια  και καφέ  θα σε καβλωσει και θα πάρεις  στο τέλος  ένα φιλί και τα αρχιδια σου  στην κάλτσα   γαμιση  γιοκ  μην χάνεται  χρόνο με τις  ντόπιες ……… κατά τα αλα και φτηνά  είναι και καλή ενέργεια έχει  και   διασκεδάζεις  αφάνταστα καλά  ολεεεε  οντεσσαα!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: bravo συντροφε πηρφορε  τορα το ειδα το ρεπορταζ σου !!!  ετσι ειναι τα πραγματα  βεβεα  στο χκλαμπ που εγω τους ξερο καλα  με αναλογα την γκομενα  100 -200 δολαρια  ερχεται σπιτη και γαμας  κανα τετραορο αλλα πρεπει να τους  ξερεις !!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
kai μακρυα  απο της πουτανες  στο λιμανι  αρωστες  ολεες μα ολεςς την πατησε  φιλος αν και του το ειπα ... επισης  οι καλες πουτανες  ειναι σε κληστο κικλομα  τον χα-ι οντεσιοτον αμα δεν τους  ξερεις  δεν!!! καλο κοκο!!!!!!!!!!!  μπραβο ρε πιρφορε  αριστο ρεπορταζ μπραβο!!! το χειμονα  επισης ειναι οπα απο τους φοιτητες  στο κλαμπ παλαντιουμ  εχω δει τα καλητερα go go girls  tης ουκρανιας κολαση και στο αφτεραδικο  καπταιν μοργκαν  ολεεεε μεχρι της 11  το προι!!!!!! αχ αχ οντεσσα!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Συντροφε ναι δε χρειαζεται κανεις να τρεχει στο λιμανι απ τοlove.mail.ru βρισκεις οσες πιτσιρίκες θες και φτηνοτερα με 50 ευρω τη ωρα... :boobies:

kai μακρυα  απο της πουτανες  στο λιμανι  αρωστες  ολεες μα ολεςς την πατησε  φιλος αν και του το ειπα ... επισης  οι καλες πουτανες  ειναι σε κληστο κικλομα  τον χα-ι οντεσιοτον αμα δεν τους  ξερεις  δεν!!! καλο κοκο!!!!!!!!!!!  μπραβο ρε πιρφορε  αριστο ρεπορταζ μπραβο!!! το χειμονα  επισης ειναι οπα απο τους φοιτητες  στο κλαμπ παλαντιουμ  εχω δει τα καλητερα go go girls  tης ουκρανιας κολαση και στο αφτεραδικο  καπταιν μοργκαν  ολεεεε μεχρι της 11  το προι!!!!!! αχ αχ οντεσσα!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
νταβαριτς ευγε και παλι!!!   πυρφορος general!!ole  kala ειναι με το μαιλ ρου και φθηνα  :thumbsup: αλλα εγω ασχολουμε μονο με αλφα εθνικη καριολες  στην οντεσσα ειναι με τους χαι  και μαντρομενες  μονο για αυτους  !!!!βεβαια εγω ξερω  τον πιο δυνατο νυχτομουτροεπιχειρηματια οποτε εχω προζβαση   εκει... και συνηθως το καλοκαιρη λυπουν της χαζοπιτσιρικοκαργιολιτσες δεν της γουσαταρο θελω τουμπανα του πολεμου για αυτο αλλοστε τραβιεμαι ουκρανια παντος μπραβο ρε παλικαρε αντε γιατη βαρεθηκα να τα γραφω μονος!!!!!!!!

Συνημμένα

• general pirfofski the russian killer.jpg
    general pirfofski the russian killer.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 109

Επισκέπτης
Αυτη στο δευτερο βιντεο εχει καμια σχεση με τον Ρεντ Ντακοτα που λες; :P

νταβαριτς ευγε και παλι!!!   πυρφορος general!!ole  kala ειναι με το μαιλ ρου και φθηνα  :thumbsup: αλλα εγω ασχολουμε μονο με αλφα εθνικη καριολες  στην οντεσσα ειναι με τους χαι  και μαντρομενες  μονο για αυτους  !!!!βεβαια εγω ξερω  τον πιο δυνατο νυχτομουτροεπιχειρηματια οποτε εχω προζβαση   εκει... και συνηθως το καλοκαιρη λυπουν της χαζοπιτσιρικοκαργιολιτσες δεν της γουσαταρο θελω τουμπανα του πολεμου για αυτο αλλοστε τραβιεμαι ουκρανια παντος μπραβο ρε παλικαρε αντε γιατη βαρεθηκα να τα γραφω μονος!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αυτη στο δευτερο βιντεο εχει καμια σχεση με τον Ρεντ Ντακοτα που λες; :P
general pirfofski κοιταξε να δεις!!!! ο ρεντ ντακοτας κοκινοπρασινονεμιρο κτλ πεαιντς σε καθε ταξιδι ουκρανομολδαβια γαμαει δυο τρις σταθερες και βγενει ραντεβου με 7-8 καινουργιες απο της οπιες γαμαει 2 τρις πολλες φορες αστερια !! και τσαμπα !!! εγω λεω και τα καλα και τα κακα  βεβαια δεν εχει τα λεφτα γι α αλφα εθνικη αλλα το πολεμαει μεχρι τελικης πτοσης αμα γραψει ο ρεντ τι κανει θα σας φιγει το κεφαλι εγω  ειμαι με τους χα-ι ο ρεντ ειναι με τον λαο τον λεω ντακοτα γιατι τον τελεφτεο χρονο λογω μεγαλου ελληνικου ερωτα δεν κουνιεται αλλα αμα ξερεις απο αεροπλανα  η ντακοτα ειναι το αεροπλανο που αντεξε στον χρονο περισοτερο απο καθε αλλο και αμα το γεμισεις και πετας χαμιλα ειναι φονικο οπλο μεχρι και σημερα !!!! που σε ρε σοριτοβλητα να μας διαφωτισεις  !!! βεβαια για να παρει μπροστα γαμισετα  αλα αμα παρει θανατος  !!!!  πιρφορε δεν εγραπσες τιν δε σου αρεσαι απο οντεσσα?

Επισκέπτης
Και εγω με το λαο ειμαι....λαικος χιστης... :tooth: Ολα μ αρεσαν στη Οδησσό..Το μονο που δε μ άρεσε ότι δε μου κατσε η Ουκρανή... :tickedoff: Μονο στους Μπιτλς καθόταν... :2funny:

general pirfofski κοιταξε να δεις!!!! ο ρεντ ντακοτας κοκινοπρασινονεμιρο κτλ πεαιντς σε καθε ταξιδι ουκρανομολδαβια γαμαει δυο τρις σταθερες και βγενει ραντεβου με 7-8 καινουργιες απο της οπιες γαμαει 2 τρις πολλες φορες αστερια !! και τσαμπα !!! εγω λεω και τα καλα και τα κακα  βεβαια δεν εχει τα λεφτα γι α αλφα εθνικη αλλα το πολεμαει μεχρι τελικης πτοσης αμα γραψει ο ρεντ τι κανει θα σας φιγει το κεφαλι εγω  ειμαι με τους χα-ι ο ρεντ ειναι με τον λαο τον λεω ντακοτα γιατι τον τελεφτεο χρονο λογω μεγαλου ελληνικου ερωτα δεν κουνιεται αλλα αμα ξερεις απο αεροπλανα  η ντακοτα ειναι το αεροπλανο που αντεξε στον χρονο περισοτερο απο καθε αλλο και αμα το γεμισεις και πετας χαμιλα ειναι φονικο οπλο μεχρι και σημερα !!!! που σε ρε σοριτοβλητα να μας διαφωτισεις  !!! βεβαια για να παρει μπροστα γαμισετα  αλα αμα παρει θανατος  !!!!   πιρφορε δεν εγραπσες τιν δε σου αρεσαι απο οντεσσα?

Συνημμένα

• DSCN4447.jpg
    DSCN4447.jpg
    112,4 KB · Εμφανίσεις: 64

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Και εγω με το λαο ειμαι....λαικος χιστης... :tooth:
Ολα μ αρεσαν στη Οδησσό..Το μονο που δε μ άρεσε ότι δε μου κατσε η Ουκρανή... :tickedoff:
pstt general pirfofski !!!!!! οντεσιοτησα δεν γαμας με τιποτα σαν τουριστας εκτος αν εισαι εμφανισιακα ο βραντ πιτ ποσα λεφτα χαλασες συνολο με εισιτηρια κτλ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom