Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
    Σε  ευχαριστω πολυ  για τις  ινφος  φιλε  μου , πηρα  ακριβως  μια  εικονα το  τι παιζει για  Οδησσο , σε  ευχαριστω  πολυ και παλι  :thumbsup: :thumbsup: :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
    Σε  ευχαριστω πολυ  για τις  ινφος  φιλε  μου , πηρα  ακριβως  μια  εικονα το  τι παιζει για  Οδησσο , σε  ευχαριστω  πολυ και παλι  :thumbsup: :thumbsup: :hi:

:hi:

επειδη ειπες οτι θα ανεβεις μετα το καλοκαιρι να υποθεσω θα πας σεπτεμβριο ή οκτωβριο. οι επιλογες σε ποσοτητα και ποιοτητα απο κοπελες στο x-mister και το mamasan εκεινη την εποχη θα ειναι λιγοτερες απο οτι τωρα τον Ιουλιο μην ξεχνας οτι η οδυσσος ειναι τουριστικο μερος και  οσοι ουκρανοι δεν εχουν χρηματα για να πανε διακοπες στο εξωτερικο πανε οδυσσο. αρα εχει και περισσοτερες κοπελες για δουλειά  :knockinb: εκει αυτη την περιοδο.

για οκτωβριο πιθανον που σκεφτεσαι να πας εγω σου προτεινω να πας Κιεβο  :hi:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
:hi:

επειδη ειπες οτι θα ανεβεις μετα το καλοκαιρι να υποθεσω θα πας σεπτεμβριο ή οκτωβριο. οι επιλογες σε ποσοτητα και ποιοτητα απο κοπελες στο x-mister και το mamasan εκεινη την εποχη θα ειναι λιγοτερες απο οτι τωρα τον Ιουλιο μην ξεχνας οτι η οδυσσος ειναι τουριστικο μερος και  οσοι ουκρανοι δεν εχουν χρηματα για να πανε διακοπες στο εξωτερικο πανε οδυσσο. αρα εχει και περισσοτερες κοπελες για δουλειά  :knockinb: εκει αυτη την περιοδο.

για οκτωβριο πιθανον που σκεφτεσαι να πας εγω σου προτεινω να πας Κιεβο  :hi:
   Μεσα    Οκτωμβρη η  αρχες  Νοεμβρη  σκεφτομουν  , αν προτεινεις  ομως  Κιεβο  για καλυτερα  τοτε  με  ψηνει  καλυτερα  Κιεβο   ;) ;) :s&m_2:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
   Μεσα    Οκτωμβρη η  αρχες  Νοεμβρη  σκεφτομουν  , αν προτεινεις  ομως  Κιεβο  για καλυτερα  τοτε  με  ψηνει  καλυτερα  Κιεβο   ;) ;) :s&m_2:

ειδικα για αρχες νοεμβρη μην το σκεφτεσαι καθολου για οδυσσο, εκεινη την εποχη μονο κιεβο αξιζει  :hi:

εχει και φθηνα αεροπορικα τον νοεμβριο λογο της μη μεγαλης ζητησης με την ukrainian airlines με απευθειας πτησεις ολο το χρονο για αθηνα-κιεβο-αθηνα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
    Σε  ευχαριστω πολυ  για τις  ινφος  φιλε  μου , πηρα  ακριβως  μια  εικονα το  τι παιζει για  Οδησσο , σε  ευχαριστω  πολυ και παλι  :thumbsup: :thumbsup: :hi:
φιλε οπως σου ειπε ο παππους δεν θα βρεις να γαμησεις τιποτα χωρις ρωσικα και να ξερεις πως να κινηθεις.τωρα το καλοκαιρι δεν μου απαντουσε καμια γκομενα και στα σαλον που απαντουσαν μου το εκλιναν.2 σαλον δουλευαν που ειναι κοντα με τα ποδια αλλα επικινδυνες περιοχες αν και κεντρο που εγιναν πολλα πεσιματα τελευτεα.χτες βραδι μεχρι θανατου κτυπησαν 17 χρονο που ηρθε απο αλλη πολη στην αδερφη του.εγιναν πολλα πεσιματα και μαχαιρωματα αυτες της μερες ακομα και σε παιδακια προχτες 16 ετων
κοπελιτσες και ενα αγορι τους κτυπησαν και εκλεψαν κινητα και λεφτα.δυστυχος ειναι πολυ επικυνδυνα τελευτεα και πρωτη φορα νιωθω ανασφαλεια.15 σεπτεβριου θα ειμαι οδυσσο,τωρα κυπρο ειμαι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ειδικα για αρχες νοεμβρη μην το σκεφτεσαι καθολου για οδυσσο, εκεινη την εποχη μονο κιεβο αξιζει  :hi:

εχει και φθηνα αεροπορικα τον νοεμβριο λογο της μη μεγαλης ζητησης με την ukrainian airlines με απευθειας πτησεις ολο το χρονο για αθηνα-κιεβο-αθηνα
δεκεβριο θα ημουν κιεβο και αθηνα αλλα σκεφτωμε να παω χαρκοβ τωρα δεκεβριο.μαλλον εκει
θα παω.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αν ξέρει κανας παλιός κάνα κλαμπάκι για παιχνίδι εκτος το Λέιλα να μας πει ?
Αν ξέρει κανας παλιός κάνα κλαμπάκι για παιχνίδι εκτος το Λέιλα να μας πει ?
δεν θες κλαμπακια.μεινε εκει που εισε.μην αχωνενεσε ουτε παιχνιδι θα κανεις ουτε θα σου μιλησει κανεις.εκτος αν ειναι να σε κλεψουν που εγιναν τελευτεα πολλα τετια με γκομενες που σε στηνουν
και σου την πεφτουν.κλαμπακια δεν εχει,εχει μαχαζια κεντρο που σιγουρα δεν θα σε βαλουν και εχει μαχαζια που ειναι για πλουσιους.δεν καταλαβα γιατι ψαχνεις να βρεις στο δρομο πουτανες το βραδι.
μετα τις 11 μην κυκλοφορας και ουτε στο κεντρο εχει ασφαλεια μετα τις 9-10.πουτανες τωρα αν πας γρηγορα αρκαδια θα εχει με 100-150 ευρο την ωρα.ετσι ακουω δεν παω ποτε εκει.ασε που εχει πολλους περιεργους και οπου δουνε τουρκο και ξενο τον κτυπανε

John Varvatos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Eυχαριστώ για τις πληροφορίες all noted. Σήμερα το μεσημέρι πηγα σε ένα αλλο σαλόν που βρήκα στο Μρ Χ, ολεκσαντροφσκι 5 . Επίσκεψη στις 15 30. Μόνο μια κοπέλα ήταν διαθέσιμη ...

John Varvatos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Η σερίφισα μου είπε crazy night yesterday , όλες κοιμόντουσαν, και θα αρχίσουν να μαζεύονται μετά τις 2000.

John Varvatos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Απ'οτι καταλαβα το κοντακτυ έχει κλείσει και το παιχνίδι γίνεται μέσω μαμπα πλέον.

John Varvatos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης, προς μεγάλη μου εκπληξη υπάρχει πολύ ακτιβιτι στο Μπαντού  νομιζα οτι μονο στην ελλάδα ειναι τόσο δημοφιλές...

John Varvatos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Eυχαριστώ για τις πληροφορίες all noted. Σήμερα το μεσημέρι πηγα σε ένα αλλο σαλόν που βρήκα στο Μρ Χ, ολεκσαντροφσκι 5 . Επίσκεψη στις 15 30. Μόνο μια κοπέλα ήταν διαθέσιμη ...

Ευχαριστώ Χάρη, στα 2 σαλόν που έχω πάει μεχρι τώρα αγγλικά ηξεραν .... ευτυχώς!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Βραδυνή βόλτα Derybasivska McDs και στο πάρκο πιο πάνω για streetwalkers αλλα δεν εντόπισα τίποτα...
εχει αστεγους και μαχαιροβγαλτες το βραδι εκει και πριν 5 μερες στο παρκο διπλα απο ελληνικη
πρεσβεια ενας μαλακας τραυματισε 2 παιδακια 13-15 με πιστολι τραυματισμου ενω εκαναν πατινια.
χτες βραδι ενα 17 χρονο τον ληστεψαν και εδειραν μεχρι θανατου στο κεντρο και 3 αλλα παιδακια 16 τους κτυπησαν και ληστεψαν ντιριπασοσκαγια 4 μαλακες.δεν θελουν λογο το βραδι.
μουνι δεν θα βρεις πουθενα σε λαθος χωρα και πολη εισαι.βιζιτες σαλον στα μερη που απαντανε χαλια και δεν ειναι ασφαλεις περιοχες ουτε με ταξι.ακομα και αρκαδια οπως ελεγε ο αρχοντας κμαν θελεις ικανοτητες να παρεις εστω και βιζιτα.δεν πειραζει ομως για να καταλαβετε την αξια του αρχηγου χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ευχαριστώ Χάρη, στα 2 σαλόν που έχω πάει μεχρι τώρα αγγλικά ηξεραν .... ευτυχώς!
αλεξαντροβσκι 5 ειναι πισω απο το αθηνα.ειναι η μπουνινα και πασ ευθεια στα αριστερα.εχει ενα μαχαζι ροσεν σοκολατεσ.εχει ενα παρκακι με μονοζιγα απεναντι ακριβως ειναι το σαλον.αλλα που πηγα 2 φορες δεν μου ανοιγαν,δεν ηρθε κανεισ να με συνοδευσει.γαμησα πριν 6 μηνες εκει.
τωρα αποφευγω εκειγιατι φοβηθηκα.πηγα πριν 3 εβδομαδες και ειχε 3 περιεργους με τσαντακια ωμου εξω
απο το σαλον.4 αλλοι παρακολουθουσαν απο εξω,δεν ηταν εκει για να γαμησουν.αν με εβλεπαν ξενο,καλοντυμενο να μπαινω στην εισοδο ανετα σε κλινουν και σε ληστευουν χωρις να σε δει κανεις.οντος φοβισμενος απο τον ξυλοδαρμο που ειχα και την ληστεια με μαχαιρια εκεινες της μερεσ την εκανα απο εκει.της επομενες μερες εκει εγιναν πολλες ληστειες και επεσαν και πυροβολισμοι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεκεβριο θα ημουν κιεβο και αθηνα αλλα σκεφτωμε να παω χαρκοβ τωρα δεκεβριο.μαλλον εκει
θα παω.
Πες μου πότε θα πας γιά να έρθω κ εγώ  :2funny:με μένα μη φοβάσαι δεν θα σε πειράξει κανένας και θα φας καλά όπως αυτοί στη φωτογραφία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• kopro Haris.jpg
    kopro Haris.jpg
    180,1 KB · Εμφανίσεις: 126
  • kopro Haris2.jpg
    kopro Haris2.jpg
    158,7 KB · Εμφανίσεις: 125
  • kopro Haris3.jpg
    kopro Haris3.jpg
    160,2 KB · Εμφανίσεις: 124

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σου ειπα δεν εχει πουθενα παντου αδεια!μονο τιρασπολκα 13 απαντανε που ειναι επικινδυνα να πασ,αλξαντροφσκι 5 και αυτο τροιτσκα.αλλες φορες καλοκαιρι βρισκω στα σαλον,αλλα πολλα που ειχε στο κεντρο δεν λειτουργουνε τα κινητα τωρα που ελεξα.αυτα τα 3 που εμειναν  αδεια και χαλια.
τραβα αρκαδια και πες 100 ευρο,αλλα εκει μπορει να ακουσουν αυτια και να μην προλαβεις να πασ σπιτι.
τραβα απογευμα αρκαδια οχι βραδι που ειναι πιο επικυνδυνα.πηγαινε και στο ελληνικο εστιατοριο απεναντι απο αθηνα.ισως γνωρισεις κανα ελληνα και ξερει κατι

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Πες μου πότε θα πας γιά να έρθω κ εγώ  :2funny:με μένα μη φοβάσαι δεν θα σε πειράξει κανένας και θα φας καλά όπως αυτοί στη φωτογραφία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα εισαι αθηνα δεκεβριο?αν ναι ισως ερθω αθηνα κιεβ και παω φεβρουαριο χαρκοβ η το αντιθετο.

John Varvatos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
αλεξαντροβσκι 5 ειναι πισω απο το αθηνα.ειναι η μπουνινα και πασ ευθεια στα αριστερα.εχει ενα μαχαζι ροσεν σοκολατεσ.εχει ενα παρκακι με μονοζιγα απεναντι ακριβως ειναι το σαλον.αλλα που πηγα 2 φορες δεν μου ανοιγαν,δεν ηρθε κανεισ να με συνοδευσει.γαμησα πριν 6 μηνες εκει.
τωρα αποφευγω εκειγιατι φοβηθηκα.πηγα πριν 3 εβδομαδες και ειχε 3 περιεργους με τσαντακια ωμου εξω
απο το σαλον.4 αλλοι παρακολουθουσαν απο εξω,δεν ηταν εκει για να γαμησουν.αν με εβλεπαν ξενο,καλοντυμενο να μπαινω στην εισοδο ανετα σε κλινουν και σε ληστευουν χωρις να σε δει κανεις.οντος φοβισμενος απο τον ξυλοδαρμο που ειχα και την ληστεια με μαχαιρια εκεινες της μερεσ την εκανα απο εκει.της επομενες μερες εκει εγιναν πολλες ληστειες και επεσαν και πυροβολισμοι.

Παρακολουθω τα ποστ σου με επημέλεια κυκλοφορώ με σορτς και μπλουζάκια για να μη δίνω στόχο, λεφτά μόνο όσα χρειάζομε. Προς το παρόν δεν έχω δεί τίποτα ύποπτο,  Αν και όντως κυκλοφορούν περίεργες φάτσε γενικώς, Επίσης πολυ αστυνομία στους δρόμους , μπλόκα και σταματάνε αυτοκίνητα χωρίς προφανή λογο.

John Varvatos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Απ'οτι καταλαβα το κοντακτυ έχει κλείσει και το παιχνίδι γίνεται μέσω μαμπα πλέον.

Επίσης, προς μεγάλη μου εκπληξη υπάρχει πολύ ακτιβιτι στο Μπαντού  νομιζα οτι μονο στην ελλάδα ειναι τόσο δημοφιλές...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

δεν μου απαντα ποτε καμια στο μαμπα και μπαντου δεν εχω πληρωμενο αλλα ουτε κοιταζουν  προφαιλ.οσες μου εκαναν λαικ μπαντου δεν μπορω να γραψω θελουν πληρωμενο να ειναι να γραψεις.
αλλα και οσες φορες μιλησα παλαιοτερα ολεσ βιζιτες η αιφον χωρισ καν συναντηση ζητουσαν.
τωρα καμια δεν απαντα ,ασε που 80% με μπλοκαρουν αμεσως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom