chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.943
- Πόντοι
- 2.846
Σε ευχαριστω πολυ για τις ινφος φιλε μου , πηρα ακριβως μια εικονα το τι παιζει για Οδησσο , σε ευχαριστω πολυ και παλι
Σε ευχαριστω πολυ για τις ινφος φιλε μου , πηρα ακριβως μια εικονα το τι παιζει για Οδησσο , σε ευχαριστω πολυ και παλι
Μεσα Οκτωμβρη η αρχες Νοεμβρη σκεφτομουν , αν προτεινεις ομως Κιεβο για καλυτερα τοτε με ψηνει καλυτερα Κιεβο ;) ;)
επειδη ειπες οτι θα ανεβεις μετα το καλοκαιρι να υποθεσω θα πας σεπτεμβριο ή οκτωβριο. οι επιλογες σε ποσοτητα και ποιοτητα απο κοπελες στο x-mister και το mamasan εκεινη την εποχη θα ειναι λιγοτερες απο οτι τωρα τον Ιουλιο μην ξεχνας οτι η οδυσσος ειναι τουριστικο μερος και οσοι ουκρανοι δεν εχουν χρηματα για να πανε διακοπες στο εξωτερικο πανε οδυσσο. αρα εχει και περισσοτερες κοπελες για δουλειά εκει αυτη την περιοδο.
για οκτωβριο πιθανον που σκεφτεσαι να πας εγω σου προτεινω να πας Κιεβο
Μεσα Οκτωμβρη η αρχες Νοεμβρη σκεφτομουν , αν προτεινεις ομως Κιεβο για καλυτερα τοτε με ψηνει καλυτερα Κιεβο ;) ;)
φιλε οπως σου ειπε ο παππους δεν θα βρεις να γαμησεις τιποτα χωρις ρωσικα και να ξερεις πως να κινηθεις.τωρα το καλοκαιρι δεν μου απαντουσε καμια γκομενα και στα σαλον που απαντουσαν μου το εκλιναν.2 σαλον δουλευαν που ειναι κοντα με τα ποδια αλλα επικινδυνες περιοχες αν και κεντρο που εγιναν πολλα πεσιματα τελευτεα.χτες βραδι μεχρι θανατου κτυπησαν 17 χρονο που ηρθε απο αλλη πολη στην αδερφη του.εγιναν πολλα πεσιματα και μαχαιρωματα αυτες της μερες ακομα και σε παιδακια προχτες 16 ετωνΣε ευχαριστω πολυ για τις ινφος φιλε μου , πηρα ακριβως μια εικονα το τι παιζει για Οδησσο , σε ευχαριστω πολυ και παλι
δεκεβριο θα ημουν κιεβο και αθηνα αλλα σκεφτωμε να παω χαρκοβ τωρα δεκεβριο.μαλλον εκειειδικα για αρχες νοεμβρη μην το σκεφτεσαι καθολου για οδυσσο, εκεινη την εποχη μονο κιεβο αξιζει
εχει και φθηνα αεροπορικα τον νοεμβριο λογο της μη μεγαλης ζητησης με την ukrainian airlines με απευθειας πτησεις ολο το χρονο για αθηνα-κιεβο-αθηνα
Αν ξέρει κανας παλιός κάνα κλαμπάκι για παιχνίδι εκτος το Λέιλα να μας πει ?
δεν θες κλαμπακια.μεινε εκει που εισε.μην αχωνενεσε ουτε παιχνιδι θα κανεις ουτε θα σου μιλησει κανεις.εκτος αν ειναι να σε κλεψουν που εγιναν τελευτεα πολλα τετια με γκομενες που σε στηνουνΑν ξέρει κανας παλιός κάνα κλαμπάκι για παιχνίδι εκτος το Λέιλα να μας πει ?
Eυχαριστώ για τις πληροφορίες all noted. Σήμερα το μεσημέρι πηγα σε ένα αλλο σαλόν που βρήκα στο Μρ Χ, ολεκσαντροφσκι 5 . Επίσκεψη στις 15 30. Μόνο μια κοπέλα ήταν διαθέσιμη ...
εχει αστεγους και μαχαιροβγαλτες το βραδι εκει και πριν 5 μερες στο παρκο διπλα απο ελληνικηΒραδυνή βόλτα Derybasivska McDs και στο πάρκο πιο πάνω για streetwalkers αλλα δεν εντόπισα τίποτα...
αλεξαντροβσκι 5 ειναι πισω απο το αθηνα.ειναι η μπουνινα και πασ ευθεια στα αριστερα.εχει ενα μαχαζι ροσεν σοκολατεσ.εχει ενα παρκακι με μονοζιγα απεναντι ακριβως ειναι το σαλον.αλλα που πηγα 2 φορες δεν μου ανοιγαν,δεν ηρθε κανεισ να με συνοδευσει.γαμησα πριν 6 μηνες εκει.Ευχαριστώ Χάρη, στα 2 σαλόν που έχω πάει μεχρι τώρα αγγλικά ηξεραν .... ευτυχώς!
Πες μου πότε θα πας γιά να έρθω κ εγώ με μένα μη φοβάσαι δεν θα σε πειράξει κανένας και θα φας καλά όπως αυτοί στη φωτογραφίαδεκεβριο θα ημουν κιεβο και αθηνα αλλα σκεφτωμε να παω χαρκοβ τωρα δεκεβριο.μαλλον εκει
θα παω.
σου ειπα δεν εχει πουθενα παντου αδεια!μονο τιρασπολκα 13 απαντανε που ειναι επικινδυνα να πασ,αλξαντροφσκι 5 και αυτο τροιτσκα.αλλες φορες καλοκαιρι βρισκω στα σαλον,αλλα πολλα που ειχε στο κεντρο δεν λειτουργουνε τα κινητα τωρα που ελεξα.αυτα τα 3 που εμειναν αδεια και χαλια.Eυχαριστώ για τις πληροφορίες all noted. Σήμερα το μεσημέρι πηγα σε ένα αλλο σαλόν που βρήκα στο Μρ Χ, ολεκσαντροφσκι 5 . Επίσκεψη στις 15 30. Μόνο μια κοπέλα ήταν διαθέσιμη ...
θα εισαι αθηνα δεκεβριο?αν ναι ισως ερθω αθηνα κιεβ και παω φεβρουαριο χαρκοβ η το αντιθετο.Πες μου πότε θα πας γιά να έρθω κ εγώ με μένα μη φοβάσαι δεν θα σε πειράξει κανένας και θα φας καλά όπως αυτοί στη φωτογραφία
αλεξαντροβσκι 5 ειναι πισω απο το αθηνα.ειναι η μπουνινα και πασ ευθεια στα αριστερα.εχει ενα μαχαζι ροσεν σοκολατεσ.εχει ενα παρκακι με μονοζιγα απεναντι ακριβως ειναι το σαλον.αλλα που πηγα 2 φορες δεν μου ανοιγαν,δεν ηρθε κανεισ να με συνοδευσει.γαμησα πριν 6 μηνες εκει.
τωρα αποφευγω εκειγιατι φοβηθηκα.πηγα πριν 3 εβδομαδες και ειχε 3 περιεργους με τσαντακια ωμου εξω
απο το σαλον.4 αλλοι παρακολουθουσαν απο εξω,δεν ηταν εκει για να γαμησουν.αν με εβλεπαν ξενο,καλοντυμενο να μπαινω στην εισοδο ανετα σε κλινουν και σε ληστευουν χωρις να σε δει κανεις.οντος φοβισμενος απο τον ξυλοδαρμο που ειχα και την ληστεια με μαχαιρια εκεινες της μερεσ την εκανα απο εκει.της επομενες μερες εκει εγιναν πολλες ληστειες και επεσαν και πυροβολισμοι.
δεν μου απαντα ποτε καμια στο μαμπα και μπαντου δεν εχω πληρωμενο αλλα ουτε κοιταζουν προφαιλ.οσες μου εκαναν λαικ μπαντου δεν μπορω να γραψω θελουν πληρωμενο να ειναι να γραψεις.Απ'οτι καταλαβα το κοντακτυ έχει κλείσει και το παιχνίδι γίνεται μέσω μαμπα πλέον.
Επίσης, προς μεγάλη μου εκπληξη υπάρχει πολύ ακτιβιτι στο Μπαντού νομιζα οτι μονο στην ελλάδα ειναι τόσο δημοφιλές...