Νέα

Οδηγική συμπεριφορά - Έλεος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.382
Πόντοι
12.056
έτσι είναι....
και εγώ στην πόλη (Αθήνα) αποφέυγω να οδηγώ, λόγω κίνησης.
Επίλεγώ ΜΜΜ, ποδήλατο, και τώρα τελευτάια έφερα και την μηχανή μου που είχα σε απραξία στο χωριό...
γαμαει! :rockon:
floretta.jpg

Που το βρηκες αυτο το KREIDLER ??? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Γενικα οι μηχανες και ισως περισσοτερο τα scooter (οπως και τα αυτοκινητα αλλα σε μικροτερο βαθμο) σημερα δεν εχουν καμμια σχεση με πριν μια δεκαετια. Τεραστιες αλλαγες σε αναρτησεις/φρενα. ABS, συγχρονισμενο φρεναρισμα με αυτοματη κατανομη μπρος πισω, πιο σωστο βυθισμα αναρτησεων, εντάξει 250άρι είναι λίγο τραβηγμενο για ταξιδι αλλα αν εχει μυαλο αυτος που το παει και κανει αποστασεις των 100 χλμ δεν εχει προβλημα.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.382
Πόντοι
12.056
Γενικα οι μηχανες και ισως περισσοτερο τα scooter (οπως και τα αυτοκινητα αλλα σε μικροτερο βαθμο) σημερα δεν εχουν καμμια σχεση με πριν μια δεκαετια. Τεραστιες αλλαγες σε αναρτησεις/φρενα. ABS, συγχρονισμενο φρεναρισμα με αυτοματη κατανομη μπρος πισω, πιο σωστο βυθισμα αναρτησεων, εντάξει 250άρι είναι λίγο τραβηγμενο για ταξιδι αλλα αν εχει μυαλο αυτος που το παει και κανει αποστασεις των 100 χλμ δεν εχει προβλημα.

Με 250ρια piaggio ερχονται ιταλοι για διακοπες στην ελλαδα....τριβαλιτσοι.
Τα σημερινα διακοσοπενηνταρια ταξιδευουν ανετα 130-140 δικαβαλο  :dancing: :dancing:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ερώτησις:
ποιά η συχνότητα τραυματισμών μικρών, ή μεγάλων αυτών που έχουν μηχανή;
Το οτι η μηχανη εχει ρισκο δεν ειναι μυστικο....Υπαρχουν 2 τυποι μηχανοβιων,αυτοι που εχουν πεσει και αυτοι που δεν εχουν πεσει ακομα....Το οτι καποιοι επιλεγουν να καβαλανε παρα τους κινδυνους,δειχνει οτι η αισθηση που τους προσφερει ενα ταξιδι με μεγαλη μηχανη,υπερτερει των οποιων ενδυασμων εχουν.....Να κυκλοφοραει καποιος μηχανη στην ομονοια και τα αλλους πολυσυχναστους δρομους  ελοχευει μονο κινδυνους και καμια απολαυση,οπως αυτη που προσφερει η αισθηση της επιταχυνσης,του αερα και του πλαγιασματος...
Απλα καποιοι οδηγουν παπακια γιατι δεν εχουν χρηματα για κατι παραπανω ή αμαξι..Μεγαλες μηχανες δεν κινουνται για τους λογους που ειπα παραπανω....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.382
Πόντοι
12.056
πρόλαβε να κάνει διαθήκη ή πρέπει να καθαρίσεις και τους άλλους κληρονόμους?

Και οι υπολοιποι στο πηγαδι ειναι.... :2funny: :2funny:
Απο Σεπτεμβρη θα κανονισουμε σουαρε για τα καλοριζικα  :boobies: :boobies: :boobies:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Και οι υπολοιποι στο πηγαδι ειναι.... :2funny: :2funny:
Απο Σεπτεμβρη θα κανονισουμε σουαρε για τα καλοριζικα  :boobies: :boobies: :boobies:

ααα πέσανε όλοι μαζί.. φαντάζομαι ότι υποχώρησε το καπάκι όταν προσπαθήσανε να χορέψουνε τον χορό του Ζαλόγγου επάνω του...

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
  Φιλε μου,με "ενα κακομοιρο peugeuot " οπως λες,δεν πανε με 150 στην αριστερη.....

Κατα τα λοιπα,ηθελες και σχολιο να κανεις....
Το κακόμοιρο παιζώ είχε μια δόση ειρωνείας αδελφε,
μιλάμε για το 407, 2.200 κ.ε. DSG.
Αλλά και με αυτό ακομά δεν πατάς φρένα στην στροφή.
Ελπίζω να μην πιστεύεις πως ούτε με ατό το αμάξι πρέπει να πηγαίνουμε με 150χλμ.

Επισκέπτης

Εχω κάνει αγωγή για ένα τροχαίο που είχα. Ενα φορτηγό με οδηγό ένα πιτσιρικά Αλβανό μου μπήκε στην αριστερή λωρίδα στην εθνική.. Ετρεχα αρκετά φρέναρα αλλά δε μπορούσα να σταματήσω και ίσα ίσα χώρεσα να περάσω μεταξύ μπάρας και φορτηγού αλλά έγδαρα τη δεξιά μεριά του αυτοκινήτου στο φορτηγό. Ζημιά 1600 Ευρώ. Η ασφάλεια δε πλήρωσε.. Τι λέτε υπάρχει καμιά περίπτωση να το κερδίσω; Είχα νομική βοήθεια έκλεισε και η ασφαλιστική και τώρα πρέπει να πληρώσω 250Ε το δικαστήριο.. :(

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εχω κάνει αγωγή για ένα τροχαίο που είχα. Ενα φορτηγό με οδηγό ένα πιτσιρικά Αλβανό μου μπήκε στην αριστερή λωρίδα στην εθνική.. Ετρεχα αρκετά φρέναρα αλλά δε μπορούσα να σταματήσω και ίσα ίσα χώρεσα να περάσω μεταξύ μπάρας και φορτηγού αλλά έγδαρα τη δεξιά μεριά του αυτοκινήτου στο φορτηγό. Ζημιά 1600 Ευρώ. Η ασφάλεια δε πλήρωσε.. Τι λέτε υπάρχει καμιά περίπτωση να το κερδίσω; Είχα νομική βοήθεια έκλεισε και η ασφαλιστική και τώρα πρέπει να πληρώσω 250Ε το δικαστήριο.. :(

Φίλε,
Το ότι έκλεισε η ασφάλεια (η ΑΣΠΙΣ ήταν?) δε σημαίνει τίποτα, θα σε πλήρωνε το επικουρικό, αν έφταιγε ο άλλος 100%.  Έφταιγε όμως?  Με γδαρμένο το δεξί του δικού σου σημαίνει ότι τον είχες από δεξιά.  Από δεξιά σημαίνει ότι αυτός είχε προτεραιότητα.  Χλωμό το βλέπω να κερδίσεις τέτοιο δικαστήριο...

Επισκέπτης
ουτε με σφαιρες..
την ιδια μαλακια εχω παθει & εγω στο υψος της coca cola..
δεν φτανει που πληρωσα 1,5 μυριο δραχμες για τις ζημιες της μπεμπας μου,εφαγα & 11 μηνες γιατι ο παππους που μου βγηκε αριστερα ψιλοτραυματιστηκε..
το κυνηγησα μεχρι αρειο παγο..
παπαρια μαντολες..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ουτε με σφαιρες..
την ιδια μαλακια εχω παθει & εγω στο υψος της coca cola..
δεν φτανει που πληρωσα 1,5 μυριο δραχμες για τις ζημιες της μπεμπας μου,εφαγα & 11 μηνες γιατι ο παππους που μου βγηκε αριστερα ψιλοτραυματιστηκε..
το κυνηγησα μεχρι αρειο παγο..
παπαρια μαντολες..

δεν εχεις τις σωστές δικαστικές διασυνδέσεις γι αυτό.....

Επισκέπτης
Δεν έκλεισε η ασφάλεια του αλλά η δικιά μου (General Union) που πλήρωνε το δικηγόρο της νομικής προστασίας..Επιτρέπεται ένα φορτηγό να μπαίνει στην αριστερή λωρίδα με 40 και 50 χλμ όταν έρχονται φουνταριστοί άλλοι; Σήμερα έγινε το δικαστήριο και έχω την αίσθηση ότι πήγε καλά...το μόνο που με ρώτησε ο αντίδικος ήταν αν έτρεχα..

Φίλε,
Το ότι έκλεισε η ασφάλεια (η ΑΣΠΙΣ ήταν?) δε σημαίνει τίποτα, θα σε πλήρωνε το επικουρικό, αν έφταιγε ο άλλος 100%.  Έφταιγε όμως?  Με γδαρμένο το δεξί του δικού σου σημαίνει ότι τον είχες από δεξιά.  Από δεξιά σημαίνει ότι αυτός είχε προτεραιότητα.  Χλωμό το βλέπω να κερδίσεις τέτοιο δικαστήριο...

Επισκέπτης
δεν εχεις τις σωστές δικαστικές διασυνδέσεις γι αυτό.....
μωρε στην καραπουτσακλαρα μου..
εχω κανει τοσες μαλακιες που κανονικα επρεπε να εχω βγαλει 7.359 χρονια φυλακη..
απλα το πηρα μανιατικα γιατι εφταιγα 49%(επειδη δεν προεβλεψα τι μπορει να μου συμβει) & οχι 51%..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom